FRÅN MIG TILL ER

 
.
Untitled-1

.

.

Todelooooooo!

.

.

.

Först av allt så här på 2014 allra sista dag; T.A.C.K för det här året alla läsare!!! Ni är, fortfarande, massor av girls som varje varje dag kikar in till min lilla feelgoodoas här på Hofp och det gör mig såå himla glad och så klart väldigt väldigt tacksam. Många av er lämnar små hälsningar och det är alltid jätteroligt att läsa dem alla (ja nästan alla iaf:) och ni bidrar så mycket till den varma sköna goa känslan jag vill ska råda här inne. Vet att jag själv är ganska usel på att svara på era frågor ibland (sorry!) men ni ska jag veta att jag läser alltid a l l t ni skriver och tar till mig av alla tips och goda råd och era synpunkter. Tillsammans är vi ju Hofp tjejer för utan er läsare – ingen blogg!

.

.

.

.IMG_0694

..

.

,

Nyårskittet när man befinner sig med familjen på en ö i Östersjön! Lyxig julklappssminkväska från Decadent Copenhagen med nödvändigaste (och ja det finns lite mer:) som bästa Kick-assconcealern  och lip-plumberstift från Jane Ihredale. En almenacka jag fått av Lolo för att ha kolla på alla ”nya dagar” och en sprillans ny ljuvligt mjuk cremefärgad cashemeresjal från Soft Goat att svepa om mig när vi spanar in alla gnistrande stjärnor och raketer på himlen (och ser ni – sjalen har monogram med mina initialer, woop woop så finfint:)

.

.

.

.

Nu blir det en prommis efter havet innan vi tar tag i nyårsmiddagsfixet här! Åter igen, stoort tack för att ni finns, ni gör mig verkligen H.A.P.P.Y:)

.

.

.

Ha nu en riktigt magisk kväll vänner och ett gott slut så ses vi snaaart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

 

17 kommentarer till “FRÅN MIG TILL ER

 1. Gott Nytt År till dej också Petra & även till din familj. Tack för en underbar blogg som jag läser varje dag. Kram/Marie

 2. Gott Nytt År, och tack för en blogg som just är ”feelgood” för mig, din text och dina foton får mig alltid på bra humör!

 3. En lille hilsen fra Danmark – du og din søde familie familie ønskes et rigtig dejligt og fredfyldt nytår 2015 – det er altiD en fornøjelse at kigge indenfor hos dig kram

 4. Hej Petra, tack för din fina blogg! Ger massor inspiration. Och gott nyt år för dej och hela familjen!

 5. Gott nytt år önskar jag er också!!! Din blogg är så himla bra – gillar den massor:)) Kram Lotta

 6. Gott nytt år och tack för supervackra bilder från Gotland! Hoppas att du och din familj får ett fint 2015!

 7. Gott Nytt År Petra & till din fina familj. Nu ser jag fram emot att följa din blogg år 2015 =) Jag har skrivit det förut och jag skriver det igen; sluta aldrig blogga pliiiiiiis =) Din blogg är BÄST.

 8. Gott Nytt År! Tusen tack för din häärliga feelgoodblogg som ger positiv energi! Kramkram

 9. Gott nytt år Petra. Tittar in till dig dagligen men lämnar oftast inga spår från mig. Vill bara tacka för att jag har fått följa med på din resa i år här på bloggen och ser framemot detta årets äventyr. Tack för all inspiration kram

 10. Gott Nytt År Petra!! Ser fram emot ett nytt inspirerande år med dig och din familj!
  Kram M

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg