JULENS VACKRASTE STJÄRNA

.
 
 
..

.  IMG_7207-7
.
.

Tadaa! Årets vackraste jultjärna är härmed inköpt:) Har inte riktigt bestämt exakt var skönheten ska hänga (vi har ju några boxar med  adventsstakar och stjärnor på vinden som ska ner imorgon…) men just nu vilar den i burspråket i vardagsrummet och tindrar vackert. Såå snygg och väldigt tidlös, me like a lot:) (och stjärnan är inköpt på butiken Ampere i centrala Västerås om någon undrar)

.

.

.

.

.

Todelooooo bästa dagen!

.

.

.

Hurrey, nu kör vi fredag mina vänner! Underbara bästa fredag och idag har jag en ledig liten skatt här hemma som sällskap då dagis har stägningsdag. Så vi tar det väldigt soft denna morgon och eldar brasa och gör lite egna adventskalendrar och målar och donar vid matsalsbordet. Min lilla toka är så himla kreativ och det är såå roligt (Äpplet faller inte långt från trädet tror där, jag har alltid varit kreativ själv och målat tavlor och fixat så länge jag kan minnas! Vet inte hur många ggr jag målade om min ungmölägenhet haha. Tror minsann att väggarna i det lilla sekelskiftesköket jag hade skiftade färger från vitt-gult-grönt-ljusblått-vitt på bara ett par år:) Tycker precis som Bea  om att göra saker själv och nu känner jag att det varit alldeles för lite sådant så det kliar lite i fingrarna att ex göra om och göra något nytt…

.

.

.

.

IMG_7210

.

.

Nu känns det dock som prio ett är att hoppa ur mysisarna och ta tag i dagen på riktigt! Dvs promenera ner på stan och köpa godsaker och blommor, dricka varm choklad med vispgrädde på något café, kanske ta en sväng på bibliteket och lite senare blir det avslutning och uppvisning på simskolan. Mysigt:)

.

.

Ha nu en fab fredag girls så ses vi snart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

20 kommentarer till “JULENS VACKRASTE STJÄRNA

 1. Hej! Jättefin stjärna, visst är det Prhome.se:s stjärna som i silver är typ slutsåld överallt….

 2. Ja, den där är sååååå himla läcker! Har stått och pillat på den flera gånger, men aldrig riktigt slagit till och nu är det nästan så att jag ångrar det när jag ser hur fin den är hos dig :). Trevlig helg!

 3. Alltså… Skulle ge min högra hand för dina Fredagar istället för att sitta på jobbet och tröka. Trevlig helg!

 4. Jodå den ser så där naken ut som modet är på inredningsfronten !! lite ful/snygg inte särskilt Julig dock . Hur har du det med traditioner Petra? Du har ett vackert hem men ganska kallt inte så mycket värme om inte brasan är tänd 🙂 och förutsägbar jag nästan gissade hur din stjärna skulle se ut i år ! och jag fick rätt , Ja du köper nytt varje år! 🙂
  Ha en fin advent !

  1. Hej Karin,
   vet du, en lite bitter kommentar från dig men jag håller med dig. Bloggar är ytliga
   och ibland tror man att det ska skrivas klokheter här eftersom många läser. Men om P börjar
   skriva om det som verkligen betyder ngt skulle antalet besökare minska.
   Se bloggen som en inspiration och ytlig tidning så känns det bättre, jag lovar!
   Kram på dig.

  2. Kära Karin! Snälla du, kan du inte bara skippa att skriva sådana här onödiga inlägg. Ingen vinner på det, framförallt inte du, som någonstans innerst inne nog ändå känner en klump i magen efter en stund när din ilska lagt sig. Tänk två gånger extra innan du trycker på ”skicka” knappen.

 5. Jag vill bara krypa in i dina krispiga och vackra bilder! 🙂 Jag beundrar din kreativa energi, vad roligt att du ser att den går igen hos dina barn. Ha en underbar fredagskväll!

 6. Hm bitter 🙂 ja Anna OK lite trött idag! och på att jag ska få rätt, att stjärnan ser ut som en stomme , men det kanske man inte får skriva ?
  Och den är säkert också svindyr :O

 7. Underbart smakfull stjärna, ren & klar, passar superfint hemma hos dig!
  Ha en riktigt fin helg & en jättehärlig 1:a advent.
  Kramar

 8. Åh vilken toksnygg stjärna! Stort gilla på den! Vill också ha!
  Jag är precis som du, en kreativ själ som gillar att fixa själv 🙂 Helst sömnad, smyckestillverkning eller måla om möbler, spraya ny färg på saker man tröttnat på 😉
  Kram och trevlig helg!
  /Maria

Comments are closed.