NJUTER 100%

.

.

.IMG_6346

.

.

Vilken dag vi fick idag! Hela eftermiddagen har vi varit ute på gården och jag krattat grus och piffat och gjort vårfint.

.

.

.

.

Todeloooooo!

.

.

.

.

.

Vet ni vad jag har gjort alldeles nyss! Jag har tränat. Kors i taket liksom:) När var det senast? Minns ej men det känns, och är, en eeevighet sedan. Men nu kör jag igen. På riktigt. Ordentligt. Inga ursäkter mera. Har ju skyllt på att jag blev helstidsmamma till en liten bebbevovve men han klarar sig numera själv i en halvtimme (och han är jäätteduktig det lilla charmtrollet. Och kan ligg och sitt och hit jättebra minsann:)  Så då är det ju bara att sticka ut och springa och det är ju bara så härligt. Älskar verkligen löpträning (med bra musik i öronen! Vääldigt viktig detalj för annars kan jag typ inte ta ett kliv haha;)

.

.

.

.

IMG_6313

 .

.

.

IMG_6319

.

.

Svängde förbi Småstadens bästa blomaffär dvs Mästerblomman och köpte nytt och fräscht till gjutjärnskrukan vid entrétrappen!(det var några vääldigt ledsna ljung i den innan. Finns det förresten något fulare på våren än gammal torr ljung? Brrr) Det fick bli ranunklar och bellisar och tulpaner och någon mörkröd klövervariant och körbärskvistar.

.

.

.

 

IMG_6374-5

 .

.

.

Och när jag fixade på gården hade jag gamla kläder och ny sjal från By MB och framförallt ett par läckra och nya solisar från Le Specs! (båda funna på Modesto) Gillar att de är stora och liite kattiga. Mraooauuw!

.

.

.

 IMG_6405

.

.

Sen fick jag sällskap i kvällssolen där på trappen av två små besties:)

.

.

.

Just nu sitter jag här ivrigt och väntar på att H ska komma hem med kvällsmaten som blir charkisar denna lill-lördag! Charkisar och ett glas med Zinfandel och sen Dum & Dummare 2 på dvd känns som ett perfekt onsdagsnöje:)

.

.

.

Ha nu en fab kväll snyggingar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

 

18 kommentarer till “NJUTER 100%

  1. Mer än sådär behöver man inte i livet… Så bra, med sol, barn, blomster! : ) Och så lite fika på det…

  2. Fast er hund borde ju ren kunna vara ensam några timmar. Bra att vänja dem redan från början – kan bli problem senare om de alltid haft sällskap 🙂

    1. Men det är ju en valp och valpar vänjer man successivt. En halvtimme låter alldeles lagom tycker jag, det viktiga är INTE hur länge hunden klarar att vara själv när den är valp, huvudsaken är att valpen känner sig trygg och lugn. Tids nog så kommer den nog klara sig utmärkt själv några timmar.

  3. Hej! Det ser underbart ut.. tänkte tipsa dig om en intressant sak… Jag är liksom du tidsoptimist och mår alltid lika dåligt när jag är sen… Min kompis tipsade mig om att man använder hjärnan på olika sätt, kolla själv om du är visuellt spatial.
    Kram

  4. Hej! Jag är med i Modettes tävling ”it girls” 🙂
    Skulle bli jätteglad om du kunde gå gärna in på min blogg
    och säga vad du tycker om den ♥

  5. Det är verkligen en härlig tid som kommer nu!
    Massor av sol ger verkligen sååå mycket energi!
    Fina stövlar du har på dig 🙂 Jag älskar mina Hunter-stövlar då de är både sköna och snygga.

  6. Det är sååå härligt med våren!! Får jag fråga vad ni har för grus på er ”gård”?! Har byggt nytt å funderar på vad vi ska ha runt huset å ert ser fint ut!
    Ha en fin dag:)

  7. Hej!
    Vart har du köpt din snygga jacka? Vilket märke? Tack för en inspirerande blogg! Läser den dagligen

  8. Hej Görel, jackan är av märket 48/7 Sweden. Finns i massa färger och även prints. Jag har 2 st. Du kan köpa dem direkt på hemsidan eller tex på Miinto :-).

  9. Hi, could you please tell me, what comes from your cup. Generally I admire you table wear, it’s the same style blue pieces. Where I can get them?
    have a nice day
    iza

  10. Åhhh ta med dig hunden och kom förbi och träna ett pass vettja! Jag kan gosa med hunden medan du tränar knäböj! 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg