ÅRETS JULGRAN FYLLD MED JOY

 
.
IMG_9922-6.
.IMG_9934 .
. IMG_9953 .

.IMG_9943
.
.

Årets julgran är som ni vet på plats och nu även pyntad! Ett mish-mash av lyxigt Svenskt tenn och Georg Jensen (toppskärnan) och glatt och kärt och guldigt och är den finaste granen någonsin säger Lolo:) Och den gör en faktiskt glad med sina Elsa Beskowbilder ochpolkagriskäppar och danska flaggor för att flirta med svärfar. Så det vackraste av allt, de söta glasbarnen från Krebs Lauscha. Köpte två, en pojke och en flicka, när Trulle och Lolo var småttingar och för några veckor sen sprang jag på en Beatrice också så nu är samlingen komplett:)

.

.

.

.

.

.

Hohoho dan före dan!

.

.

.

Idag har jag en miljon tvåhundra tusen femtioelva saker att göra känns det som och jag har egentligen inte riiktigt tid att sitta och blogga nu.. Men jag måsta ju bara lämna lite varma glada julhälsningar till er mina kära favoritbloggisar:) Nästa sak på jul-to-do-listan denna tisdag är att sticka iväg ner på stan och fixa omslagspapper, lack och etiketter för det jag redan shoppat är redan slut.. Och så ska jag förbi systemet med en hel skock skatter och det ser jag väl inte så där supermycket fram emot… Sen så ska det bakas och lagas och fixas så att allt är fix och k l a r t ikväll då vi bara ska ha mys och uppesittarkväll med skinksmörgåsar och chokladaskar och fötterna högt i soffan.

.

.

Så nu checkar jag ut en sväng men tittar snart in till er igen! Och ja just det, jag har blivit nermailad om frågor angående vår fina nya matta på picsen ovan. Den är alltså en måttbeställd matta som heter  Venedig och man kan få vilken storlek man vill, och den kommer från svenska NTK och jag hittade den hos Zandvoort i Sickla söder om Stockholm. Så nu vet ni det ni som undrat:)

,

,

,

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “ÅRETS JULGRAN FYLLD MED JOY

  1. Smack! En perfekt gran. Så vacker så jag blir tårögd. På riktigt.
    God Jul till dig och din familj. ❤️

  2. Hej hej! 🙂
    Vart är den fina julgranen i guld från, som står på soffbordet? 🙂 Såå fin!
    Tack för en härlig blogg!

Comments are closed.