TOKGAMMAL TAVLA & SPRILLANS VAS

 
.
.
.IMG_6990-7

.

.

Var uppe på vinden och grävde fram den här gamla tavlan ur gömmorna (hon som spar hon har!) I mitt gamla hus (i mitt gamla liv;) hade jag en hel vägg med såna här fågeltavlor i olika storlekar som jag fått i en stor Olof Rudbeckaffischmapp av lilla mamsen. Såå fint var det.. De flesta finns nu i huset på öjn men den finaste har jag kvar och det är den ovan:)

.

.

.

.

Todeloooo Tisdag!

.

.

.

Yippie och hurrey vilken härlig dag för vi har ju sooool! Tänk vad man kan bli på bra humör när man får lite sådan i november:) Har tagit en låång pw på lunchen nedre vi Mälaren och bara toktankat energi i solskenet och jag tipar er alla att göra detsamma för det var hur härrligt som helst. Nu sitter jag vid matsalsbordet (där jag oftast sitter och jobbar faktiskt) och smuttar på en latte och snart ska jag ner på stan en sväng och bla shoppa en rad med Kitty-böcker på uppdrag av Lolo (Så kul att hon fastnat för exakt de böckerna jag själv läste som tweenie:)

.

.

.

.

 IMG_6994-3

.

,

Denna lilla vas är ny, köpte den på Royal Copenhagen på Mood i Stockholm i helgen, och den har jag velat ha länge. Är ju sen länge ett stort fan av Royal Copenhagen och min hortensiavas är verkligen så fin! (och lilla rosen är faktiskt från trädgården, yepp rosorna blommar f o r t f a r a n d e:)

.

.

.

IMG_6991-3.

.

.

I mitt vardagsrum idag (ser ni solljuset på väggen!!!) och om någon undrar över lampan så är den från Iittala (finns bla på Länna Möbler) och världshistoriens vackraste pläd, med världens finaste bokstav, finner du hos Hermés.

.

.

.

.

Ha nu en fab fortsättning på dagen girls!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

 

6 kommentarer till “TOKGAMMAL TAVLA & SPRILLANS VAS

  1. Hej, så snyggt ditt vita låga skåp är! Är det en glasskiva du har på den? Vart är skåpet köpt? Tack för en inspirerande blogg.

  2. Meen guud, vad jag saknat dina inredningsbilder!!! Skit i solen… jag tankar från dina bilder;)Inredningspundare som jag är. En sån tavla skulle jag också vilja ha… ehh och pläden…. ehh och skåpet… ehh å vasen å mattan med… Kram å tjenis

  3. Du har så fint, så fint! Och vad KUL att hon gillar Kitty, jag älskade dom böckerna!! 😀

  4. Så himla snyggt! Och ja va härligt med solen, verkar inte som den vill titta fram idag…hoppas.
    Roligt att gräva fram lite i gömmorna…sånt gillar jag. Vissa saker har man tom glömt att man har, skratt.
    Ha en fin dag!
    Kram Linda

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg