BILDER FRÅN DESENIO

.
.

.IMG_4015-4
.
.

Jag har fått hem lite nya fräscha posters här hemma! Gillar att ha lite olika varianter att ha ståendes eller hängandes (det är ju världens bästa quickfix hemma. Att hänga runt tavlor menar jag:)

.

.

.

IMG_4028

.
.

Mina nya poster är från butiken Desenio. Fick välja en liten samling ur sortimentet (inlägget är i samarbete med Desenio) och jag fastnade direkt för tigern (hur cool?) och Pariskartan (så klart) och fågeläggen (såå fina)

.

,

,

IMG_4019-3.

.

Ställde upp dem på tavelväggen i tvrummet och mycket riktigt så passade de fantastiskt bra här hos oss (och Lolo hamnade på picset när hon ville vara med och piffa. Sötnosen:)

.

.

.IMG_4032-3

.
.

.IMG_4022-3

,
,

Lite sött och lite tufft i en blandning och ramarna i silver och svart får hålla ihop det hela (ramar från Gallerix)  Jag tycker det är fint att ha tavlor stående så där ”lite halvfärdigt” på golvet också (och den med Stockholmskartan är också en snygging från Desenio)

,

,

,

Snart blir det tävling här på Hofp där ni kan tavlor från just Desenio så håll utkik bloggisar!

.

.

,

KRAM

.

.

.

.

11 kommentarer till “BILDER FRÅN DESENIO

  1. Snyggt!
    Ett helt gäng med prints är på väg hem till mig därifrån, längtar! Så mycket snyggt hos dem och himla prisvärt med 🙂
    Kram och natti

  2. Så fina tavlor, det blev supersnyggt. och vad bra med en sådan hylla så lätt att byta. SJälv skull vi behöva uppdatera våra tavlor, vi är dåliga på det. Ha en fin fredag. Kram Annika

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg