TIME FOR SOME KVÄLLIS

.
.
.

IMG_1916-3
.
.

Kvällsfika eller sk ”kvällis” hos oss pågår!

.

.

.
IMG_1830


.
.

Mys och familjetid på kvällen över en kopp thé, eller ett glas mjölk (och gärna en ostsmörgås) är bland det bästa jag vet.

.

.

.

IMG_1796

.

.

.
IMG_1890-2.

.

En bra stund att samlas och umgås, utan skärmar och iphones och annat, är just att ta en liten kvällsfika och ex spela något spel tillsammans tycker jag. Det gör vi ofta för i min familia äälskar vi sällskapsspel (och jag älskar ost och gärna på färskt bröd tillsammans med någon god apelsinmarmelad. Mmmmm s å gott det är:)

.

.
.IMG_1865

.
.

.IMG_1801.

.

Spelet på bordet heter När då då Junior och är ett spel jag verkligen rekommenderar! Jättekul och enkelt och man kan både briljera med sin kunskap eller helt enkelt lyckas vinna genom lite flax. Lolo och Trulle klarar spelet jättebra men Bea är kanske liite för liten för När då då men hon får vara med i mitt lag så då går det ju bra ändå:)
.

.

.

.

IMG_1844-4
.

.

Hos Arla kan man just nu få tips på olika lite kluriga kvällsaktviteter tillsammans med familjen eller olika smörgåstips om man önskar det.

.

.

.

Kvällis, stort like på det!

.

.

KRAM

.

.

.

Inlägget är i samarbete med Arla

.

.

.

12 kommentarer till “TIME FOR SOME KVÄLLIS

  1. Det är mysigt med den där stunden på kvällen och ack så viktig för familjen. I synnerhet i dagens samhälle då våra liv tenderar att ätas upp av andra saker som inte alls är så viktiga som familjen. Så tummen upp för ditt inlägg om detta 🙂
    Här har vi snöat in på kortspelet Åsna, ha ha ha 🙂
    Ha en fin onsdag!
    Kram Anna

  2. vi älskar också sällskapsspel i vår familj. Men, det har en tendens att gå vilt till. Alltid någon som klagar på domaren osv! 😉 Kram på dig

  3. Det där spelet fick vi i julklapp, vuxenvarianten, och den blev en stor hit här! Så kul och allmänbildande samtidigt. hihi Om man har bra inne dvs 😉

  4. Hei! Hvor er det nydelige serviset fra? Tekoppene er så fine og store! plus elsker blått!

  5. Kvällsfika är verkligen supermysigt. Det har vi sagt flera ggr att vi ska införa mer ordentligt men då bara vips, går kvällen! Måste skärpa oss där. För helt klart är det bra att lägga ifrån sig allé elektroniskt en stund innan läggdags – det tror jag stenhårt på!
    Just nu är det dock ingen vidare aptit alls. Kräksjukan is in da house. Fy. Vidrigt. Jag o sonen igår. Mannen i förrgår. Idag verkar det ha stabiliserat sig men jag är sjukt trött o har ont i hela kroppen! Sängliggandes hela dan mao. Segt! Blir så rastlös på nåt sätt!
    Kram på dig fining & ang botox – jag funtar mer o mer på det, i min bekymmersrynka. Jag ser spänd trött o sliten ut med denokännwr mig likadan (psykiskt vad vet jag?!) men skönt att du tar upp ämnet tycker jag o är helt på din linje!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg