HALLÅ FRÅN KALASANDET

.
.
.

IMG_3222-4
.
.

Jag och min lilla kalasiga alldeles nyblivna 6-åring idag! (Yes minsta skatten fyller år idag) Vi showar loss i Beas rum (där det just nu flyttar in en hel del nytt och fint i presentväg men mer om det i ett annat lääängre inlägg:) Om någon undrar över våra dagens så är Beas klänning från HM och kofta Zara och min klänning är en gammal sköning från Busnel

.

.

.

.

Todeloooooo!

.

.

.

Sorry för dålig uppdatering dennahelg snyggingar! Har ju liksom haft lite fullt upp med firandet av mina små älsklingar  men nu dök jag in till er mellan kalasfikande och födelsedagsmiddag för att ge er liitet livstecken iaf. Så ni inte tror jag bara försvunnit helt och hållet här i cyberspace:) Men ibland så finns inte tiden till ett endaste inlägg eller ibland så vill man inte ha tid att sitta uppkopplad alls när man hellre gosar och firar:)

.

Jag lovar att jag återkommer med ett längre inlägg asap men nu måste jag hacka grönsaker och röra i mina grytor här! (Bea har önskat både fajitas och tacos till middag:)

.

.

Önskar er alla souperskön söndagskväll med massa mys tills vi ses igen!

.

.

PUSS & KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “HALLÅ FRÅN KALASANDET

Comments are closed.