VINTERFIKA

. .

. .

. IMG_8259

. .

,

,

Nu är de verkligen årets absoluta fikatider eller vad säger ni?? Ja man fikar ju året runt men det är väl aldrig man är lika sugen som på vintern och i just dessa jultider. Pepparkakor, mjuka som hårda och alla dessa varianter av saffransbröd och marsipan och varm choklad med vispgrädde… Fick, i samarbete med Stelton, hem ett så fantastiskt snyggt hé-set som jag tycker är som gjort för en liten mysig bullstund nu när det är kallt och vintrigt ute. Två porslinsmuggar med termoeffekt, en mjölkanna i porslin och en thékanna (med vacumeffekt) i isiga pastelliga vackra färger och med en modern enkel design som passar så fint här hemma. Stort gilla på dessa och vi har redan använt dem flera gånger, som igår när vi myste framför öppna brasan med varsin kopp rykande champagnethé (yes det finns thé med sådan smak – supergott:)

.

.

.

IMG_8272

.

. . IMG_8261 . .

.

.

Om ni önskar veta mer om mitt théset från Stelton så finner ni info här.

.

.

.

KRAM

.

.

.

<img src=”http://track.adform.net/adfserve/?bn=5102236;1x1inv=1;srctype=3;ord=[timestamp]” border=”0″ width=”1″ height=”1″/>

14 kommentarer till “VINTERFIKA

  1. Det är som du säger verkligen mysigt med fika den här tiden. Och alltid annars också förstås. Men så gott med en kopp te eller rykande varm choklad med grädde. Mums….man får passa på att njuta. Vilket fint thé set!! Kram

  2. Hej Petra, jag skulle vilja fråga dig om du skulle kunna skriva ett inlägg om hur du hanterar haters. Vill starta en blogg men jag är så rädd och känslig för alla hemska kommentarer bloggare får. Jag får redan på facebbok och privat. Många som är avundsjuka på mitt liv och hittar på alla möjliga hemska rykten och påhopp. Vore toppen om du kunde skriva något om det. Även ett inlägg om hur du hinner med allt med barn, blogg(arbete), hem och utseende. Du strålar varje dag. Vad är dina knep? Tacksam om du kunde svara. Älskar din blogg.
    Många Kramar
    Patty

  3. Hej! Jättefint set det där var! Kan inte Du fota så man ser hela taklampan, även sladd och takkopp…är nyfiken på om det skiljer mycket mellan en ”äkta” och en replika, priset skiljer mycket i alla fall! När en fattig ska ha roligt så blir det ibland replikor, bra att de finns för oss med tunn plånbok men med ett stort inredningsintresse. 🙂
    Ha en trevlig kväll!
    Kram

    1. Du kan jo bare google lampen å finne bilder selv. Eller se i innlegget som var for noen dager siden, med link og alt:)

  4. Hej! Fina bilder som vanligt! Jag förstår om du har mycket omkring dig nu i dessa juletider men kan inte du försöka hinna svara på våra frågor? Jag skulle så gärna vilja ha svar på om flickornas hårrosetter och jag ser att andra också har frågor till dig. Men jag förstår om du inte hinner. Kanske en frågestund, det var länge sedan.
    Kram från Skåne

  5. Hej!
    Såg att du hade på dig en snygg jumpsuit från By Malene Birger på en bild. Tänkte höra hur den är i storleken?
    Ha det bra!/Louise

  6. Efter att, så gott som från starten ha följt din blogg måste jag bara få göra ett litet inlägg: Du har verkligen förmågan att dela med dig av din vardag, kryddat med det där lilla extra, lyxiga, som man så gärna vill ha.. .Att läsa din blogg är lite som att bläddra i ett glassigt magasin . Den som kan få fram en sådan känsla har verkligen lyckats..Du skriver om ytliga ting, shoppar hej vilt och lever ett liv som kanske är lite utöver vad många av oss har möjlighet till. Men du gör det så BRA! Det känns aldrig skrytigt, din familj är med på ett sätt som gör att man nästan är bekant med er och ändå behåller du er integritet .
    Elaka påhopp får du hela tiden , har man ju förstått. Men till och med när du är arg och ledsen skriver du i samma sköna, ödmjuka stil och sänker dig inte till de elakas låga nivå.
    Fortsätt så.!!
    Tack för ordet och Kram

  7. Jag hade själv kunnat skriva Jeanettes kommentar här ovan – instämmer helt fullt med allt hon skriver. Kram och keep on going 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg