NÅGRA PICS FRÅN BEAS FÖDELSEDAG

.
.
.IMG_3012

.

.

Var är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ju Beas födelsedag!!! Tårta på sängen (glassvariant som man önskat) + plättar och  paket och ballonger, precis som det ska vara:)

.

.

.

.

Tjingeling nya vecka!

.

.

.

.

Valpnedräkning pågår här hos oss just nu. Om bara ett par veckor kvar tills vi kan hämta vår lilla teddybjörn och varje dag sätts det ett kryss i kalendern (Väldigt viktigt:) Och idag kom hundsängen som jag beställt och den är supersnygg och nu känns det ännu mer tydligt att vi snart ska bli hundägare (Ja det finns olika snygghetsgrad när det gäller sådant också och en hundsäng är ju något som tar ganska stor plats så måste den ju liksom passa den med) Ska visa pics på den också för det är kanske flera av er som är nyfikna blivande hundägare:)

.

.

I detta inlägg visar jag dock lite pics från gårdagen! Så att saker kommer i rätt ordning liksom:) Minsta lilla skatten fyllde ju 6 år och hon firades ordentligt med massor med fina paket och det mesta var sådant som hon önskat till sina nya skrivbordshörna som skrivbord (så klart), skrivbordsstol som mormor och morfar kom med, lampa, skrivböcker, pennor, pyssel osv Så fick hon lite annat smått och gott också:)

.

..

.
 
 
IMG_3033

.

.

Ovan: Underbart fina inslagna födelsdeagspaket med innehåll från butiken Mokkasin.

.

.

 
IMG_3017-2

.

.

”Hurra för mig! Nu kommer ni ju ääntligen!!!” (Min minsta hade varit vaken typ en timme innan vi äntligen dök upp och legat och spelat spel på Ipade och var minst sagt supertaggad. Stackars liten med så morgonsega syskon och föräldrar som inte kommer och uppvaktar förrän efter klockan åtta..:)

.

.

.

 
IMG_3020

.

.

Och nere i tvrummet väntade ett jäättestort paket! Någon som kan aaaana vad det innehöll?

 
 

IMG_3027
.

.

Yes, det var så klart en ny cykel. En supertuff svart Crecent med cerise fälgar och allt:)

.

.

.

IMG_3048-2

 .

.

Lite senare blev det kalasfika!

.

.

..

IMG_3061-2

 .

.

Med rosa (hallonmousse) tårta så klart:)

.

.

.

 

IMG_3111.

.

,IMG_3147-2

.

.

IMG_3089-2

.
.

Så blåstes det ljus och mumsades tårta och sjöngs och hurrades. Och Bea hade fått en bukett på bordet med bla l u k t ä r t e r. Kan ni tänka er något mer ljuvligt? Äälskar luktärter (och speciellt i iskalla februari:) Köpte buketten av floristen på Mästerblomman som berättade att hon varit med på slottet när Madeleine och Chris gifte sig och arrangerat just 1000 tals luktärter så prinsessan och jag har visst något gemensamt där!

.

.

.

IMG_3095-2
.
.

Så kördes det radiostyrd jeep som också var en kul present..

.

.

.

IMG_3246-2
.
.

Och det sjöngs och pratades maassor i nya mikrofonen med Voxförstärkare! (Har ni sett något tuffare? Ett riktigt bra presenttips till alla ni som har barn som älskar att showa. Funnen på Mokkasin som är en ny favoritbutik. Finns maaassor farligt fint till barnen där inne:)

.

.

.
IMG_3172-3

.
.

Nöjd och lite pömsig sexåring:)

.

.

.

.

Nu måste jag sticka iväg ut i snöyran och ner på stan ett litet ärende här men jag kikar in till er snart igen vänner!

.

.

,

Önskare är en finfin start på veckan!

.

.

.

KRAM
.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

19 kommentarer till “NÅGRA PICS FRÅN BEAS FÖDELSEDAG

 1. Ser ut som en helt fantastiskt fin dag för en sexåring :)) Själv fyller min i juli och den där förstärkaren med mikrofon är ju helt galet cool.
  ha en fin dag

 2. Förstärkare är en jätteroligt present för sång- och musikälskare. Vår dotter fick en Fender Passport Mini i julklapp.

 3. Ser helt fantastisk ut!!!! Søt jente og fine gaver! ! Kan du vise litt av gavene til trulle? Trenger gavetips til en fjortis…..:-) klem Siv

 4. Varför visar du bara från tjejerna, skulle vara roligt att se och få tips från trulles klädsamling och presenter har kommenterat detta innan.

 5. Inte ett ord om vad Truls fick i present eller särskilt mycket om hur han firades. Varför är det så?

  1. Petra har ju skrivit förut att Truls inte är lika road av att vara med i bloggen som systrarna och det får man ju som bloggande förälder respektera vilket ju Petra gör här. Nog inte konstigare än så.

  2. Haha jag VISSTE att den kommentaren skulle komma. Och om Petra hade förekommit och skrivit varför hade hon fått skit för det istället. Arslet är visst alltid bak.

 6. Ja, sa är det nog. I och för sig tycker jag att hon lägger ut ”hans” liv ganska sa ordentligt ända. Reagerade pa ”var prins blir fjortis”. Vara söner hade INTE blivit lyckliga om de hade exponerats sa, och kommentarerna i skolan vill jag inte tänka pa. Men, alla är vi olika och alla har vi olika uppfattningar om vad som är rätt och fel.

  1. Jag exponerar verkligen inte min sons liv ordentligt och jag tror nog inte du vet något alls om det om du tänker efter. Även om d u tror att du gör det ”ganska ordentligt”. Ytterst sällan syns han på någon bild och det är aldrig något personligt och det är för att han vill ha det så.
   När det gäller vår prins blir fjortis” så är det inte att exponera. Det är skrivet med glimten i ögat för att jag kallar honom min prins, med mammakärlek, och att han faktiskt fyllde just fjortis. Tror inte för en sekund att någon i skolan skulle ha något intresse att kommentera detta alls och förstår inte vad du menar.
   Mina döttrar älskar när de får vara med på Hofp och älskar att stå på scen och uppträda och spexa osv men jag försöker även hålla exponeringen av dem på en ”lagom nivå” och ett sätt som känns rätt för oss .
   P

 7. Så fina paket och vad fint du ordnat! Himmel vad duktig du är på att fixa fint❤️! Men ovan kommentarer och även tidigare sådana gör mig återigen ledsen….inte min sak egentligen att lägga mig i andras åsikter men det är fasligt att så många alltid måste kommentera med en negativ inställning. Det spelar ingen roll vad det är för inlägg, om barnen, inredning, vad som inhandlats, vad som äts eller inte äts. Alltid kommer det flera påhopp om detta. Visst ska man väl kunna uttrycka sin egen åsikt men jag tycker ofta det plumpas ut så oerhört dumt!!! Det sista här om Truls och att han är ”prins” och att hans kompisar skulle gecka honom för det! Vad är det för kompisar i så fall? Tror inte Petra skulle skriva nåt som hon vet skulle ”skada” honom eller nåt av sina barn. Nä, tjejer, ta er i kragen och uppskatta denna blogg för vad den är – en feelgoooooood helt enkelt. Starta inte massa dumma inlägg som får ringar på vatten. Skicka sånt till klagosidorna i kvällstidningar eller Metro istället för där hittar man så mkt dumt att man baxnar! Ha en fin dag alla Goa positiva girls och tänk en extra gång vad som faktiskt är värde att skriva. Kram

 8. Så fina bilder Petra! Dina barn har verkligen en fantastisk och omtänksam mamma. Blir så trött på dumma kommentarer. Vi som följt dig sen du började blogga vet mycket väl att du anpassar innehållet i bloggen på ett genomtänkt sätt! Å va god hallonmoussetårtan såg ut! Mums! En riktig prinsesstårta 🙂 Kram!

 9. Åååå så underbart fint du ordnar för dina skatter ….. Tycker att du är en så energisk kvinna som gör allting med sådan finess !! Dina barn och din man kan skatta sig lyckliga ! Älskar din blogg som ger mig både tips och ideer !Ha en underbar onsdag kram kram

 10. Hemskt många som går igång på att det inte görs si eller så.. att folk orkar! Jag är iaf super glad över att din blogg finns! Så myclet inspiration att hitta, ett helt underbart hem har du & barn likaså! 🙂
  Jag är ute efter en cykel till min nyblivna 6 åring, & funderar på vilken storlek man ska ha, vilken tum har du köpt? Tycker det är jätte svårt :/
  Tack för en helt underbar blogg <3

Comments are closed.