EFTER TOKMIGRÄNEN

.
.
.

IMG_2793-2
.
.

Jag softar i min morgonrock och mina nya härliga Uggtofflor som jag fått i present (De där tofflorna är nog bland det gosigaste jag haft på fötterna tror jag. Perrfekta att stoppa ner tårna i när man är lite så där frussen som jag brukar vara:)

.

.

.

.

Hej onsdag!

.

.

.

För det första – tuusen ta c k för alla tips och råd och pepp i förra inlägget! Kändes skönt att läsa och höra att ni ”är med mig” iaf:)

.

Idag vaknade jag med världens migrän  och halva dagen har gått åt att mildra den med vila och Zomiq Nasal (det enda medicinen som funkar på mig) Men nu börjar jag känna mig liite mer som människa igen, s k ö n t, och jag ska strax ta tag i lite de där viktiga mailen som ligger och väntar. Sen så måste jag ju också ringa runt och styra upp lite inför mina de två födelsedagskalasen som vi ska ha i helgen för både min yngsta och min äldsta skatt fyller ju år (och det med bara en dags mellanrum, bra att samla dem liksom;) Så det ska bokas bord på restaurang och beställas tårtor och fixas paket och ja allt födelsedagsfix ni vet x 2:)

.

.

.

.

.IMG_2795

.
.

.

Men först lite lunch för moi. Får bara bli lite en stor kopp thé, bake-offbröd i ugnen som vi har kvar sen helgen med cheddarost och syrlig marmelad. Det är min mamma som säger att marmelad och sura karameller är bra vid huvudvärk och det brukar kännas liite bättre iaf:)

.

.

.

Ha nu en finfin fortsättning på lill-lördagen så ses vi lite senare!

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “EFTER TOKMIGRÄNEN

 1. Stackare! Har förstått att det där med migrän är något man ska vara väldigt glad för att slippa. Krya på dig och njut marmelad.

 2. Hej, tråkigt att höra, hoppas du mår bättre snart.
  Var kommer den fina mattan ifrån? Tack för massa inspiration

 3. Vet hur det känns. Har migrän ganska ofta själv. Hemskt! Skönt när det släpper och man känner att huvudet börjar fungera igen. Ha en bra fortsättning på dagen!

 4. Huuu för migrän!!! Vet hur det är, drabbas med av det då o då.
  Som att gå på raveparty, fast man liksom missar det roligt (om det nu är roligt där, det vet jag ju inte;-)) Men det känns som en massa blinkade sken och tjut i huvudet…
  Hu, skönt att du är på benen nu!
  Läste ditt förra inlägg… Så trist alltså. Hoppas verkligen det löser sig! Du borde posta inlägget till dem, det är ju inte direkt så man vill handla av dem om man säger så…
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

 5. Hoppas att du mår bättre idag. Migrän kan inte vara roligt. Har tack och lov aldrig haft det, men många i min omgivning har det. Hoppas som sagt att du får en bättre dag idag. Kram Annika

Comments are closed.