LYCKAN ATT HA EN EGEN LITEN HUND

.

.

.

c-7.

.

Beabus och vår Cooperlicious på morgonpromenad genom parken!

.

.

.

.

Heeej tisdag!

.

.

.

Mår ni bra!?

.

.

Här är det bara fint och vi har precis haft lite trevligt besök och mumsat semlor! Mmmm. Det är ju så gott trots att man nästan får lite dåligt samvete av all den där grädden man mumsar i sig. Men är det tisdag i februari så är det liksom;)

.

.

Idag bjuder jag på lite pics som jag knipsade imorse när en ledig Beabus och jag tog den lilla promenaden ner till Mälaren! Vi bor verkligen hur nära som helst och det är ett alldeles perfekt litet promenadstråk att gå ner där med voffsingen så att han får springa över stoora ytor och leka loss och sniffa på vattnet (och bli lite rädd för de där hemskt otäcka änderna:)

.

.

..

.

.

IMG_5236-3

.

.

IMG_5239-3

.
.IMG_5258

..

.

Familjens två minstingar myser tillsammans! Bea är verkligen hur bra som helst med hundar och hon är jätteintresserad (och helt orädd:)

.

..

IMG_5178

.

.

..

IMG_5161
.

.IMG_5156

..

.

Nere vid Mälaren finns det en lång strand och badhus och numera även en stor härlig lekpark (Kul för både djur och barn:)

.

.

.IMG_5248-3

 

 

IMG_5150-2

..

.

The Stable Fields Cooper. Coooop. The Coopelicious! Eller Kringlan (Mest Kringlan när ”lilla herrn inte gör det han ska där han ska” om ni fattar.. Yepp, kär liten hund har många namn:) På ID-brikan står det riktiga namnet Cooper och halsbandet och kopplet och just den har jag fått frågor om på insta och jag kan berätta, om någon fortfarande är nyfiken, att brickan är en vanlig id-sådan i mässing som finns typ överallt (jag beställde min på hundaffären) och tjusiga halsbandet + kopplet är av märket Woof New York.

.

.

.

IMG_5190-6
.
.
IMG_5215

.

.

IMG_5125-2..
.

..

IMG_5274-2
.
.
IMG_5288

.
.

Och efter massa lek och bus vid vattnet trippade vår lilla grupp över bron och hem till vår gata i stan igen:)

.

.

.

Nu ska jag snöra på mig mina springskor och sticka iväg till gymmet en sväng (känns v e r k l i g e n som det behövs just nu, pjuuuh)

.

.

.

Ha en fin eftermiddag i solen alla bloggisar så ses vi snaaart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

19 kommentarer till “LYCKAN ATT HA EN EGEN LITEN HUND

 1. Så fina bilder, söt dotter, bedårande vovve och fantastisk miljö. Blir så glad av din blogg varje dag!
  Kram från Anna i Skåne

 2. Å vilka härliga vårvinterbilder! Och så söta dottern och vovven är! Grattis Västerås till en lekplats som även är snygg!

 3. Åh, Gud vilken söt o gosig liten hund, passar fint in i familjen ju 🙂
  Snälla svara på vilken färg koden är till den gråa färgen i ert sovrum, vi är flera som väntar. Måste ju kännas hedrande att vi är många som blir inspirerande av dig! Så snygg !

 4. Ååååh, han är ju så söt er valp!!! Vi har inte riktigt tiden för en voffsing, tyvärr och dessutom en hundallergisk son som även är allergisk mot damm. Så jag gissar att det inte funkar med allergivänlig hund heller, för den rör ju ändå upp damm. 🙁
  Och som vanligt, superfina bilder!
  Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg