THE DAILY COOPER & SCHLAGERFEBER

,

,

,IMG_5959-3

.

.

Han växer så det knakar vår lilla valp! Och vi har redan haft honom hos oss i en månad just idag. Världens gosigaste doodle:)

.

.

.

.

Tjingeling lördag!

.

.

.

Här har vi en väldigt laddad liten skatt här hemma denna morgon! Bea ska ju få gå på r i k t i g a mello. Eller riktiga och riktiga, det är Melodifestivalens matinéföreställning som är innan finalen ikväll men det bryr hon sig inte om alls. Hon ska ju få vifta med glitter poms-poms och se sina idoler live och få gå på Friends Arena, d e t är det viktigaste:)

.

.

Så vi ska strax åka till Hufvudstaden alldeles strax bara hon och jag och vi måste hinna för bi min bror med familja innan så jag är liite ute i sista minuten. Som alltid. Men jag måste ju hinna kika in till er innan vi åker! (lovar att försöka hålla er lite uppdaterade idag via Insta så ni vet vad som händer på Beas arenadebut:)

.

.

.
.
IMG_5976-2

.
.

Sötgrisen

.

.

.

Ha nu en faaab dag i vårsolen så ses vi snart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

12 kommentarer till “THE DAILY COOPER & SCHLAGERFEBER

  1. Skulle vara roligt att höra hur det går på nätterna. Vart han sover? Om han blivit rumsren eller inte? Om han är bitig mm mm. Är det svårt att klippa honom runt ögonen? Har ni övat något med honom? Ja frågorna är många för jag är nyfiken på hur det går ju 🙂

  2. Sötnos då! Ser ut att ha växt så det knakat på bilderna nedan ( kanske blir en stor kille? ) 🙂

  3. Verkligen kul att få uppleva Mello på plats 🙂
    Jag gjorde det själv för några år sedan när de besökte staden Karlskrona,
    Hoppas ni fick en fin dag i huvudstaden 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg