DAGS ATT HOPPA UR MYSPYSEN

.
.
.IMG_1421-2

.
.

.

Todeloooo!

.

.

.

Jag och min sköna mjukisdress som jag mer eller mindre bott i senaste veckan! (Inköpt på GANT i Västerås om någon undrar) Men nu är det dags att hoppa ur denna och sätta på sig mer civiliserade kläder för idag tar vi färjan tillbaka till fastlandet och som alltid känns det ju lite vemodigt. Fast jag vet att jag ju älskar känslan att komma hem till vårat casa också så är det något visst att att ta den där båten och lämna kalkstensparadiset bakom sig… Men men, snart är vi säkert tillbaka på öjn igen och som sagt; hemma är ju alltid bäst inte sant?:)

.

.

.

Önskar er en skön och soft söndag så ses vi senare i Småstaden igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

12 kommentarer till “DAGS ATT HOPPA UR MYSPYSEN

  1. men är det inte just kontrasterna som gör allt så härligt. på ön trippar du runt i mjukis och drar knappt borsten genom håret, och det har sin charm. och sen hemma så är det tillbaka till rutinerna (och borstningen) igen! =) kram på dig

  2. Här hoppades det ur hemmakläderna för första gången ikväll då vi var på bio och såg Micke och Veronica. Wow vilken bra film, kan verkligen rekommendera!

  3. Äh, du kommer ju snart dit igen:) Du, såg du hade en rosa kalender 2015, vart kommer den ifrån! Älskade nyansen på den:)
    Kram jes

  4. Hejsan Petra. Jag har läst din blogg ett tag nu och jag måste bara få säga, som säkert många andra att du är en stor inspirationskälla med mysiga och fina inlägg. Men jag undrar nu något helt annat. Jag såg att du brukar göra fransförlängning vilket jag själv nu har tänkt att höra, men jag undrar vart du brukar göra denna. Jag kommer själv att göra den i Västerås och vill därför få tips av någon som vet. Hoppas du hinner och får tid över för att svara, ha de gott/ Emma

  5. Elsker din Feel-good blog Petra! Masser af inspiration pour moi:) nu må jeg bare spørge, efter at have fulgt dig så længe – den flotte hvide lampe, der hænger inde i taget i stuen i dine forældres hus på Gotland – hvor kommer den fra? Det ligner en Normann Copenhagen, måske Ikea, men nu må jeg bare spørge hvilket mærke det er? Tusind tak på forhånd for svar:) fortsat god semester:)
    Mange hilsner fra Pia

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg