MIN TOLKNING AV MAX FACTOR CELEBRATING PART IIII

. . .
.
.
.MAX FACTOR IIII (1 av 1)-6

.

.

.

.mad

.

.

.

 

Todelooooooo!

.

.

.

.

.

Återigen dags för ett Max Factor Celebrating inlägg! Denna gång i det sköna åttiotalets anda och det årtiondet minns jag myycket väl. Var ju tonåring under denna glansperiod och jag försökte, som så många andra, att följa modet som gällde. Det skulle vara stort hår (om jag har yngre läsare som inte minns det så pratar vi nu gigantisk höjd på frisyren) galna, färgglada och extrema kläder och make-up där man verkligen gick a l l i n i sminkboxen. Inget kunde liksom vara för mycket, det skulle vara lager på lager med brunkräm och knallblå mascara, massa ögonskugga och vit Niveakräm på läpparna..

.

.

Så nu när jag denna gång skulle gör min tolkning så visste jag exakt vad som gällde – ”been there done that”!

.

.

.

.

Gwyneth Paltrow_Beauty visual_Madonna 1980s inspired look.

.

Ovan ser ni Max Factorteamets variant av Madonna som alltså är stilikon numero 4! En modern lyxig tolkning med vackra Gwyneth Paltrow som modell och som känns mycket ”syntpopish”:)

.

.

.

      IMG_8714-5

.

.

.

I mitt audacious-eightieskit denna gång ingick detta: Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation, Bronzing Powder Golden, Wild Shadow Pot i Fierce Pink och Sapphire Rage, Kohl Pencil i White, False Lash Effekt Fushion Mascara Black, Colour Exilir Moisturising Lip Gloss Dazzling Fuchsia och Glossfinity Nail Polish i Disco Pink.

 

.

 

Madonna-Seeking-Susan

.

.

Och här har vi stilikonen själv – poprinsessan Madonna! Alla unga tjejer ville nog vara som Madonna på åttiotalet, hon var så cool så klockorna stannade….

.

.

.IMG_8427 .,

,

 

IMG_8432-2

.

.

.IMG_8488-4

.

.

.

IMG_8498-2 .

.

Och neonglansiga läppar…

.

.

.

.

Ovan ser ni när jag försöker transformera mig själv till något som lite mer liknar en popprinsessa från åttiotalet än mitt vanliga jag! Det finns flera viktiga steg för att skapa den rätta åttiotalslooken:

.

.

1. Skapa perfekt bas i ett steg med Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation. Denna mångsysslare innehåller primer, foundation och concealer i ett. Använd borste och applicera med lätt hand för en riktigt felfri yta. Fokusera lite extra på områden som behöver högre täckning.

.

.

2. Skapa djup i huden med Bronzing Powder i Golden. Om du verkligen vill blåsa liv i kindbenen och skruva upp glamourfaktorn, applicera ett knalligare rouge ovanpå.

.

.

3. Dags att börja experimentera med färg. Börja med intensivt rosa Wild Shadow Pot i Fierce Pink, som du lägger över hela ögonlocket upp till brynbenet. Följ upp med Sapphire Rage vid yttre ögonvrån för en riktig färgbomb.

.

.

4. För omedelbar wow-effekt som öppnar upp blicken, lägg lite Kohl Pencil i White vid inre, undre ögonvrån.

.

.

5. Dags att skapa uppseendeväckande fransar med False Lash Effect Fusion Mascara i Black. Applicera två lager på övre fransraden. Kamma fransarna uppåt och utåt med mascaraborsten för en intensiv franslook som perfekt matchar färgchocken på ögonlocken.

.

.

6. Fortsätt på den färgmodiga vägen med en rejäl laddning Colour Elixir Moisturising Lip Gloss i Dazzling Fuchsia. Varför inte matcha med Glossfinity Nail Polish i Disco Pink? Säsongens hetaste färgkombo som passar den högljudda 80-talslooken perfekt.

.

.

.

.

IMG_8669-3

.

.

.

Tada! Min åttiotalslook är klar! Stort lockigt hår med massa hårspray, hårband och en riktigt färgsprakande make up. Det är svårt att dämpa sig och göra den här looken 2000-talsanpassad för det är ju verkligen extra allt. Men jag skulle absolut kunna gå på exempelvis en kul tjejfest med denna look – så länge man har glimten i ögat och ett smile på läpparna funkar den säkert:)

.

.

.

Gillar du min look får du superdupergärna rösta på denna också för det är ju nämligen så att Max Factor nu har en Facebooktävling där man kan rösta på oss utvalda Max Factorbloggares tolkningar varje månad. Röstar gör du här och jag skulle så klart bli jätteglad om du vill rösta just på mig. Om jag är din favorit vill säga:)

.

.

.

Nu har jag gjort fyra tolkningar så det är alltså bara en kvar (och jag vet redan vad det blir) och den kommer snaart så håll ögonen öppna om ni gillar dessa!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Inlägget är i samarbete med Max Factor

.

.

.

8 kommentarer till “MIN TOLKNING AV MAX FACTOR CELEBRATING PART IIII

  1. Den sminkningen känner jag igen lite fööör väl, antar att vi som växte upp på 80-talet kan ha lite svårt för rosa ögonskugga och blå mascara…! 😉 Men du är otroligt vacker och så duktig på smink och får fram den ”rätta känslan” i varje årtal. Jättebra inspiration!!
    Kram Jenny
    http://www.lillagummanglomsk.blogspot.se

  2. Japp, så där har man sett ut en gång i tiden. Minns speciellt dom rosa färgerna på sminket och det stora håret. Du är som vanligt jättevacker i din look!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg