DAN FÖRE THE NEW YEARS EVE

.
.
.IMG_0656 .
 
..IMG_0627


,
,
 
IMG_0640-2 .
.
. IMG_0668-4 .
.
. IMG_0653

.

.

.

IMG_0615-3
.
.

Voila mina finaste läsare – här får ni lite pics från vår jullovstisdag här på ön!

.

.

.

.

Tjingeling!

.

.

.

.

Mår ni bra mina fina bloggvänner!?

.

,

.

Kanske förbereder ni också inför den stora dagen imorgon? Det gör vi för idag har jag och papsen bla varit hos gårdsbutiken i Gothem och köpt en stoor bit ekologisk och lokal härlig oxfilé (helstekt oxfilé med hemgjord krämig bea och fransk potatisgratäng går hand i hand när det är nyår enligt mamsen och papsen och det fick vi och våra gäster aalltid  när vi var små:) Sen for vi in till Slite och fixade bla  vuxen och barnbubbel och raketer och bloss och nu har vi landat hemma igen och skatterna spelar just nu spel med mormor och myser här i köket. Själv ska jag försöka få till ett gäng maränger till morgondagens dessert. Lättare sagt än gjort för mina maränger brukar oftast bli väldans petite (hemskt tråkiga) och seega (och har ni några superbra marängtips – hit me pleease)

.

.

Och snart kommer ääntligen H… Eller med nattfärjan kommer H! Åh, som jag längtar. Den mannen är nog världens finaste och jag är fortfarande så där lite löjligt kär och saaaknar honom (fast vi bara varit ifrån varandra i ett par dagar:)

.

.

Hoppas hur som helst ni har det riktigt fint vad ni än gör, förbereder för fest eller laddar inför någon annans eller helt enkelt bara myser med familjen hemma, så ses vi snaart igen!

.

.

STOR KRAM

.

.

.

.

.

8 kommentarer till “DAN FÖRE THE NEW YEARS EVE

 1. Häll lite ättika (ca 1krm) i marängsmeten så får jag mina maränger krispiga och goda 🙂 Själv har jag just varit ute efter den sega delen och hittade ett gott recept på just sega maränger som jag delat med mig av nu på bloggen hihi 🙂 Gott nytt år!

 2. Låter som om ni har det supermysigt! Visst är det en härlig känsla att vara kär i sin man. Är fortfarande löjlig kär i min, och vi har varit tillsammans i hela 23. (!) år. Störst av allt är kärleken 🙂 Tack för ett inspirerande bloggår och gott nytt år till dig och dina kära.

 3. Kikar in och önskar ett riktigt Gott Nytt år till dig och dina kära, tack för att vi fått följa dig ytterligare ett år 🙂
  Kram kram!
  Catta

 4. Hej!
  Vill önska dig ett riktigt gott nytt år!!! Samtidigt tacka för det gångna året och alla härliga och inspirerande inlägg!
  Kram Sabina

 5. NUU har jag läst ikapp alla dina härliga inlägg sen sist, vilka underbara bilder från ön du visar! Ha en fin nyårsafton imorgon, KRAMAR!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg