EN ONSDAGENS

.

.

.

IMG_4927-3
.
.
.

IMG_4896-2

.
.

.

.

Bonjour mes amis!

.

.

.

Duschad och påklädd och klar att ta tag i denna sportlovsonsdag! Bea är ju ledig och jag tänkte att vi snart skulle ta och promenera ned på stan en liten sväng i solskenet och shoppa lite pennor och papper bla så att vi kan skapa något tjusigt tillsammans här hemma sen:) Ovan ser ni dagens och på mig idag har jag ny broderad blus (linnet under ingår) från By Malene Birger (Finns på Country Dreams) och gamla höga byxor från samma märke. Och så har jag (så klart) Hairtalkextensions i håret igen! Yes jag satte in mina slingor ännu en omgång och lät duktiga Elin (på salong Kloak) tona till dem och kapa av dem och mitt eget hår i en längre page med en markerad lugg och jag är såå nöjd med den här klassiska frisyren och längden och mina tejpade Hairtalkextensions. Några centimeter kortare och en del tjockare och känslan blev ju en helt annan och håret känns nu mycket fräschare (och jag behöver bara locka in topparna när jag stylar och inte längre fixa hela håret:)

.

.

.

Nej nu vill jag bara uuut i solen här så det är bäst vi sätter fart! Man måste jag bara älska det här tövädret med grusiga vägar och gröna gräsmattor, skönaste känslan. Våren är verkligen verkligen på g:)

.

.

Ha nu en fab start på dagen!

.

.

KRAM

.

.

.

36 kommentarer till “EN ONSDAGENS

 1. Åh, herregud så fint. Från topp till tå… Ursnyggt. Vilken stass. Festkläder! Jag ska med på en liten utflykt. Först till Skrufs glasbruk och sedan middag i Kalmar i kväll.

 2. Snygg blus, men v ä l d i g t dyr. Mitt dyraste plagg har nog varit runt den summan, och då har det varit en kappa eller jacka som jag använt i många år. Men vi är olika, och har olika stora plånböcker. Men jättefin, verkligen.

  1. Så onödig kommentar, det hade räckt med de två första orden. Väldigt oförskämt:(
   Du är verkligen jättesnygg i håret & fantastiskt snygga kläder!

   1. Får man inte tycka att något är dyrt? Inlägget har inte alls någon otrevlig ton. Det är ditt påhopp som är onödigt.

    1. Visst får man tycka något är dyrt för den egna plånboken , men det är inget man behöver kommentera.

     1. Oj, det var inte min mening att reta upp någon, eller vara oförskämd. Blusen är vacker och jag är bara avis på att jag inte kan köpa så mycket fina, ny, dyra kläder. Men jag är glad ändå. Min första kommentar här, och skall tänka mig för nästa gång;) sorry sorry (tack Marie)

 3. Hej, snygga kläder. Fin frisyr ,du skriver markerad lugg men jag ser en tydlig mittbena….MVH Lena

 4. Snygg outfit!

  Jag har haft mitt Hairtalk isatt i fem veckor nu och jag älskar det. Grym kvalité och såååå bra produkter att vårda det med. Det kommer bli svårt att vara utan.
  Du är superfin i ditt hår. 🙂 Såg du förresten att Kalla har Hairtalk? Coolt. 😉

  Kram Linda

 5. Great look. But, why extensions? Coudl you not grow your own hair?
  The blouse is nice, but 240 eur for 100% polyester?! For that price I would expect better material, I don’t wear polyester…

 6. Hej Petra! Ville bara berätta att jag hade vägarna förbi yellow corner i mood gallerian. Stod och kikade på lite fotografier när killen som jobbar där kom frammoch frågade om jag behövde hjälp. Jag sa till honom att jag var mest där för att jag läst om dom och att dom blåser sina kunder. Jag berättade om ditt fall och ärligt så började han svettas lite. Men han hävdade att chefen ska ha löst eventuellt missnöje. Jag sa att vad jag har läst på sveriges störata intedningblogg är att dom blåst den här tjejen (dig) jag hoppas verkligen att du går vidare med detta och att du får dina pengar + kompensation. Ha det så bra 🙂 hoppas jag inte rörde till nåt genom att säga så där. Men ville bara hjälpa till.

 7. Hej
  Jag undrar om håret är svårt att sköta med tanke på tejpen. Föna borsta o locka osv.
  Med vänlig hälsning, Helen

 8. Men herrejisses vad snygg du är. Så snygg så man smäller av 🙂 Och den där blusen är ju to die for. Frisyren klär dig galant också! Jag blir lite sugen på att testa dessa Hairtalkextensions, verkar jätte bra och just att dme inte sliter så värst på håret är ju ett stort plus, ska undersöka om någon gör dessa i Helsingborg 🙂
  Stor kram,
  Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

  1. Hej Marielle! Här i Helsingborg vet jag att den duktiga frisören jag går till Johanna, i Tågabacken, hon gör hårförlängning med Hairtalk. Har dock ej provat själv.

 9. Tänk vad jag tycker annorlunda om vädret just nu 🙂
  Som hundägare håller jag på att bli GALEN på alla grusiga och blöta vägar. Vår golden drar in massor med grus och smuts trots att jag torkar, torkar och torkar honom ännu mera. Det lägger sig i underhåren och när han sedan torkar lämnar han små gråa högar överallt i huset. Våren är verkligen min värsta tid. Det känns som om jag bor i en sandlåda trots tork, dammsugning och städning hela tiden *suck*

 10. Ja, jättefin i håret och ursnygg blus. Men snälla du, du kan väl svara vilken färgkod det är i ert sovrum. Har läst din blogg något år nu och följt den o sett hur den förändrats och så, jätteroligt för dig 🙂 men snälla glöm inte bort att svara på frågor som många frågar dig om ( då menar jag så klart inga personliga o så ). Har märkt att du svarar inte på kommentarer som du får så ofta. Förstår kanske att du inte hinner svara på allt o alla, men lite mer hade varit bra. Din kompanjon här på Elsas Entourage Att vara någons fru, vilket också är en stor blogg, hon svarar mycket ofta på sina frågor ! det tror jag är en framgång för en attraktiv blogg. Vidare skriver du att du ibland får elaka / negativa kommentarer, vilket givetvis är tråkigt ( men kan ibland vara lärorikt också, hoppas du inte missförstår mig här bara? ) av viss kritik kommer också en lärdom. Emma däremot skriver att det klarar hon sig ifrån, en intressant reflektion tycker jag, varför du får och inte hon? En ” liten” anledning tror jag är att hon tar sig tiden och svara på frågor. Sedan tror jag att det finns helt andra anledningar också så klart, men det tar jag inte nu. Och snälla svara på färgkodad nu ( även om du inte gillar allt som jag skrivit) !

 11. Så vacker du är! Håret är absolut fab och blusen skulle jag också vilja ha. Njut av sportlovets sista dag nu och ha en skön dag. Kram Annika

 12. Riktigt fin blus.
  Håret är också jättefint, men lugg ser jag ingen bara en mittbena 🙂
  Kram

 13. Tycker det var fint skrivit av dig Ina, bara i all välmening!
  Jag tycker också det skulle vara roligt om du svarade på fler frågor. Ibland läser man många frågor, men frågar inte själv för man tänker att svaret dyker säkert upp snart på en annan läsares fråga, men väldigt sällan.
  Inga läsare – ingen blogg!
  Det kan verka lite nochalant att inte bry sig om frågorna.
  En vänlig läsare har ju hjälpt till med ”tavel frågan”. Hur gick det?
  Tack för en jättetrevlig blogg och detta inlägg är inte alls något påhopp utan också i all välmening!
  Trevlig helg!
  Kram Monica

 14. Hej, håller med de som tycker att du svarar dåligt på frågor , det känns som du sviker dina läsare litegrann . Kom igen nu och ge dem färgkoden … Ha det gott Lena

 15. Hon har säkert inte sett frågan om färgkoden ännu… Det uppdateras lite dåligt på bloggen tycker jag!!? Men håller med om att frågor oxå svaras dåligt då även jag och säkert måååånga andra tänker att man kollar svar som andra skrivit samma man själv undrat över.. Börjar titta in allt mer sällan nu då jag tröttnat på att inga nya inlägg görs=/ I onsdags senast och det är fredag idag. Inte ens ett inlägg om dagen, och det är ju detta som bla är ditt jobb och en STOR inkomstkälla för din del.

 16. Nu får ni ge er med ert gnälla de och klagande! Sluta kritisera!
  Den stackars bloggerskan är bara människa och en helt vanlig sådan! Jag hade blivit mycket sårad själv av dessa påhopp.
  Kom igen Petra, vi är många som älskar dig! Skit i gnällspikarna

 17. Håller med är väldigt sällan inne då det inte händer mycket här inne, tror nog vi förstår att du har annat för dig än att blogga det liksom märks om inte annat :)))
  Sen blir jag så sjukt trött på somliga rex M sluta försvara….. tror nog Petra har skin på näsan och gör det på sitt sätt. Kram från en gnällspik :))))))))

 18. Läser kommentarer högre upp på sidan och hittar ytterligare poliser som talar hur folk ska uttrycka sig ha ha … jag tror jag dör!!!!!!!! Skrattretande JA!!!!!!!!!!!!

 19. Ni vet ju alla hur exalterad man kan bli när man renoverar?! Petra står väl å målar å rollar, å vill göra klart för att visa oss sen, å det e väl synd å kladda ner datorn me färg 😉 give her à brejk;)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg