TIME ATT FYNDA

.

.

.

IMG_5839-4
.
.

Jag idag när jag var en sväng och hälsade på min fina vän och My Tivolis lager!

.

.

.
.IMG_5824-2


.
.

Passade å att plocka på mig en hel del fint så klart:) Hög time för det förresten för butiken My Tivoli upphör nämligen och i helgen är det utförsäljning finale på plats på lagret här i Västerås.

.

.

.
IMG_5818-2
.
.

Kanske ni också vill fynda? Kom då till lagret på lördag den 14:e mars. För klockan 11-14 på i källaren Tunbyvägen 40 i Västerås är det nämligen öppet hus och lagertömning hos My Tivoli! (och det är cash som gäller:)

..

.

.
IMG_5827
.
.

Men vad har matte nu hittat?? (min nya kappa är en By Malene Birger och köpt på Isa Couture (tror dock den är slut för den blev visst megapoppis) och nya sjalen med det kända printet är från samma märke och finns hos Modesto (tror dock den är slut den med för den blev visst också megapoppis:S)

.

.

.

.

.

Hello raringar!

.

.

.

.

Hemma igen i mitt casa och nu är det middagsfix pronto som gäller! (Lax med citronsås och pressad potatis mmmm) Har en minst sagt hungrig liten skatt som drar i mig här så got to go. Var ju bara tvungen att kika in till er vänner en sväng först så att ni vet att jag finns här och tala om vad jag gjort idag:)

.

.

.

KRAM

.

.

(Pssst- ett tips! Kanske är någon av er är intresserad av att ta över en snygg inarbetad netshop-sida och öppna butik på nätet? Maila då info@mytivoli.se:)

.

.

.

8 kommentarer till “TIME ATT FYNDA

  1. Kul att fynda. Hoppas vi får se vad du kom hem med senare. Men tråkigt att de ska slå igen. Ha en en fin dag. Kram Annika

  2. Härliga färger du har på dig!
    Det är alltid roligt att kunna fynda lite, man kan lätt unna sig något extra då 🙂

  3. Vilket märke är det på den lilla vita vasen som du håller i på bild nr 1? Hittar den inte i My tivolis webshop nämligen 🙂

  4. Hei, lurer også på den lille hvite vasen på første bildet:) Hvilket merke det er og om my Tivoli har den på webshopen. I likhet med Anna over her, fant jeg den ikke på nettsiden. Håper på svar! Maren:)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg