ÄNTLIGEN JULLOV

.
.
.g-2

.

.

Jag serverar mysig finfrukost i matsalen även denna Decembermorgon!

.

.

.

x-4
.
.
Det har jag gjort varje morgon sen första advent. Tänder ljus och brasa och gör varm choklad (och skatterna ligger alltid i en hög på mattan i tvrummet och kollar advenstskalendern medans jag håller på:) Min nya fina morgonrock i Pima Cotton är en tidig julklapp från Livly (Tack så mycket för den Livly:)

.

.

,

,

Todelooooo!

.

.

.

Nu har vi jullov här i Småstaden! (precis som resten av landet gissar jag:) 3 myycket förväntansfulla jultokiga skatter har jag att roa dessa två dagar som är kvar innan the big day och eftersom de sladdar runt med tindrande ögon och vill ha jul n u (iaf Bea) så får vi nog hitta på något asap innan julgranen rivs ner eller någonting åt det hållet (barnen klädde den igår kväll och den är såå fin, ni ska få se lite senare:)

.

.

Så, vara ledig och hålla tokpeppade julbarn lugna står på schemat idag!

.

.

.

Ha en härlig dag fina bloggisar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “ÄNTLIGEN JULLOV

 1. Vilken fin pyjamas!
  Herregud jag gick in på ”mitt vita hus” och läste att hon gjort julgodis. Jag satt och skrattade högt för jag tyckte jag kände igen bilderna något otroligt. Sökte i ditt arkiv och hittade at du lagt ut fina bilder och ”recept” förra december. De bilderna var bannemig identiska. Till och med hade hon lagt exakt samma choklad vid sidan om.. Otroligt sorgligt att hon kopierar allt du gör 🙁

  1. Tycker det är sorgligt att du lägger tid på att söka HofP arkiv för att hitta likadana bilder. Låt folk göra som de vill, finns värre saker än bloggerskor som inspireras av andra bloggerskor.

   1. Lilla Erika, jag kände igen bilden då jag förra året lagade dessa kolor. Kolla själv! Det är ju fasen en sjukt beteende hon ”mitt vita hus” har. Som kopierar precis allt!! Finns absolut inget sätt att försvara det på

    1. Att kalla någon ”lilla” är ju mycket nedvärderande, men det vet du ju förstås! =(
     Men efter de medhåll du fick, kollade jag i HofP´s arkiv och hittade faktiskt stort sett identiska bilder på julgodis, så du hade rätt. Lite väl magstark kopiering kan tyckas. Konstigt. Dessutom bodde hon på exakt samma hotell som P i I Paris i år, så nog är det ganska märkligt trots allt. :Z

   2. Men det är en stor skillnad på att låta sig inspireras och att faktiskt kopiera precis allt rakt av, och sedan dessutom låtsas som att det är ens egna ideer. Helt sjukt fräckt.

 2. Du är så duktig, verkligen! jag gör precis samma, vi går alla upp kl 05:00 för att hinna med iofs, men det är det värt!

 3. Ni har så himla fint hemma! Du har verkligen känsla för inredning, blir alltid så inspirerad när jag går in och kikar här 🙂

 4. Håller fullständigt med Johanna ang. ”Mitt vita …..”.
  Men det är ju nästan tragiskt det som hon håller på med.
  Det känns inte riktigt friskt om jag ska vara ärlig.
  Egentligen är det synd om henne som inte begriper själv vad hon håller på med.
  Nog om det, HOFP vilken inspiration man får av dig.
  Underbar blogg, nu köper jag nästan aldrig inredningstidningar längre.
  Behövs liksom inte.
  Tack för allt du delar med dig av och en riktigt God Jul & ett Gott Nytt önskar jag dig.
  Kram från Anna

 5. Vilken härlig morgon!! Att kunna ta det lugnt och njuta. Jag är ledig idag med och det är så skönt. En riktigt God Jul till dig och din fina familj. Kram Annika

Comments are closed.