NYA BÖCKER TILL KOCKEN & PEPPARKAKOR

.
.
.

IMG_7097-5
.
.

Häromdage var jag på bokhandeln och köpte bla nyheterna ovan! Älskar fina inspirerande bak och kokböcker och en Lomelino har jag sen tidigare och recepten och fotona i den är så underbara. Sen så bläddrade jag snabbt igenom Hannah och Amandas middagsparty och den fick aboslut följa med hem den med. Boken innehåller inte bara tips till stoora bjudningar (som jman lätt tror när man ser titeln, jaq menar hur ofta har sådana egentligen??) utan små bra och inspirerande tips och recept till ex middagen med kärleken, med vännerna eller svärisarna, Comfortfoodmiddagen hemma i soffann eller en ”pmsparty” . Tycker de där systrarna har en så skön inställning till livets guldkanter och den är mycket lik den jag själv har – att man kan skapa lite lycka och feelgood med ganska enkla små medel (som ätt äta mumsig mat som gör en happy:)

.

.

.

Tjingeling torsdag!

.

.

.

.

Hoho, här sitter jag och leker lite tomte på lunchen (lunch och lunch, min idag är gruyere med calvodos och päronmarmelad. Ääälskar ost:) och klickar hem julklappar. Det är ju bara så himla smidigt med nethandlen ibland och jag ser gärna till att handla klapparna där jag vet att de har fin inslagning också så får man det på köpet. Som Zara tex, himla smidigt tycker jag och desutom har de leverans till dörren (fast är det någon som vet hur man retunerar till Zara? Om man inte har jättelust att åka upp till butiken Stockholm:S) Sen så bokar jag hotel och planerar lite till nästa helg då vi ska ha en riktigt julig och mysig sådan… Lite kul för resten av la familia vet inte om mina ”planer”, fniss:)

.

.

.

.

.

IMG_7106-4.

.

.

Några resultat av gårdagens pepparkaksbakande här hemma! (De stor fina äppelformarna har jag hittat på Voltaire) Och nu ska ni får värsta kristyrtipset av moi – använd Steviaströ (+ ättikssprit och äggvita) istället för klumpigt florsocker i kristyrsmeten. Myyycket smidigare.

.

.

.

Men nu ska jag avsluta ostfrossan här och sticka iväg på ett litet spännande möte nere på stan!

.

.

.

Önskar er en fin fortsättning på torsdagen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “NYA BÖCKER TILL KOCKEN & PEPPARKAKOR

 1. Åh, jag tycker att det där lät som en lunch helt i in smak! 😉 Snygga peppisar också, men jag hade inte väntat mig nåt annat från dig darling 🙂

 2. Jag tycker också mkt om fina kokböcker, man blir alltid 1000 ggr mer inspirerande! 🙂
  Skulle du inte kunna lägga ut ett ”collage” om vad du önskar dig i julklapp, eller tips till sin man/barn etc? Hade varit så roligt att läsa/se 🙂

  1. Håller med Angelica, hade varit roligt att veta lite i alla fall vad ni har på eran önskelista i år, snälla?
   Fina böcker, önskar mig det som julklapp, Vink till tomten 😛

 3. Så fina pepparkakor. Nu är det nästan så jag måste plocka bort bilderna på våra på min blogg. 😉 Skämt å sido. Fint det blir med kristyr på dem och roligt med lite annorlunda former. Ha en fin freag. Kram Annika

 4. Det står på Zaras hemsida hur man gör om man vill returnera. Har inte behövt göra det men bra att man slipper åka till butik numera som det var förut – speciellt som sonens skjorta blev leverard från Spain!! 🙂

Comments are closed.