MINSTINGENS SKAPARHÖRNA

.
.
.IMG_3381-2

 .

.

Smått och gott på Beas splitternya skrivbord!

.

.

.

.

.

Todelooooo Lill-lördag!

.

.

.

Mitt-i-veckandagen har vi idag och just onsdagar gillar vi lite extra eller hur:) Känns lite festligare än vanliga måndag-tisdag-torsdag. Själva gillar jag att äta lite extra gott på onsdagar och kanske unna sig ett glas vin till maten. Som ikväll, då tänker jag att vi mumsar lite skaldjur eller kör charkisar och något gott att dricka till det (nu är jag lunchhungrig och då börjar alltid skriva om mat haha.)

.

.

Idag har Lolo friluftsdag och är iväg och åker slalom med sina vänner och jag ska strax hoppa iväg i bilen och hämta dem men först visar jag lite fler pics som jag knipsade av uppe i Beas rum nyss!

.

..

.

.

.IMG_3360-2

 

.

.

Skatten hade ju önskat sig ett skrivbord i födelsedagspresent och det var ju verkligen på tiden att hon också fick ett sådant för Bea är ju faktsikt den som pysslar och målar och ritar mest här hemma.

.

.

.IMG_3373

.

.

I lilla fönstret står några toksöta Sonny Angels

.

.

.

IMG_3375-2

.

.

Och på själva skrivbordet står en matchande grå Baby Lapinlampa från Heico (finns här bla)

.

.

.

IMG_3379-2


.
.

I födelsedagspresent fick Bea bla dessa tokfina målarböcker (funna hos Mokkasin) Helt underbara är de faktiskt.

.

.

.

IMG_3390
.
.
.

Och en hel box med Djecopyssel av olika slag

.

.

.

IMG_3358-3
.
.

Ballerinakjolen och stolen den hänger på är också presenter. Kjolen hittade jag på Angels Face (klickad från nätet här) och stolen från mormor och morfar är en klassisk Lilla Åland Special Edition av Carl Malmsten (Stolab finns bla på Länna)

.

.

.

.IMG_3366

.
.

Bea gillar ju Paris som vi andra frankofiler i la familia så det var givet att hon skulle få en Paristavla (också Riffle Paper precis som de blommiga anteckningsböckerna under och finns hos Mokkasin) B-muggen är en Design Lettersmugg och lampan är gammal.

.

.

.

IMG_3387-2

..

.


Kartboken ovan är ett tips till alla er mammor att ge till era små. Både spännande, lärande och så fina illustrationer. Stämplarna minns jag inte var de kommer ifrån men almenackan (där Bea så sött kryssar dagarna till vår lilla vovve kommer:) är en Riffle Paper (plåtboxen med stämplar minns jag inte var jag köpt)

.

-.

.IMG_3356-8

.

.

.
.

Så kanske ni undrar över det ursöta nätta skrivbordet också! Blev så glad när jag fann detta då det är precis i sån där härlig femtiotalsstil som jag letade efter. Det kommer fån Ellos (det här) och kostade typ ingenting heller. Värsta skribvordstipset till er som letar efter liknanade (passar ju perfekt med tex en stringhylla över:) Jag ska komplettera med en liten enkel hurts också så Bea har någonstans att förvara sina alster sen.

.

.

.

Ha nu en skön eftermiddag bloggisar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

25 kommentarer till “MINSTINGENS SKAPARHÖRNA

  1. Superfint! Det är så roligt att få göra fint för våra skatter. Älskar sånna inlägg från dig. Gärna mer tips på inredning i skatternas rum.
    Fortsatt trevlig dag! Kram Petra

  2. Men helt otroligt fint, vilken dröm, en perfekt plats för en kreativ liten 🙂
    Ljuvligt.
    Tack för fin inspiration!
    Catta

  3. Jättefint! Vad är det för mått på Paris-tavlan? Jag hittade bara kort på ca 10 cm samt i A3-format på Mokkasins hemsida och den här ser ut att vara nånstans mittemellan?

  4. Hej! Har oxå ungefär sådär i min dotters rum. Inte den rosa stolen men…den var jättefin. Kartboken är som du säger jättefin! Den har min son:) Superfint rum! Din minsting är bara två månader äldre än min minsting o hon räknar ner till 6-årsdagen:) Kram o tack för en fin blogg!

  5. I loooove you! Då fint, du har sån känsla i varje rum o vrå. Blir alldeles lycklig av din blogg. Kartboken måste jag köpa, älskar bra barn böcker. Tack för tips. Bor utomlands men antar vanlig bokhandel.
    Du är enastående!

  6. Tack snälla för inspiration! Ska också inreda en skriv/pysselplats till min dotter och det här var verkligen jättefint, helt i min smak! Skulle vara kul om du visar vad du hittar för hurts till, för det är jag också inne på 🙂 Kram Sofia

  7. Hon har verkligen fått ett jättefin rum, förstår att hon är nöjd och glad! Ett tips, många av sakerna finns även hos Akademibokhandeln och dessutom billigare än på nätet 🙂

  8. Så jättefint hon har fått det med sitt alldelens egna skrivbord. Du är så duktig på detta med inredning. Bra smak har du!! kram Annika

  9. Jätte fint rum Beatrice har, härligt med alla fina detaljer som förgyller rummet så fint.
    Hittade några fina present tips som jag kan ge i födelsedagspresent till min guddotter. Tack Petra. 🙂

  10. Åh, de jättefina målarböckerna Djurens rike & Förtrollade skogen, de passar även utmärkt till vuxna! Bor man i Göteborg finns de för en betydligt lägre peng hos IN-EX!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg