SÖNDAGSBRUNCH

.

.

.

IMG_5782-12.
.

Mysig söndagsbrunch framdukad i matsalen här hemma! Med Vasaloppet på tv:n i bakgrunden haha. Man får ju i n t e missa detta årliga event (och ni ser väl fredagsosorna? Just såna där buketter är bland det lyxigaste jag vet och jag blir nästan lycklig av att titta på dem:) Om någon undrar över bordet så är det från Carl Hansen och son och lampan är en PH i glas från Louis Poulsen och stolaran är från TON.

.

.

.

Bonjour!

.

.

.

Underbar söndag idag och när man sitter i lä på baksidan känns det hur härligt och varmt som helst ute! Idag kör vi trädgårdsfix hela dagen, det krattas och städas och åks till återbruket i blåsten. Lite senare ska vi ha grillpremiär och kaaanske blir det äteute premiär också, härligt härligt:)

.

.

Hoppas ni har en finfin dag så ses vi lite senare!

.

.

KRAM

.

.

.

.

22 kommentarer till “SÖNDAGSBRUNCH

  1. Hej Petra!
    Jag undrar om du vill berätta vad det är för golv du har ellerhur du har behandlat det för att få den grå finishen. Jag har varit runt i flera färg/golvbutiker men de verkar inte haen färdig lösnkng och jag vågar inte köpa grisen i säcken så att säga. Tacksam för svar! Trevlig söndag!

  2. Kände lukten av flera tända grillar när vi var ute och gick. Luktar sommar.
    Här i grannstaden blåste det men var ändå soligt och fint ända tills nu på eftermiddagen. Hua! Så jag hoppas att det var lunchen ni planerade att äta ute.

    Kram Linda

  3. Hej Petra, vad fint och vårligt! jag är så sugen att höra hur Thonetstolarna är att sitta på en längre middag? Hur är de i jämförelse med Eamesstolarna? Snälla- skulle bli så glad om du skrev om det eller svarade mig här! Kram Jenny

  4. Jag har tidigare undrat varifrån den fina oljelampan kommer i från som står på bordet men inte fått ngt svar. Vore väldigt tacksam för svar…

    1. Tar mig friheten att svara. Tror det är likadan som jag har och i så fall heter den Flaggskär från Karlskrona Lampfabrik. Finns hos Dennys Home bl.a och tror Rum21 tar in dem nu med 🙂
      Mvh Catta

  5. Ja, jädrar vad det har blåst här idag, men det är bra också för det blåser torrt och snön försvinner :). Jag satt en stund i lä på altanen och drack te, men så fort jag gick utanför mitt lilla hörn så blåste det storm.
    Kram Ulrica
    PS! Är lite nyfiken på om du tänkte köra nån bloppis hemma hos dig. Vore så skoj att åka och hälsa på 🙂

  6. det är det bästa med hela helgen tycker jag. Dessa gudomliga helgfrukostar där man äter länge, läser tidningen och bara njuter!

  7. Underbart väder igår och nästan ännu bättre idag 🙂 Härliga vår!
    Sååå fint uppdukat, härligt att få sätta sig till bords hos er 🙂

  8. Hej,
    Jag frågar igen så får vi se om du ser det. Det gäller väggfärgen i sovrummet.Hej Petra,
    Är det ”Cornforth White” från Farrow & Ball som är förlagan till din färg? Eller någon annan F &B-färg? Vill gärna vet, då jag väljer mellan den och Shaded White.
    Mvh
    Maria

      1. Som du kanske noterat har jag redan valt ut de färger JAG gillar bäst. Vill veta av den anledningen att jag inte sett dem båda uppmålade i ett rum. Ganska fräck kommentar från din sida faktiskt.

  9. Har du aldrig funderat på att göra elementskydd, det går att göra fina sådana.

  10. Hei Petra!
    Skal på ferie snart, og lurer på størrelsen/storleken på Tara jumpsuit fra Storm og Marie? Den er så fin! Du kler den bare så fantastisk godt! Ser at websiden deres har den i 34, og da er den kanskje litt liten? Er omlag som du i størrelse! Klem fra Rie

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg