SNYGGSTÖVLETTER

 
.
.
.IMG_7002-3

.
.
Shoppade ju lite mer förra veckan och bla godingarna ni ser ovan! Att hitta snygga OCH sköna stövletter med lite högre klackar är ju inte det lättaste. Jag har små fötter och smala vader men vääldigt höga vrister och höga fotvalv så jag måste verkligen hitta bra modeller, annars så vinglar jag som om jag druckit en magnum bubbel eller får helt enkelt inte ner foten…Efter en hel del letande så hittade jag till slut godingarna ovan och det hemma i Småstaden (i en klädbutik faktiskt med ytterst litet skosortiment och som heter Guts). De bara stod där helt plötsligt och var bara såå sköna och bekväma, trots att klackan inte är den lägsta direkt, och är verkligen soupercoola (älskar detaljen med resåren) Har en riktigt härlig ”ickesvart” cognacsfärg (fint till allt mörkt i min garderob) och sen är de stadiga, man halkar inte i första taget med den gummisulan direkt:) Yes, PPPPP får vinterns stövletter från Rodebjer!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

9 kommentarer till “SNYGGSTÖVLETTER

  1. Jag har små OCH smala fötter. Jag kan aaaaldrig ha större än strl 36, och av någon märklig anledning är snygga skor man hittar ofta slut i just strl 36! =( Det har du förstås märkt också! :/
    Sen har jag även smala vader, så är det stövlar man är ute efter blir det ju ännu svårare med bra passform. Inte såååå snyggt med glappande skaft, eller hur!?
    Så hurra för dig, att hitta ett par stövletter som passade dig så som en smäck! =)

  2. Jag har också dom och som du säger är dom fantastiskt sköna. Har även köpt kavaj, skjorta och kofta av Rodebjer i färgen Fox. Hurra vilken bra smak vi har Petra hehe.
    Kramkram!

  3. Helt sjukt snygga är ju dessa. Och precis den färgen är jag på jakt efter. Snyggt!! Hoppas vi får se dem på snart. Ha en fin dag. Kram Annika

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg