NYTT ÅR NYTT HÅR

.
.
.IMG_3529-2

.

.

 

IMG_3535


.
.

Hmmm. Hm. Hm. Det känns ju bara så otroligt ovant att bara ha mitt egna hår när jag haft extensions i över ett år… Fjussigt och tunt känns det men samtidigt ganska smidigt och lite skönt. Det torkar på ett par minuter med fönen och är stylat på några sekunder. Var hos bästa Elin på Kloak och tog ut mina extensions häromdagen och gjorde slingor och intensivtoning och just nu har jag en halvblond ”nästan page”. Vet nämligen inte om jag ska sätt in mina slingor igen och ha långt som förut fast ljusare eller sätta i dem och klippa av håret i en fyllig halvlång page (och kanske bli ännu ljusare) e l l e r om jag bara ska låta håret vara som det är ett tag. Hmmm. Vääldigt stora beslut som ni förstår:)

.

.

.

IMG_3550-3.

.

Hur som helst så har jag återbesökstid hos Elin nästa vecka så får vi se hur vi gör! Och om någon  kanske undrar om min dagens så har jag köpt ännu en kimono från Spell (ni som läser Hofp, och varit med mig på semesterar, vet min fablesse för just dessa sköningar) fast en kort och lite mer säsongsanpassad i leo från Kyss Johanna. Till den har jag ett BMB basiclinne och jeasn från Custommade. Runt halsen har jag detta söta halsband från Sophie by Sophie som talar om precis hur jag känner mig idag faktiskt (trots alla jobbiga tankar kring mitt hår hår haha;)

.

.

.

.

Bonjour!

.

.

.

Kikar in en snabbis för här har jag nämligen lovat min två ivriga flickor att vi ska åka till djurtillbehörsaffären efter dagis och skola och det är ju så ootroligt kul så att de knappt kan stå still:)  Vi ska kika på hundhalsband och skålar och annat till viktigt och spännande. Men jag lovar att jag tittar in snart igen (kanske återkommer med det vi köpte om vi hittar något bra:)

.

.

Tills dess – ha det bäst tjejer!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

40 kommentarer till “NYTT ÅR NYTT HÅR

  1. Åh, låt det vara! Det är ju verkligen jättesnyggt! Det är ju inte konstigt att det känns lite tunt i jämförelse, men den känslan kommer gå över. Ärligt talat så är det ju otroligt skönt att slippa vara ”beroende” av något som kostar så mycket pengar och som ändå är rätt mycket meckigare än när man har sitt hår naturellt 🙂

  2. Så fin du är utan extensions och med bara ditt egna hår. Jag tror du hade varit jättefin I en fyllig halvlång page och lite mer slingor I håret. Fast du är så fin I det lite mörkare också men det hade varit fint på dig tror jag allt.
    Kram från Skåne

  3. Compliments to you! The real you is looking great without false hair and false nails.

  4. Hej! Det är väl inget fel med ditt eget, äkta hår? Tycker du ser naturligt fräsch ut!
    Vill ge tips på detta med valp, använd hellre sele på en liten hund då deras halsar är extremt känsliga!
    Vi har bichon havanais och använder alltid sele på dem, just för att mindre hundar är mer känsliga och framförallt valpisar.

  5. I think your hair looks great! The colour is perfect. In fact so perfect that I might show it to my hairdresser next time I go…

  6. Wow! Vacker!!
    Och väldigt fräsch färg.
    Jag kapade mitt låååånga svall innan jul till en page, stort steg men välbehövligt för håret och kul med en förändring. Blev väldigt nöjd själv!
    Kram

  7. Jag tycker att det var väldigt fint som det är. Jättefin färg och frisyren ser super ut på dig. Varför göra det svårt när man kan göra det lätt?

  8. Jag har ju själv Hairtalk och är supernöjd och jag kan tänka mig att man tycker att håret är superfjösigt när man tar bort det. Men ditt hår är jättefint på bilderna och det ser finfint ut med sin ljusare nyans.
    Kram Linda

  9. Väldigt snyggt, både frisyr och färg! Precis som danska flickorna undrar jag vilket gloss du har på läpparna, fint!

  10. Måste bara säga att jag tycker att du är otroligt vacker på dessa bilderna!
    Jättefin <3 Så jag tycker du ska behålla det så, superelegant!
    Kram Anna

  11. Det är viktigt att känna själv vad man trivs i, sedan är det givetvis alltid roligt att höra vad andra tycker.
    Men lita på dig själv, visst är det skönt att inte vara som andra utan att försöka hitta sin egen stil. Att sedan andra tar efter den, är väl ett bättre bevis på att ditt eget val är bra.
    Kram Camilla

  12. Jättesnygga slingor!! Det där med hårets tjocklek är nog en vanesak. SJälv har jag grovt, tjockt och frissigt hår, och önskar att jag hade tunnare hår. Puh! Aldrig blir man nöjd…hi hi..

  13. Snyggt! Tror dock du är snygg i allt! Nåt som du antagligen skulle passa super i är en page, få fram din snygga käklinje!
    kram

  14. WOW, du är ju bara sååå jäkla snygg att klockorna stannar. Som vissa här har skrivit så är du snygg i allt men denna färgen på håret och denna frisyren så fräscht. Trots att du är typ 10år äldre än mig så hade jag blivit tok glad om jag varit lika vacker som du, du är en stor inspirationskälla för mig både gällande kläder, frisyrer, smink/produkter och heminredning. Snälla sluta aldrig någonsin blogga <3
    All Kärlek

  15. Nu hör inte min fråga till inlägget men undrar vilken storlek du har på gatto lampan?
    Ska själv införskaffa en eftersom ekonomin äntligen tillåter. Vill därför göra ett bra val 🙂
    Hälsningar,
    Josefine

  16. Ditt utseende är så ”extra av allt” med läppar, ögonbryn, så tycker inte du behöver extra hår! Detta klär dig fint. Tycker inte du behöver bli ljusare. Soft ombre är snyggt!

  17. Mycket sötare utan fuskhår måste jag säga! Naturligt och fräscht (och lättskött!)

  18. Jag som anser att fuskhår är ofräscht på något sätt tycker så klart att du ser jättefin ut nu!

  19. Snyggt och fräscht! Har aldrig testat löshåret det måste vara skönt att slippa och bara ha sitt egna hår!
    Jättefin är du i ditt naturliga hår!!

  20. Fint!
    Älskar kimonon! På kyssjohannas hemsida ser den mycket mera beige/aprikos ut i tonen, din ser ju snarare grå/svart ut! Är det samma kimono eller är din en annan, eller stämmer inte deras foto?
    Tacksam för svar, vill gärna beställa den!
    Mvh
    Linnea

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg