HALLÅ BLOGGISAR

.
.
 
.IMG_2860-14

.
.

Bjuder på ett allldeles fresch pics från vardagsrummet idag! (tog det nyss) Snö och gråslaskigt utanför gardinerna men inne är det lite ljusare iaf. Ser ni katusen i burspråket btw? Nästan livsfarlig med alla sina läskiga nålar haha men jag gillar faktiskt kaktusar. Särskilt när de är stora och maffiga:)

.

.

.

.

Bonjour!

.

.

.

Nej idag har vi ingen strålande dag i Småstaden. Inte om vi talar väder iaf. Här hemma är dock humöret på topp:) Det förbereds för födelsedagar och strax ska jag och Lolo trippa ner på stan (ja trippa i pölarna i gummistövlarna;) och köpa presenter och inslagspapper och tårta. (Nästan alla paket är fix men det är snågra små detaljer kvar och mellansyster vi ju också välja ut något till sina syskon:)

.

.

Jag hoppas ni har en fin dag idag vad ni än gör! Lovar jag tittar in snaaart igen:)

.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

20 kommentarer till “HALLÅ BLOGGISAR

 1. Fint, som alltid!Jag gillar också kaktusar.Ett tips är att sätta en glasdome över dem.Har en trio i olika storlekar med en dome över varje.

 2. Flott flott flott!
  Visst är det härligt att vi har liiite mer ljus om eftermiddagarna nu iaf. 🙂 Går ganska fort nu tycker jag, lovely!
  Just det, frågade ju om trappan till poolen på O.B.C hotellet, har du svarat kanske? Måste bläddra tillbaks och kika 🙂
  Ha det great!
  Catta

  1. Ja just det! Nej jag har nog inte svarat på den frågan. Sorry! Men det fanns såna där halkremsor på trappen så det är bara att boka. Suuperfiint Vinghotell!
   KRAM

 3. Hej och lycka till med kommande födelsedagar. Är väldigt nyfiken på hur ni ska valpsäkra hemmet. Hur kommer ni att att stänga av med grindar osv. Har haft hund hela mitt liv och alltid råkat ut för ”olyckor”. Nu är,ju du hemma mycket men fy vad snabbt det händer? Har kommit hem till slaktad soffa, massakrerade skor, sönderbitna mattor mm. Samtidigt vill man ju ha dem nära dvs där man själv är.
  Vi är själva i valplaner och jag funderar som bara den hur vi ska rigga här hemma.
  Hälsning Lisa

  1. Tack!
   Ja du, ”valpar är ju valpar”:) Jag har också bra erfarenhet av hundar och har haft flera i olika varianter. Det är ju en valpperiod då man får säkra och hålla riktigt bra uppsikt och när det händer olyckor men den går ju över . Min erfarenhet är ju att även unga hundar lär sig ganska snabbt vad man får och inte får göra. Första tiden kommer vi avgränsa en bit av undervåningen som valpens område med galler. I det området kommer det inte vara några gnaglockande ömtåliga föremål som vi är rädda om eller äkta mattor direkt:)
   Själv har jag aldrig varit med om att de vuxna hundar jag haft i mitt liv någonsin gjort något de inte får göra hemma när jag inte varit med. De lär sig ju som sagt ganska snabbt och är ju så kloka så det är ju bara att ha tålamod med lilla bebbevovven. Men skor har mina tidigare valpar ju gärna gnagt på om man missat att ställa undan så de får vi ställa undan… Och inte ha ex några mumsiga Barbiedockor på golvet som ligger och lockar:)
   KRAM
   P

 4. Hej! Kaktusar är snygg-fula på något sätt. Vad är det för fin kruka den står i? Kan det vara en mörkgrön från Svenskt Tenn?
  Kram

  1. Hej!
   Ett tips är att googla 🙂 Oftast har ju P skrivit om det, så prova att googla ”House of Philia matta” och leta lite så hittar du det säkert!

 5. Så jätte jätte fint och vackert! Jag minns inte varifrån kommer den grå matta. Ha en vackert fredag och tack att du bloggar!
  Tiina

 6. Kan tipsa om riktigt stora, tjocka och höga high chaparral-kaktusar på Lindkvist blommor i Hökåsen och just nu 30% 🙂 Superfina!

 7. Jättefint! Måste bara fråga om dina rullgardiner, har ni kapat dom? Eller fanns dom i exakt mått? Hoppas ni får en skön födelsedagshelg! Kram jes

 8. Hei.
  Takk for en inspirerende blogg 🙂
  Hva er målene på de Bestå-skapene du har under tv’n? Perfekt høyde.
  Mvh Randi

 9. Hei
  For et nydelig teppe! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt det? Mål og pris? Det var veldig delikat!

Comments are closed.