PÅ MELLO

.
.
.

Mello
.
.

Pics från igår taget med ajfån!

.

.

.

.

Bonjour snäckor!

.

.

.

Yes ni får ta mobilpics idag bloggisar. Hade ju inte stora tunga kameran med mig igår när jag och minsta skatten var på familjevänlig mellomatiné så detta är det enda jag har att visa från gårdagen tyvärr. Men vi hade det ju såå bra och kul och Bea var verkligen överlycklig! Sjöng med i favvolåtarna och viftade med sina lysande mellogrejjer och tycket det var jättespännande.  Jag var så klart också happy i min tjusiga boa haha (och i nya flare jeans! Hur coola och sköna som helst:). Friends Arena var fullsatt och det var såå många mindre barn på plats och det är ju perfekt att gå på denna dagföreställning med just de små barnen så de är pigga och laddade hela tiden:) Och Mums-Mums var ju bäst och han och Eric Saade gav de allra bästa showerna. Så roligt att vi har ett riiiktigt schysst bidrag i år till Eurovision inte sant!? Som vi kan vara riktigt malliga över för Heroes är ju verklige enn såå bra internationell låt och Måns är ju bara såå proffsig (och ser ju också såå hinml bra ut, bara en sån sak:)

.

.

Nu ska jag cykla ner på stan och fixa det sista inför födelsdagsfirandet imorgon! (Det önskades pannkakstårta och hur gör man bäst en sådan? Bara med pannkakor, bär och grädde? Kom gärna med pannkakstårtetips om ni har något sådant:)

.

.

Ha nu ensuperskön fortsättning på söndagen girls!

.

.

KRAM

,

.

.

13 kommentarer till “PÅ MELLO

  1. vi hade mellohäng med hela familjen. Föräldrarna kom över och syrran med svåger likaså. Sen hejade vi fram Måns! Helt rätt låt som vann! Och med tanke på vilken succé han gjorde hos internationella juryn har han nog en bra chans att gå långt i Eurovision. Ha en fin söndagskväll!

  2. Han var inte min favvo men visst blir det bra i slutänden:) Flare ja, försöker förlika mig med det igen, har sparat alla mina Seven for all mankind utifall det skulle komma tillbaka igen…
    Ha en bra fortsatt kväll/ Anne

  3. Något som är barnsligt gott är att ha bananer,nutella och grädde i lagren i pannkakstårtan! Eller/och blanda i nutella i grädden och kanske strössla över lite mandelspån (om barnen gillar det)!! 🙂

  4. Jag och familjen var också där igår på genrepet. Håller med om att Måns låt var bäst men ska jag partaja så föredrar jag Dinah Nahs låt.

    Kram Linda

  5. Ha ha,”mums-mums”…det var lite kul.
    Jag tyckte med att Måns var bäst,tror nog han kommer slå stort därborta intenationellt.
    Hon är så söt Bea,fin kappa hon har.
    Kramar

  6. Gott med pannkakstårta! Gillar den bäst med äkta vaniljglass istället för grädde o. helst ”mammas” sylt mellan lagren..

  7. Hej! Vill bara ge beröm för din fina blogg! Du är superduktig tycker jag! Kram /s

  8. På min favoritpannkakstårta har jag bara sylt, massa pannkakor som man lägger ett tunt lager med sylt mellan och sen ställer man något tungt på över natten (säkert 50 pannkakor) jag älskar blåbärssylt! Serveras med en klick lättvispad grädde

  9. Vi var där live på kvällen, sonen och jag. Vilken grej, och så himla kul för Måns 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg