LITE JULKLAPPAR

.
.
 
IMG_0208-4

 .

,

Ja just det, hade ju lovat att visa vad som låg till mig under granen! Jag fick såå mycket fint som ex handdukar till hela la familia och finfin frotté, en snyggelisnygg Gatto och en mjuk härlig cashmerepläd från Svenskt Tenn och jag blev såå glad (men det som jag blev allra varmast i hjärtat över är inte med på bilden ovan:) Tack snälla snälla ”tomten” ännu en gång<3

.

.

Nu är jag så trött här så ögonen går i kors nästan så det bli hopp ner i sköna sängen och lite Tyrant på lapen innan det är dags att sussa (älskar faktiskt att somna till en serie och när jag vet att H är vaken och tittar. Det är mysigt:)

.

.

Vi ses imorgon igen fina ni och sov så gott!

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “LITE JULKLAPPAR

 1. Hej! Ååå så fina klappar, Du måste ha varit extra snäll i år! 😉
  Vad är det för stl på Gatto lampan? Den stora ser det ut att vara, så läcker! Spännande att se vart den ska placeras… 🙂
  Vad är det för en fin matta också?
  Ha en fortsatt fin helg!
  Kram

 2. Hej och god fortsättning! Har du flyttat ner din snygga sänggavel till gästrummet eller har ni bytt sovrum? Härliga julklappar by the way särskilt pläden…min mamma fick en likadan!
  Kram Annsofi

Comments are closed.