FAMILJEFEST HOS MIN MAMS & PAPS

.
.
.
IMG_0309
.
.
.IMG_0341-2
.
.
.
IMG_0238.
.
.
IMG_0336-2.
.
.
IMG_0317
.
.
.IMG_0297.
.
.
IMG_0220-2.
.
.
IMG_0225.
.
.IMG_0227.
.

.
IMG_0234.
.
.
IMG_0270-2.
.
.
IMG_0342-4.
.
.
IMG_0348
.
.

Picsregn från Annandagen (gårdagen alltså) i våningen hos min mamma och pappa! Det är alltid så mysigt där och ”mamma-mormor-farmor” bjöd alla barn och barnbarn på ljuvligt god middag i form av bla klassisk Söndagsstek med alla tillbehör, mmmm, s å gott det var. Sen så var vi bara där och hängde och softade och barnen busade och det spelades kort och delades ut lite julklappar till och sippades vin direktimporterat från vårt snabbköp nere i France och mumsades Hallon-Petit Fourer (som jag också måste göra, det var ju ursmaskiga) En alldeles perfekt Annandag med andra ord:)

.

.

.

.

Tjingeling…lördag! (Är det väl? Har riktigt dålig kolla på dagarna just nu ska jag erkänna:)

.

.

.

Här är jag home-alone just nu då hela la familia är borta på roligheter som Leos Lekland med vänner (ja det tycker Bea är roligt iaf;) och lunchar nere på stan. Själv så packar jag just nu våra väskor för lite ö-liv för imorgon åker vi till världens bästa sådana nämligen Gotland! Åh vad myyysigt det ska bli! Långpromenader i den friska luften efter havet och åka skridskor och boa in sig i det fina gamla Gotlandshuset och bara ha luuugn och ro. Inga måsten alls, inget julfix eller annat fix utan bara familjemys 100%. Yes det låter som en utmärkt jullovsplan:)

.

.

Nu ska jag tassa ner i ”gruvan” med ännu en tvätt men jag lovar att titta in till er snart igen kära bloggisar!

.

.

.

KRAM

.

..

(Och om någon undrar över min klänning så är den från Storm & Marie och mina boots är från Rodebjer. Skatterna har skjortor från RL, tröja och jeans från Levis och Lolos´s coola byxor är från Zara)

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “FAMILJEFEST HOS MIN MAMS & PAPS

  1. Fina bilder. Ni verkar ha haft det supermysigt. Snygg klänning och jag gillar verkligen dina boots. Hur snygga som helst. Ha en fin lördag. Kram Annika

  2. Mycket vackert. Och det gläder mig att så många Iittala-värmeljus. Det är ju finsk design

  3. Ps kan du fråga din vackra mor vad hon gjort, köttet o potatis har jag koll på men tillbehör. Kan du berätta 🙂 jag älskar mat. Och din blogg. Tack

  4. Tjusigt värre, antar att den fina skänken har några år på nacken. Vet du vilka som tillverkat den?

  5. Så stilig leilighet! Vet du hvor den hvite skålen som står på kjøkkenbenken kommer fra?

Comments are closed.