JAG GÖR NUMERA SOM CAROLA GÖR

.
 
..

IMG_3923-2.
.
.

Nu ni söta bloggisar! Nu ni så har jag inskaffat en fiffig grej minsann! Helt ouutstanding skulle man faktiskt kunna säga att den här manicken är. Iaf om man vill vara brun och fräsch och det även när det är vinter och kallt. Det är PPPPP+ bus och världens tips.

.

.

.

IMG_3951-3


.
.

Såg ni också det där ”Så mycket bättreavsnittet” där Carola satt vid köksbänken och var tokbrun och liksom bara helt plötsligt lite nonchalant börja spraya bus som var kopplad till en manick i ansiktet?!? I k ö k e t. Men fixat hår och k l ä d e r på. Ojojoj. Då tänkte iaf jag att det där är antingen riktigt dummelidumt gjort av Carola (eftersom spraybus ju brukar bli preciiis överallt och skapa fläckar, snubbig doft och klibba ja ni vet) eller så har Carola (troligtvis) hittat något fantastiskt. Någon sån där suverän speciellbus för stjärnor som inte alla vi andra har. Men vet ni, nu har jag en också en egen busmanick *fniss* Precis som Carola:)

.

.
.IMG_3948-3

.
.

Fast jag sprayar mig inte i köket. Jag sparyar mig i källaren för det känns liksom lite fräschare. Inte för att det hamnar bus någon annanstans än just den ska göra (Get Air Tan-maskinen är suuperbra och färgen otroligt fin och precis)

.

.

.

.

IMG_3930
.

.

Det är ur detta lufttrycksmunstycke busfärgen sprayas. Munstycket är kopplad till en färgflaska som man får byta när den tar slut (när man har själva kompressorn så är det bara ny färg som behöver införskaffas emellanåt.)

.

.

.IMG_3949-5

.

.

Och här sitter jag och gör exakt som Carola och sprayar Bus med kläder på (eller morgonrock på och denna kommer från Kappahl) Jag brukar inte ha kläder på när jag kör Bus (om någon tror det och kanske vill påpeka detta) men vi vill ju inte ha en nakenchock på Hofp inte sant:)

.

.

.IMG_3972-4
.
.

Och färgen blir såå b r a. Det är bara naturliga ingredienser i innehållet och färgen blir också så himla naturlig. Inte orange för fem öre och väldigt väldigt jämn (Det är dock svårt att spraya baksidan själv av ”naturliga skäl” så det får man be sin honey eller vän att hjälpa till med:) Den fastnar inte heller i hår eller gör några omöjliga fläckar

.

.
.
IMG_3971-4

.
.

Get Air Tan rekommenderas verkligen och jag slår vad om att ni nu vill veta var jag hittat denna grej! Jo jag fann den nere hos Harmoniq i Gallerian i Västerås häromdagen (bästa Harmoniq har även den till salu på nätet här. Och ja jag känner butiskägaren och jag får liite rabatt men min recension är, som alltid, absolut helt ärlig. Så ni vet ni som undrar:)

.

.

.

.

Dagens tips var alltså Carola-bus!

.

.

.

Nu blir det gymmet!

.

.

.

KRAM

.

.

.

29 kommentarer till “JAG GÖR NUMERA SOM CAROLA GÖR

    1. Vet inte är riktigt.. Har sprayat mig två ggr och gjort av ca 1/3 kanske? Så 6 ggr ungefär? Färgen håller i en vecka och det följer emd två flaskor:)

  1. Hej,
    Va häftigt 🙂
    Du menar alltså att jag kan stå inne på min vita badrumsmatta utan att det flyger pigment överallt?
    Torkar den snabbt? Hur doftar den?
    Hade inte vart mer nakenchock än en strandbild 🙂
    Kram!

    1. Ja det skulle jag vilja påstå:) Den torkar direkt, färgen blir liksom inte blöt på kroppen, och den doftar väldigt svagt av vanilj+lite busdoft. Att ta pics i bikini på stranden är en sak. Att ta pics när man har bikini i en källare är kanske inte lika fräscht även om man visar lika lite eller mycket:)

  2. Verkar ju alldeles lysande! Undrar om det är Shina du går till på harmoniq när du gör fillers o botox?

    1. Shina är ute på vift (tror hon gör något volontärarbete) ch nu gör Dr Åsa filler och Botox på Harmoniq istället. Hon är jätteduktig hon med!

  3. Hej P, tänkte på Dig när jag gick förbi Yellow Korner idag. De hade en sån där (ful) ballongtavla med giraffer också… om Du vill komplettera? och matcha isbjörnarna? Hoppas att Du fick Dina pengar tillbaka! Tänk att de hade den i fönstret också… Kram

  4. Skrubber du deg først og fjerner alt hår? Hahaha, litt privat kanskje… Men det ser så bra ut, så denne må innskaffes 🙂 Supert tips!!

  5. Verkar ju toppen, men tycker du att den färgar av sig på sängkläder eller vita kläder?
    Det gör lätt det annars när man blir varm på sommaren…,

  6. Vad snygg du är i håret klassiskt och stilrent. Nu vet jag hur mitt ska bli nästa frissa tid 🙂
    Tack för en trevlig blogg !!
    Hälsning Jenny

  7. Hej!
    Vilken snygg bränna 🙂
    Har du den mörka eller vanliga färgen?
    Såg att det fanns olika…
    Vore kul att testa!
    Kram,
    Mia

  8. Wow 🙂 !
    Du är superfin o vilken fin färg..tummen upp!
    Det blir att klicka hem en liten apparat 😉
    Tusen tack för tipset!

  9. Hej! Tyvärr är det propylenglykol i, vilket är en petroleumprodukt….fasen att det var det i denna fantastiska produkt..

  10. Visst, snyggt med lite ”bränna”, men inte med farligt innehåll som propylenglykol ändå är. -Då är jag hellre blek. 😀 Och har man känslig hud som jag med lite eksem ibland så bör man nog avstå!
    Info:
    PROPYLENGLYKOL, PROPYLENE GLYCOL, E 1520 Propan-1,2-diol, E 477
    Är en alkolhol som används som avfrostare inom industrin och är vanlig som kylarvätska till bilar. Och vi hittar den också i skönhetsvård. Kan framställas naturligt men det sker oftast inte. Enligt Shenet framställs ämnet syntetiskt ur propangas i petroleumindustrin. Får användas som lösningsmedel i livsmedel och finns även i snus och tuggtobak.
    Används som lösningsmedel i oljebaserade hudvårdsprodukter, fungerar också som konserveringsämne, är bakteriedödande och låser in fukt. Vanligt i deo, dofter och smink som läppstift, mascara och andra produkter. Kan ge kontakteksem, och är giftigt för mindre organismer. Godkänt av Naturskyddsföreningen som Bra Miljöval som lösningsmedel…………………
    Enligt Skin Deep finns det anledning till oro eftersom ämnet kan irritera hud, ögon och lungor. Man noterar också att ämnet lätt kan penetrera huden och ger det en 4:a på en skala mellan 1-10 i “farlighet”.

    1. Tack för infon. Vet att min pilotkompis sa att de använder propylenglycol för att avisa vingarna. .

      1. Varsågod! 🙂 Ja, herregud. Inte är det konstigt att cancern ökar i och med allt skit som finns i vår mat, miljö och i allt som vi kladdar på kroppen som inte stannar utanpå…..
        Vi måste börja bry oss mer, välja klokt. Annars lär man inte få uppleva sin pension.

    2. @Nathalie: men är all propylenglykol farlig mot hud? När min son hade svåra eksem som inte gick bort med vanlig mjukgörande salva/kräm, så förskrev både BVC och barnkliniken Essexkräm MED propylenglykol, som skulle vara bra för just torrhud och eksem…hmm..jag är ju varken läkare eller kemist..men nog sjutton borde någon slagit larm (farmaceuter eller andra), om det skulle vara farligt med propylenglykol mot hud och framför allt när det är till barn. Kan man tycka! =)

  11. Ja om man ska resonera så då ska vi hålla oss borta från cigaretter, tandkräm, smink, parfym, hudlotion , avgaser ja listan är lång och inte på tal om livsmedel, i stort sett det mesta som vi använder idag. Då kan man lika gärna sluta leva då! Solen och solariumet är farligare än allt annat. Jag älskar iallafall min Get air Tan!

    1. Märkligt att folk allt för ofta reagerar med motargument mot farliga ämnen. Vi borde istället bojkotta allt som är skadligt så att dessa varor försvinner från marknaden! Jag köper inga livsmedel som innehåller ”skräp” och inte heller skönhetsprodukter. Väljer smart och klokt. Tillverkarna vill att deras produkter ska hålla länge, men bryr sig inte om att kroppen som t.ex. äter det inte gör det… Cocktailen av alla E-ämnen och skit tror jag är en stark och bidragande orsak till cancerökningen, samt övriga faktorer som livsstil och miljö. Cigaretter och alkohol borde förbjudas, men då börjar väl folk bränna hemma ist.
      Solen är inte farlig i måttliga mängder, den ger tvärtom vitaminer som vi behöver! Konstigt att jämföra naturlig sol med giftiga ämnen i BUS. Men man slutar aldrig att förvånas över att folk blundar. Jag har hitttills aldrig träffat på en läkare eller farmaceuter som vet vilka ämnen som är skadliga, som tex parabener, mineraloljor och propylenglykol, de är inte insatta i det. Har många gånger frågat på Apoteket om Ni har en kräm utan ovanstående ämnen och de står frågande och kan inte svara på frågan. En sa en gång att ”de är ju naturliga”. *skratt* Okej? Du ser vilken nivå sånt här ligger, så man ska nog inte lita på att de slår larm!
      EU tillåter för mycket, så är det bara. Vi själva måste välja.
      Huden är kroppens största organ, skillnad på mascara som läggs på fransarna och som inte tas upp av kroppen. Man har hittat Parabener i bröstcancer, så jag anser då att man bör välja med omsorg vad man äter och kletar på kroppen. Var inte nonchalant och så förbannat utseendefixerad så det går före allt annat.

    2. Att hålla sig borta från cigaretter är väl ändå självklart? Det skadar nog inte att fundera lite över vad Nathalie skriver. Tänk vad alla lever i förnekelse, även jag. Men det är i västvärlden cancer är en sådan stor folksjukdom, och det är VI som använder alla dessa produkter. Man kan ju sålla så gott det går.

  12. herrejävlar så snygg du är människa. Väldans avis. Hälsningar från en vanlig blek morsa;)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg