HAPPY FRIDAY BLOGGISAR

.

.

.

 IMG_4692-4
.
.

Jag och (Mini) Cooper idag! Trashjeans från Gina Tricot, top från Second Female, ny looovely vårkappa i ull från By Malene Birger, ny sjal också By Malene Birger och boots från RM Williams.

.

.

.

.

.

Välkommen fredag!

.

.

.

Yes yes yes, fredag idag mina härliga bloggisar och denna fredag är ju bara såå välkommen!!! Inte för att vi har något superduperspännande inplanerat (vi är ju liksom med en bebbevalp) men det ska bara bli så sköönt att bara vara tillsammans och njuta helgen och vara lediga (och skönt med inga hantverkare i huset och att vi är t v å som kan springa ut och in med den lilla kissnödiga hårbollen;)

.

.

.

IMG_4696-2

.

.

.

Jag ska laga massa gott att äta och så ska vi vara ute massor för det är ju, ja faktiskt, vår i luften nu. Snön smälter i rasande takt ute på gårdarna och om någon vecka är det mars. Och hela mars är ju absolut vår. I min almanacka i alla fall:)

.

.

Massa gottgott och mello och frisk luft och mys, jepp så får min helg gärna se ut! Ska starta den nu pronto genom att ta en ledig litenBeabus i ena handen och Cooper i den andra handen och trippa ner på torget och köpa tokvackra blommor:)

.

.

.

Ha en fab fredag girls!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

19 kommentarer till “HAPPY FRIDAY BLOGGISAR

  1. Låter hur härligt som helst!
    Jag har redan varit och inhandlat fredagsblomstren,det blev Magnolia och krispiga tulpaner.
    Ha en trevlig helg
    Carina

  2. Åh… varför inte 20% på Malene Birger :-(???
    Du får fixa det också tycker jag!

    Trevlig helg!
    Mia

  3. Visade bilden till vår 9-åriga son som sa ”Mamma, är den där hunden verkligen en riktig hund?” Hur gullig som helst!

  4. Hej, funderar på att köpa bus du rekommenderade, tror du att det kommer ngn rabattkod?

    Lena 🙂

  5. Snygging där! Gillar denna typen av inlägg, stort PLUSpoäng till dig att du även visar ”budget-jeans”.
    Allt måste inte vara det dyraste, och det är skönt!

    K.r.a.m

  6. Sjyst kille i din famn. Är så otroligt valpsugen så därför avundas jag dig. Har en äldre älsklingshund men så lite tid för en valp. Jobbar jämt känns det som. Trevlig helg

  7. Tack för all fantastisk inspiration, och alla fina tips. Har följt dig många år. Klickade hem Get air tan och är så. himla. nöjd!!! Hade aldrig hittat den utan dig,Petra! Ha en härlig fredagkväll!

  8. kan bara instämma med föregående talare, du tipsade i några tidigare inlägg om väskor från by marlene birger har du grinolasden större eller grineeh? ha en bra fredagskväll!

  9. Åh söt hund, snygg tjej o suuuperfin kappa! Har sneglat på den men inte kommit till skott men nu ökade vill-ha-begäret lite till tror ja.. Är den normal i storlek? Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg