EN LYCKAD JULKLAPP

.
.
.
.IMG_1615

.

.

Måste ju bara tipsa om den lilla  betteridrivna symaskinen Bea fick i julklapp! Hon äälskar ju att pyssla och rita och pärla och fixa och hennes allra bästa affär är typ Panduro:)

.

.

.

 
IMG_1613-3

.

.

Med den lilla symaskinen kan man hon lätt som en plätt sy egna väskor och små kuddar och vantar. Tyget som man får mer och kan köpa till är i något material som gör att det inte behövs någon tråd. Hur piffigt som helst och det funkar faktiskt (dock så kan man ju inte räkna med att det håller souperhårt men det spelar ju inte så stor roll när man är fem och det ska gå undan:)

,

,

,

 
 
IMG_1617-3

,

,

N.ö.j.d pysseltjej:)

.

.

.

 

IMG_1648-3
.
.

Full koncentration bland band och nålar och små tygbitar! Yes, lilla symaskinen ett riktigt bra presenttips till er mamas som letar efter något till era små kreativa skatter och jag fann den faktiskt på Ica (av alla ställen:)

.

.

.

.

Todelooooo Trettondagen!

.

.

.

Ä n t l i g e n börjar jag känna mig i vanlig skön form igen! Pjuh. Åkte ju på en migrän som var inte av denna världen och kanske var det den sorgliga synen av vår sk ”julgran” när vi kom hem som gjorde att jag fick den för ooooh my så den såg ut när vi kom hem efter vår vecka på öjn (Ni kan gå in på mitt insta @houseofphilia om ni är nyfikna, den hade verkligen inte ett enda barr kvar haha. Souperskrispig och souperdupertorr:) Nu är iaf nästan hela julen utstädad här hemma, bara våra fina ljusstakar får stå kvar ett litet tag till och lysa fint.

.

.

Idag har vi mest fixat här hemma, tvättat och städat och annat ”nödvändigt” men nu ska vi åka iväg och äta någon typ av snabbmat och jag håller tummarna för att alla röstar japanskt! Är helt gaalet sushisugen efter allt man svullat den senaste tiden:)

.

.

.

Ha nu en finfin fortsättning på dagen så ses vi snaaart!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “EN LYCKAD JULKLAPP

 1. Vår Nellie hade gått och trånat efter en precis likadan symaskin och nu fick hon den också i julklapp. Superkul! 🙂 Och bra att man slipper vara rädd att de ska sy fast fingrarna i tyget. 😉
  Kram Linda

 2. Hej! Jag har en blogg där jag skriver om mitt liv med social fobi, vägen ut ur det och mina tankar kring det mesta! Jag driver dels bloggen för att öppna folks ögon kring psykiskt ohälsa och då främst om social fobi! Ibland är inläggen positiva men ofta negativa! Men det kan vara läsvärt! Kika gärna in! Kram!

 3. Åååh, minns när jag fick min som liten, vilken lycka! Får mig att längta lite tills Inez blir stor nog att få en 😉
  Så söt hon är Bea, och så himla nöjd hon måste vara över fina julklappen 🙂
  Här har vi precis bokat resa, till OBC på Kreta, minns att du var där och om jag minns rätt så var det en riktig hit va? Hoppas det iallafall 🙂
  Kram och ha en mysig kväll,
  Catta

 4. Kan tänka mig hur lycklig hon är. Panduro var min absoluta favoritaffär hela barndomen och högsta önskan i julklapp var ett presentkort på Panduro så att man kunde gå loss. Ser ut som en härligt kreativ pysseldam!

Comments are closed.