HELLO SUNDAYLOVERS

.

.

.IMG_6564-5
.
.

Nyduschad och söndagskvällsoutfiten är på! Superskön ny jumpsuit (är ju svag för praktiska snygga sådana som ni vet och denna kommer jag bo i) Denna är från franska märket Stella Forest och cashmerekoftan är från Davida.

.

.

.

Bonsoir bloggisar!

.

.

.

.

Mår ni bra!? Här är det bara fint och jag sitter uppkrupen i vardagsrumssoffan skönt trött i kroppen efter dagens löpträning som var typ den jobbigaste någonsin. Pjuuuh så tufft det kan vara ibland att röra på sig! Men det är det värt när man får känna sig så här efteråt. Älskar den där känslan efter att man maxat lite med träningen och kroppen är så seg och man bara får vara slö och vila (och äta) med gott samvete:)

.

.

Brasan sprakar just nu i öppna spisen och det är dukat i matsalen och ljusen är tända och snart blir det söndagsmiddag i form av H:s pasta speciale. Den bästa godaste pastarätten ever. Mmmmm. Hungrig som en varg just nu haha!

.

.

Ikväll händer det inte så mycket mer spännande än att vi bara ska söndagsmysa och se nya Beck (som jag ska fixa gamla hederliga Ginos som gottgott till)

.

.

Ha nu en fab avslutning på veckan tjejer så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “HELLO SUNDAYLOVERS

Comments are closed.