TUSEN TACK

.

.

.. . . MF-4MAX FACTOR IIII (1 av 1)

. . .

.

.

Marilyn, Audrey, Brigitte, Farrah och Madonna. Mina tolkningar ovan som jag tävlat med och vet ni, wieeeee, som ni ser så vann jag faktiskt a l l a:) Bara bara tack vare er, för att NI ju var där och röstade på dessa. Tack tack tack tack och tack fina bästa, ni gör mig såå glad och jag är så himla tacksam över att N I är just m i n a bloggisar och finns där ute och är mina härliga vänner här i cyberrymden<3 (och vill ni veta vilken som var min personliga favorit så var det Brigitte Bardot och om ni vill kika på dessa tolkningar, och se hur jag gjorde, så är det vara att klicka på länkarna ovan)

.

.

Tack även till Max Factor som gav mig alla dessa roliga uppdrag!

.

.

maxfactor

29 kommentarer till “TUSEN TACK

  1. Grattis snäckan, jag är inte förvånad så fint jobb som du gjorde! 🙂

  2. Grattis!!! Det var välförtjänt, det syns att du lagt ner mycket tid på detta. Kram Lotta

  3. JÄTTEGRATTIS!
    Och det är du sååå värd för du har verkligen gjort dem alla sån rättvisa och gjort det så snyggt!
    Kram Anna

  4. Stort grattis! Och tack för en mycket bra blogg, jag börjar alltid min morgon med dig, och jag fylls på med energi. Så tråkigt att du ska behöva få en massa otrevliga påhopp om hur du lever ditt liv, jag tycker du är toppen. Kram

  5. VAD ROLIGT, GRATTIS!! 🙂 Jag gillade verkligen alla tolkningar och tyckte att de var riktigt bra inspiration när jag kände mig lite trött på samma gamla sminkning! Du var absolut värd att vinna, gjorde utmaningen seriöst och på ett mycket inspirerande sätt för oss som läser din blogg! Heja!
    Kram Jenny
    http://www.lillagummanglomsk.blogspot.se

  6. Den gillar jag med bäst!
    En fråga som jag blir sååå glad för om jag får svar på: vad har du för rullar i håret när du gör Brigitte- sminkningen? Jag är i STORT behov av såna!!

  7. Grattis! Det är du värd. Du är modig, strong och vacker. Injektioner eller inte, vad spelar det för roll. Blir full i skratt när jag läser de negativa kommentarerna. Botox o.d. är väl inte märkvärdigare än att färga håret. FIna du, kommer att följa din härliga blogg även i fortsättningen!

    1. Jo, det tycker jag verkligen att det är. Det är stor skillnad på att färga håret och injicera nervgift i ansiktet. Det är mycket som kan gå fel, det handlar om hundratals små nerver och det är mycket viktigt att den som utför ingreppet vet vad hon/han gör. Ett felstick och du kan se sned ut i ansiktet i ett halvår.

  8. Max factor och även lite Botox och lite annat vad det nu heter, för att vara noggrann :))) Grattis

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg