FÖDELSEDAGSPRESENTERNA

.

.

.

IMG_6450-3.

.

.

 

IMG_6433-2


.
.

Frågade min lilla nyblivna 11-åring om jag fick visa vad hon fick i födelsdagspresent på bloggen och självklart fick jag det! Hon arrangerade själv sina nya saker på på sin säng och jag hoppas att kanske någon ev er mammor som har en liten tweenie som snart fyller kanske får lite ”ideér” (det är iaf flera av er som frågat efter vad skatten fick när hon fyllde:) Det blev iaf en hel del från Hollister. Ny mjukisdress i fin blå färg och härlig kvalité och en vit skjorta (den Lolo har på sig) och kortärmad och en långärmad tisha (blå och blåvit) och två linnen + en kjol. Myycket uppskattade presenter (och allt från Hollister är ju bara s å mjukt! Liksom så där färdigslitet och ”lätt”. Nästan synd att man är lite för gammal för den affären:) Sen så fick hon mer kläder i form av en tröja och en ny vår jacka från Ralph Lauren och allt går i blått och kan mtachas (man måste ju tänka på sånt också;) Vad som också matchar är den nya skolväskan från Don & Donna.  Hon önskade sig en Michael Korsväska som ”alla andra i skolan har” men jag tycker nog kanske att en sån är lite to much och lite för vuxen för en 11-åring. Det räcker med att det ska vara en ”totemodel” liksom (Själv hade man ju en stekhet Zalomonrygga i den åldern precis som 99% av de andra barnen i skolan:) Sen fick det blir ett par Nike Air Force 1 som jag är liite avis på och bra saker som ny cykelhjälm och ny eltandborste. Till slut så fick hon just det som ingen tweenie vill vara utan år 2015 nämligen en selfiestick.

.

.

.

.

.IMG_6481

.
.

.IMG_6478-4
.
.

.
IMG_6471


.
.

Lolo visar mig hur hur man använder en selfiestick på absolut bästa sätt:)

.

.

.

Ikväll är jag och Bea home alone och vi ska köra torsdagsmys och strax cykla iväg och lyxa till det med att fixa lite hämtmat nere på stan (och skatten får bestämma vad vi ska äta och jag gissar på att det då blir turkiskt men jag håller tummarna för libanesiskt:)

.

.

.

Ha nu en fab kväll så ses vi snaart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

16 kommentarer till “FÖDELSEDAGSPRESENTERNA

  1. å så fina presenter! Nike skorna har jag funderat på till min blivande tioåring och till mig själv. Så snygga.

    grattis till din fina dotter

  2. Oj vad mycket presenter! Är det vanligt i Sverige att man får så många presenter av bara mamma o pappa? Vi brukar ge 2 eller max 3.

    h. en läsare från Finland

    1. Skulle aldrig ha råd att ge så mycket…. tror inte det hör till det vanligaste i en ”vanlig svenssonfamilj” att man kan få så mycket men ÖNSKA KAN MAN JU ALLTID 😉

    2. Jag kan ju bara tala för mig och dom i min närhet och där finns det ingen som ger 2-3 presenter till sina egna barn, mer 10-15. Dock ser jag inget fel med 2-3, eg egentligen är väl det mer lagom! 🙂

    3. Det är nog väldigt individuellt tror du inte? Finns ju säkert barn i Finland som får massor med presenter och barn i Sveriges som bara får en. Beror som så mycket på vilken situation man lever i och prioriteringar och miljö och erfarenhet osv. I vårt område finns det barn som får åka privatplan till Euro Disney på sin födelsedag och säkert finns det även barn som får en-två presenter bara för att deras föräldrar tycker det räcker bra så. Lolo´s presenter på bilden är inte bara från mig och H utan från mormor-morfar och bonusfarmor-farfar också:)

      1. Jag tänker mera på att eftersom barn också får presenter av andra dvs vänner och släktingar så känns det lite galet att redan mamma och pappa ger så många. Men alla är väl olika!

    4. Hur många presenter man får har nog inget att göra med vilket land man råkar bo i. Vi bor också i Finland och jag måste erkänna att vår dotter får alldeles för många presenter av mig och min man när hon fyller år. Jag vet att vi skämmer bort henne men kan liksom inte låta bli. Det är ju ändå vår sak; vårt barn och våra pengar. Lolo fick i alla fall jättefina presenter 🙂

  3. Grattis med Lolo. Hun er så flott og en virkelig levende jente. Kjøper dere klærne online eller i butikk? Lurer på Hollister kjolen, den finner jeg ikke i nettbutikken men den var så fin. Hvilken størrelse bruker en 11 åring i Hollister size, jeg finner ingen info om dette. Hvilket merke var sykkelhjelmen? Den var så kul. Ha en flott helg i ditt casa med din flotte familie.

  4. Hej!
    Själv har jag barn som inte tycker att kläder räknas som presenter.. de är inte intresserade
    av vad de har på sig. Därför tänker jag att sett inte är då lyxigt för kläder behöver och skor behöver ju barn ändå eftersom de växer så fort:)
    Själv älskar jag kläder och handlar way to much till mig själv:)))

  5. Grattis i efterskott. Jättefina och mysiga saker som du kommer se jättefin ut i. Gulliga unge.

  6. Grattis. Så härligt med presenter. Förstår inte varför folk orka bry sig om hur många man får. Ha en under bar dag.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg