EN VANLIG DAG

.

.

IMG_5807-2.

.

IMG_5804-3

.
.

Häromdagen var jag i hufvudstaden en sväng och gjorde ”det ena och det andra” och hade möte och efter det så blev det ju lite shopping. Som det gärna blir när man åker till stora staden:) Köpte högt önskade födeledagspresenter till vår stora sessa som fyller år på måndag och sen så köpte jag ju lite till moi också. På butiken ROOM som ju flyttat till Täby och som inte alls är som ROOM ska vara. Minns ni när butiken låg på Kungsholmen för en evighet sedan? När det var modernt med mycket blå-vitt i kombo med ek blandat med stål och Starck och det fanns tusentals tjusiga saker och märken och möbler som man ville ha (men inte hade råd med som 20-nånting) och det fanns restaurang och butiken var s å fräsch. Nu har jag råd men det som finns på Room nu finns ju överallt och det är liksom inget speciellt alls med den butiken längre.. Hur som helst. Jag shoppade iaf en kudde där, den på bilden, som känns ny och är toksnygg. Och så blev det bla två nya krukor till mina pelargonier också (Och stora mattan på golvet kommer från Zandvoort i Sickla och är måttbelställd av märket NTK och det har jag skrivit detta flera gånger förut men gör det igen eftersom någon av er alltid vill veta haha;)

.

.

.

Bonjour!

.

.

.

Lunch u t e idag i form av keso och lite levain i solskenet på trappen på baksidan. Inte illa kan jag lova:) Yes vi har en strålande dag idag och jag håller just nu precis på att styra upp helgplaner här. Har nämligen lyckats boka in ett kalas hos en vän, en middagsbjudning hemma och en mellofinal i Stockholm ungefär samtidigt så det behöver fixas om lite på schemat tro jag men vi ska nog få till det:) Annars är det inte så mycket spännande som händer här i Småstaden just nu. Cooper verkar äntligen börja att förstå att man gör det man måste göra u t e och det händer inte alls lika många ”olyckor” längre och hantverkarna börjar äntligen bli klara där uppe i klädkammaren (sköönt) och jag ska jobba lite till och sen åka iväg och beställa nya sovrumsgardiner på Ateljén. Yes så ser dagen ut ungefär:)

.

.

Hoppas ni har en fin dag vad ni än gör girls!

.

.

KRAM

.

.

.

.

17 kommentarer till “EN VANLIG DAG

  1. Oj vilken Flashback!! Kommer mkt mkt väl ihåg gamla på room. Var där ofta o suktade!! Och det blåvit randiga!! Haha. Nästan lite nostalgi. Då bodde jag i Sthlm, men tack o lov tog jag förnuftet till fånga o flyttade hem till Skåne för snart 12 år sen!! Bästa bästa jag gjort! Här är strålade sol o jag har precis varit på vår underbara strande med mina hundar. Kram Lisa S

  2. Som jag håller med. R.O.O.M på Kungsholmen var något alldeles speciellt, som de inte har lyckats återskapa sedan. Vi lever fortfarande med möbler som vi köpte där för många år sedan. En av mina första stora inredningsförälskelser :). Ha en fin dag!

  3. Ja det var ngt speciellt med R.O.O.M på Kungsholmen, men visst är det väl nya ägare? Då kan ju konceptet bli litet annorlunda.Gillar att titta in där då och då eftersom butiken numera ligger på hemmaplan!

  4. Förstår vad du menar MEN känns ändå som den där ekmöbeltiden är förbi och man är liksom rätt trött på det. Det jag kan sakna med gamla R.O.O.M. är deras tygavdelning som var alldeles förträfflig med härliga tyger och många av de klassiska sofforna och möblerna därifrån finns ju fortfarande att beställa med de gamla vanliga skitdyra prislapparna 🙂 Tycker faktiskt att det har blivit bättre nu med Habitat som en extra krydda men fiket saknar man ju lite. Nåja alltid var inte bättre förr 🙂

  5. Hej tack för en bra blogg. Undrar var kommer rullgardinerna i fönstren från. Ska beställa och tycker dom ser bra ut.

  6. Sara Petra beställer gardiner puffar kuddar så vi läsare har något att wowo över :)))
    Avis ?? självklart…..skulle gärna vilja göra samma sak :)))))
    Solstålar på Er alla !!!!”

    1. Haha! Ungefär så, men varför avis? Jag älskar mitt jobb. Skulle inte tycka det vore roligt att inte ha mitt braiga jobb att åka till, gemenskapen, känna att jag gör något viktigt om dagarna! =)

      1. Vad tråkiga ni är Karin och Tarja. Petra har ju berättat flera gånger att hon driver eget företag. Spelar det roll vad hon driver för sorts företag? Styling, inredning, fotograf, sjuksköterska, taxichafför….. Ni verkar ju vara nöjda med er tillvaro som ni skriver så varför skriva något i stil med ”känna att jag gör något viktigt om dagarna!” Petras jobb är ju viktigt för henne. Anar visst lite avundsjuka här eller missunsamhet kanske??

  7. Två tummar upp för kudden, sjukt fin verkligen, men vad hände med Nina Kullberg-kuddarna? De kanske fått flytta till annan soffa? De passade annars väldigt bra där tycker jag 🙂

    Skönt att lill-killen börjar fatta pinke-grejen, minns den där träningen med rumsrenhet som igår, går ju ganska fort (oftast) iofs. Fick panik de gånger man upptäckte lite för sent att lilla valpen hade kissat på ett ställe, så det hunnit torka in lite i parketten liksom (uäk). När vi var borta en stund så passade hon på att kissa på mer dolda ställen, säkert för att retas 😉 Så har man liksom berömt henne för att hon hållit sig när man i själva verket bara inte hittat ”olyckan” 😉

    Ha nu en go kväll snygging,
    kram Catta

  8. hur sjukt trött blir jag inte på dessa försvarsoldater som har åsikter om vad man skriver ….. inlägg som mitt där jag öppet säger att Jaaaaaaaag är avis , vem bryr sig vad du anar????? sen att någon är stolt över ett riktigt jobb det ska hon fortsätta med :)) . Vad sjutton är felet ????? Skärp till ER alla bloggpoliser!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Sluta upp så barnsligt !!! hoppas solstrålarna värmer även Er :)))))))))))))))))

    1. Karin fattar du inte att du i ditt tidigare inlägg var spydig och drygg inte bara ”avis”, ja då har du problem….

  9. Kära <3 då förlåt att jag skrev det bloggaren här sysslar med typ … beställer gradiner och puffar kuddar m.m
    om det nu är spydigt att kommentera om det hon faktiskt gör ?? hm! jag som är korkad 🙁
    OK det är väl inte allt hon gör …. då , men en del av det. Det var inte meningen att såra någon :((((( ( sen vet inte jag vad drygg är :))

    1. Hon menar dryg och mer eller mindre dryg är du ju nästan alltid Karin när du skriver dina hälsningar här inne. Att vara dum och otrevlig hör inte hemma på en feelgoodblogg som Hofp.

      Angående vad som är riktigt jobb och puffar kuddar osv.

      När man jobbar får man betalt och betalar skatt. Spelar ingen roll vad man gör. Om man så puffar kuddar hela dagarna eller sitter i kassan på Ica. Ett jobb är ett jobb och det är upp till var och en vad man trivs med och helst vill göra och arbeta med. Huvudsaken det är något som gör att man mår bra och trvis. Men någon som är ett sk riktigt jobb finns inte. Jag är lycklig och jag är framgångsrik och jag har ett välavlönat arbete och är VD i mitt egna företag och I ett AB och jag gör flera olika saker när jag jobbar och ibland händer det faktiskt att jag får betalt för att puffa kuddar också. Jag har jobb och jag har inkomst. Jag hade när jag var tjugo någonting en boyfriend som hade ungefär samma inställning som du. När vi besökte min paps business och hans kontor och pappa satt och pratade med sina kunder och drev flera framgångsrika företag samtidigt så tyckte han inte heller det var ett riktigt jobb. ”Vadå bara sitta och prata i telefon hela dagarna, det är ju inget riktigt jobb”…

      Väldigt konstig inställning det där Karin och yes jag älskar mitt jobb och är stolt över vad jag åstadkommit.

  10. Åh förlåt Petra (men jag skrev ju att jag själv skulle vilja byta jobb” med dig )
    Tycker inte alls det är något fel på det egentligen bara sjukt avig :))))
    Så nu vet du !! Förlåt att jag var här inne och svärtade ner din feelgoodblogg !
    Kram på dig vackra kvinna !

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg