VOILA – EN DECEMBERTÄVLING

.
.

tävling
.
.

Tjohoo – nu är det tävlingsdags igen mina vänner!

.

.

Denna gång kan du vinna en en exklusiv stol av märket Gubi (första pris) eller en snygg mässingsklocka från House Doctor (som är andra och tredje pris) och tävlingen är i samarbete med interiörtbutiken Confident Living.

.

Det ni ska göra för att vara med och tävla är följande:

.

1. Följ @confidentliving på Instagram

.

2. Välj ut en mässingsprodukt ur Confident Livings sortiment och motivera sedan varför du gillar just denna.

..

.

cl_logotype_small_utanfarger

.

.

.

Tävlingen pågår en vecka from…nu!

.

.

.

LYCKA TILL!

.

.

.

.

70 kommentarer till “VOILA – EN DECEMBERTÄVLING

  1. Jag skulle gärna få skultuna Kin lyktorna i julklapp för de skulle passa perfekt i min nya lägenhet

  2. Följer Confident Living på insta :). Och de har även mitt drömbord Tablo som mer än gärna skulle få byta plats med mitt trötta vardagsrumsbord från det stora blå varuhuset!

  3. Följer på IG @annson88. Jag gillar denna http://confidentliving.se/produkt/diamond-pendel Älskar geometriska former och när det är enkelt och stilrent. Har velat ha denna lampan jätte länge. Gillar att den är tidlös, den passar i modern inredning men även med retro och jag blandar gärna modernt, minimalistiskt och vitt med danska teakmöbler från 50-talet.

  4. Följer nu på instagram.
    Jag hade valt skultuna kin lyktorna som jag tycker är så fina

  5. Följer sedan länge redan på Instagram 🙂
    Skultuna Kin, set om 3 – Vit tycker jag är såå fina. De är fina i alla konstellationer. Men dessa nya i vitt gillar jag bäst då min farmor som precis gick bort också pratade om att de var så fina just nu till jul. Så fort jag ser dom så tänker jag på henne <3

  6. Ååååh, vilken superdupertävling!! Kalasvinster, stolen är så fab & klockan hade suttit som en smäck i mitt kök =OD
    Vägglampan Marble Square gillar jag! För att den har den klockrena kombinationen av mässing & marmor, väldigt tjusig, och min deprimerade vägglampa ovanför trappan behöver få gå i pension 😉
    Följer på insta & håller tummarna nu!
    Kram Catta

  7. Följer på Instagram.
    Jag har ju spanat på den där klockan (http://confidentliving.se/produkt/massing-vaggklocka) ett tag och skulle så himla gärna vilja ha den i mitt kök. dels för att den är otroligt vacker och stilren men också för att det skulle få barnen att lära sig klockan lite lättare. då kan vi sitta vid köksbordet och öva på klockan samtidigt som den är som ett vackert smycket i rummet. Otroligt vacker.
    Hoppas på tur!
    /Heléne

  8. ”O table soffbord” i carraramarmor & mässing är otroligt smakfullt och stiligt.
    Det får gärna komma och bo hos mig 🙂
    Lyxig tävling, jag hoppas på tur!

  9. Hej Petra! tack för en otroligt fin blogg. Denna tävling vill jag gärna vara med i. Min favoritprodukt är denna:
    http://confidentliving.se/produkt/ljusstake-ananas-lag som jag gärna placerar på våra sängbord i sovrummet. Tänder ljuset på kvällen som mysbelysning och sen kan man lägga av sig ringar och andra smycken i ”skålen” innan man somnar.
    Nu hoppas jag på tur! Kram Sara

  10. Toppen tävling. Vore jätte glad om jag vann klockan.
    Set om 5, Skultuna Kin väljer jag, då jag fullkomligt älskar att tända ljus. Just detta set passar fint ihop eller man kan fördela dom lite varstans en och en i hemmet.
    Följer på insta.

  11. Min favorit i mässing är Lean Golvlampa, den hade gärna fått flytta in hos mig.
    Confident living har nu fått ännu en instagramföljare!

  12. WOW vilken vinst, min absoluta favvo mässingsprodukt ur Confident Livings sortiment är just denna ursnygga mässingsklocka från House Doctor. Jag har länge kikat på denna stilrena och tidlösa klocka men då min man anser att vi redan har en fungerande klocka så jag har ännu inte lyckats övertala honom till att få köpa denna men om jag vinner den kan han inte säga ett smack 😉
    Kram Anna

  13. Hej. Följer på instagram och en klassisk ljusstake som liljan från skultuna blir mitt val.
    Kram Ewa.

  14. min favorit är det ursnygga bordet O table soffbord – carrara marmor, då jag älskar kontrasten mellan marmor och mässing. Tittar på håll och önskar…

  15. Hej!
    Jag älskar skultunas liljan ljusstake, den har så otroligt fina former och linjer. Stilfull och enkel. Blir aldrig omodern.
    Följer på instagram också!

  16. Klockan! Den som är med i tävlingen : ) Den är superfin tycker jag, enkel och så fin med kontrasten vitt och krom. Tack för all bra inspiration du dagligen ger mig! Följer på instagram!
    /Lisa

  17. Jag tycker Star takskena från Örsjö är så himla fin.Skulle sitta som ett smäck i taket på vårt kök när det är färdigrenoverat i vår. Man får hoppas att tomten ser det här 🙂

  18. Blir fortfarande lika glad varje gång jag ser Ananas bordslampa. Snygg och lekfull på samma gång 🙂

  19. Min favoritprodukt är den hamrade mässingsskålen. Jag är inte så förtjust i den rådande metalltrenden men just denna skål skulle ge lite värme åt vårt lite kalla vardagsrum.

  20. följer på Instagram . Önskar mig Skultunas
    kin i vitt. Jag har önskat dessa vackra ljus länge och hoppas
    Nu på lite tur ❤️

  21. Här i norr börjar det nu vara mörkt nästan dygnet runt. Rockford bordslampa skulle verkligen vara en vacker ljuspunkt i denna kommande vintertid:-)

  22. Jag har fått sån craving efter mässing sedan vi flyttade och vår kamin har mässingsdetaljer. Fastnade för flera saker i sortimentet, framför allt det polerade ägget, helt makalöst vackert!
    Jag följer på insta.

  23. Följer Confident living på Instagram!
    Jag har så länge velat ha den låga ananasljusstaken ifrån Gusum, så den blir mitt val:) såååå fin!!!

  24. Hej! Skultunas ”Kruka blank” är helt fantastisk! Jag skulle vilja ha den mellanstora med en härlig lila hortensia i 🙂

  25. Hej!
    Skultunas fina ljushållare Feather i mässing lyser så vackert i mörkret, passar fint till vintervitt snö som kommer snart hoppas jag.

  26. Ja men självklart skulle jag vilja ha en dalahäst i mässing här hemma! Varför? Jo av den enkla anledningen att jag ju är en äkta dalkulla 😉 🙂
    Följer på instagram som wiker71
    Kram/Maria

  27. Hejsan!
    Detta snygga rejäla matbord skulle passa i vårt kk som ska renoveras till våren 😀
    Önskar dig en bra kväll !

  28. 1. Följer nu på instagram. Så många fina bilder!
    2. Älskar alla skultunas mässingkrukor, som jag vill ha ormbunkar eller murgröna i. Blev så förtjust i klockan från house doktor så jag beställde den direkt…
    Ha det bra & tack för toppenblogg!

  29. Jag följer @confidentliving på instagram! Nattljusstake rund i mässing är fantastiskt fin, den skulle stå bredvid min säng och göra mig glad varje morgon jag vaknade

  30. O table soffbord är underbart!! Tycker vi har det ”kallt” hemma och behöver verkligen få in mässing och värme!!

  31. Hej!
    Är gärna med
    Celestial ljushållare – mässing wow säger jag bara så vacker och helt underbar ljushållare. Jag tycker mycket om inredning med koppar, om jag hade en sådan skulle den flitigt speciellt nu när julen snart nalkas.
    Följer Confident Living på Instaggram med namn julianna71
    Mvh julianna
    julianna@bredband2.com

  32. 1.Följer på Instagram
    2. Så mkt fint och knappast något som jag skulle ha råd att köpa 🙁 men bäddset från Mille Notti hade inte tackat nej till, utan tvärtom:) Rena LYX för mig att kunna bädda med fina o bra kvalitet påslakanset 🙂 Drömma kan man, eller hur? Underbara ljushållare från Skultuna blev kär i direkt; i mässing och ser ut nästan som spets -underbara! Att kunna ligga i sängen med Mille Notti bäddset o tända ljus i underbara ljushållare – vad mer kan man önska sig?
    Kram, Magdalena

  33. 1. Jag följder confidentliving på instagram såklart.
    2. Skultuna Kruka Borstad mässing – Medium hade passat så himla bra nu när jag snart ska få flytta ihop med kärleken efter två års distansförhållande. Jag älskar mässing och gröna växter och krukan hade verkligen varit perfekt i vår gemensamma hem 🙂

  34. Hej,
    Jag skulle så gärna vilja ha house doctor klockan. Har världens tråkigaste klocka i mitt kök som kommer från Ikea. Den kommer från min mans ungkarlslya så den har ca 15 år på nacken. Håller tiden bra men är fruktansvärt ful. Skulle förhöja looken i mitt kök med 100 % med fina klockan från house dr:):)

  35. Som den lamp-o-holic jag är måste jag välja en klassiker som jag länge har suktat efter – en Jielde golvlampa i svart. (http://confidentliving.se/produkt/d9404-golvlampa)
    Lampor bidrar med så mycket. Förutom det uppenbara, dvs ljuset, så skapar de en stämning i ett rum. Just den här lampan är ”for life”. Lättplacerad och enkel, men samtidigt med en design som inte ber om ursäkt för sig. Ett lampornas utropstecken!

  36. Oj vilken rolig tävling! Följer sedan länge Confidentliving 🙂 (@mellinemel)
    Herregud va fin stolen var! Supersnygg design och jag älskar verkligen valnöt som träslag, har det på flera ställen i vårt hem och älskar det!
    Något annat jag även älskar just nu är såklart mässing. Svårt att bara välja en favorit men efter noggrant sökande tror jag bestämt att valet faller på dessa krukorna ifrån Skultuna!
    http://confidentliving.se/produkt/skultuna-kruka-blank
    Hade gärna haft dessa i vardagsrummet och haft fina hyacinter och julstjärnor i! 🙂

  37. Följer nu confidentliving på insta.
    När vi hade ett litet julbord för våra vänner i lördags saknade jag Skultunas ljushållare Lunar M eller L. Önskar mig en sådan till julaftons julbord.
    Men den stooolen är ju bara för fin. Passar perfekt i mitt hem

  38. På riktigt älskar jag House Doctor klockan. Den är minfavoritprodukt på sidan. Den skulle passa så bra i vårt kök, tilsammans med kökslampan som är i mässing. Jag älskar dem lite varmare känslan som just mässing bidrar till i hemmet. Och på en god andra plats kommer http://confidentliving.se/produkt/marble-square-vagg-massing . Den skulle min syster få av mig. Perfekt stilren till en urtjusig tjej med det varmaste hjärtat. <3
    Följer på instagram sedan länge.

  39. Jag gillar verkligen mässingsäpplet. Ser klassiskt vackert och stilrent ut. Vackert att samla små kära ägodelar eller gömma små hemligheter i.

  40. Å vilken kul tävling!
    1. Följt ConfidentLiving på Instagram – Check!
    2. Jag älskar Skultunas Tulpanljusstakar. Har alltid varit svag för höga smala ljusstakar och de här är lite lekfulla i sin klassiska design tack vare de bulliga ”topparna”.

  41. 1. Följer på Insta!
    2. Jag skulle SÅÅÅ gärna vilja ha ”Cube bord” så kan jag ge bort vårt GAMLA kistbord som vår dotter i och för sig vill ha kvar (kom på nu att då kan hon få ha det uppe på sitt rum 🙂

  42. Följer på Insta :)) Blev väldigt förtjust i lunar ljushållare… kan riktigt se framför mig hur fint den lyser!! Den skulle förgylla min bricka med vackra saker på mitt bord i vardagsrummet!

  43. Följer på insta, check! Vår tomma hall skriker efter inredning. Har många gånger tittat på just den mässingsklockan från house doctor! Hade passat bra nu med första barnet i förskola, när man kämpar/tjatar på att kläderna ska på.. .. Blir lätt att man är lite sen till jobbet numera.,

  44. Men åååååh! klockan från house doctor har jag önskat mig läääänge, och en väggklocka skulle vara såå perfekt då jag för det mesta jämt är sen (är småbarnsmamma)

  45. Men ååååå! Klockan från house doctor har jag önskat mig läääänge, och en väggklocka skulle vara såå perfekt då jag för det mesta jämt är sen (är småbarnsmamma) bra..men om jag hade denna fina klocka i mitt kök skulle jag med större sannolikhet komma i tid oftare eftersom att den är sååå fin att titta på! Älskar din blogg <3ha en fin kväll! Emma hoppas hela inlägget kom med nu 😉

  46. 1. Firrat! Följer nu Confidentliving på Instagram!
    2. Är barnsligt förtjust i mässinglyktorna Feather och Lunar från Skultuna. Galet vackra framför allt nu under dessa mörka och kyliga kvällar. Får bli mitt julklappstips till kärleken!

  47. 1. Följer på Insta
    2. Jag skulle så gärna vilja ha ananasen i polerad mässing. Den är ju en häftig och pampig inredningsdetalj som skulle lysa upp vilken hylla som helst.

  48. Följer confidentliving på instagram sedan tidigare.
    Klockan från House Doctor är min absoluta mässingsfavorit. Jag har en son på 1,5 år som är helt insnöad på just klockor sedan ett par månader. ”KOOOCKA” utbrister han med förtjusning var gång han får syn på vår förskräckliga köksklocka (och alla andra klockor också för den delen). Värst är det dock när vi har besök och han promt ska få alla gäster att stirra på vår hemska klockan någon gång i halvtimman. Vore fantastiskt med en klocka att vara stolt över 🙂

  49. Jag följer på instagram. Första gången jag besökte sidan och shiit va mycket fint, måste jag välja en sak säger jag Ninety Table XL soffbord. Herregud ett av de finaste bord jag sett, skulle jag velat ha till mitt vardagsrum. Men annars klockan från House Doctor då vi håller på gör om vårat kök och saknas en klocka där nämligen så den skulle vara så fin där. Håller mina tummar för vinst åååhh 🙂 Kram

  50. 1) Följer på IG (magdapalm)
    2) Jag tycker att O table soffbord Carrara marmor med mässingunderrede är HELT fantastiskt fint! Den kombinationen är såå vacker och tidlös! Dessutom ett bord som aldrig slits utan bara blir finare och finare…perfekt även när man har små barn alltså 🙂

  51. Jag drömmer om ett rullbord från House Doctor. Där skulle jag samla allt fint och ta det med mig från rum till rum.

  52. Jag drömmer helt klart om klockan från House Doctor! Vi har gjort om köket och gjort oss av med den gamla klockan vi hade. Nu tittar vi upp på väggen där den satt och möts av en tom plats. Denna fina mässingsklocka passar perfekt till vårt nya kök i fransk bistrostil med mässingsdetaljer! Vilken dröm!

  53. Åh Confident Living har ju så enormt mycket fint ögongodis, jag blir ju sugen på allt! Såhär inför juletid finns det många fina klappar att klicka hem. Jag skulle bli otroligt glad om min klapp under julgranen innehåller taklampan Lux från Krebs. De runda formerna i kombination med mässingen gör denna lampa till en makalöst vacker inredningsdetalj.

  54. Åh Confident Living har så otroligt mycket fint ögongodis, jag blir ju sugen på allt. Såhär i juletid finns det många fina klappar att klicka hem. Jag blir väldigt glad om min klapp under granen innehåller taklampan Lux från Krebs. Med sin runda form i kombination med mässingen gör denna lampa till en makalöst vacker inredningsdetalj.

  55. Hej! Min mässingfavorit är Ananas bordslampa från Gusums mässing! Så himla tokfin och hade pimpat upp vårt ”vita nybyggda casa”. Hoppas på vinst! Jag följer confident living på insta( anv namn: dessie_81) . Kram Désirée

  56. Min lysande favorit är ananaslampan, http://confidentliving.se/produkt/ananas-bordslampa
    Ananasen är en symbol för gästfrihet och varmt välkomnande och det är säkert många med mig som vill mötas av detta oavsett om man är i sitt eget hem eller på besök hos någon. Placerad på köpmansdisken i hallen blir denna lilla lysade godbit det första man möts av när man stiger innanför dörren hos oss. Vilken härlig känsla….varmt välkommen!

  57. Oj oj oj, hur kunde jag typ missa denna tävling.. jag hoppas att jag inte skriver försent =( =( =( Men nu följer jag dom på insta !!!! Där heter jag ___TC___ . Men hur i hela fridens namn ska jag kunna välja ut en??? O i typ sista stund?? Hmmm…. Det måste i så fall bli Morteln i mässing ( http://confidentliving.se/produkt/mortel-massing ) , kanske lite otippat.. Allt är ju såå fint. Men ljusstakar och sånt kommer och går och så även lampor. Men köket är ju lite av hemmets hjärta och få omge sig av fina saker där när man lagar goda middagar är aldrig fel. Plus att morteln känns så tidlös, som den kan stå i köket år efter år och bara bli finare och sprida värme även om man inte använder den. Den skulle aldrig få stå i ett skåp!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg