STÄNGNINGSDAG

.

.

.IMG_6736-5

 .

.

.

.

Tjingeling nya vecka!

.

.

.

.

Idag är det stängt på alla Småstadens skolor och dagis och alla barn har ledigt (ja nästan alla, inte Lolo och Trulle för deras skola är ju privat. Orättviiist tyckte några måndagströttisar  imorse:) Så Bea tar det soft i supersöt sprillans ny ”snurrklänning” från Pop. (Detta är hennes absoluta favvomodel. Hon har fyra st i samma model från Pop:) Cooper tar det också soft som ni ser.. Jag är ”ledig” men tar det dock inte supersoft för jag ringer runt och hör mig för med målare och bestämmer tid för snickare och letar elementskydd i tjugo-trettiotalsstil för fullt. Och apropa det, om någon av er bloggisar känner till eller vet några som tillverkar snygga sådana så maila jääättegärna mig på houseofphilia@hotmail.com och berätta. Då skulle jag bli överlycklig här!

.

.

Nu verkar det som farmor S är på ingång här! Bea ska nämligen få följa med ut på landet idag och baka och ”pensionärmysa” och hon är superpepp och har minsann packat innetofflorna:) (och jag ska passa på och sticka iväg på några ärenden)

.

.

.

Ha det nu så fint denna måndag så ses vi lite senare!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “STÄNGNINGSDAG

 1. Alltså, den där aprikos´a lurven som ligger där i soffan -Jag dör så söt han är <3
  Å Bea ser ut som en liten prinsessa i fina snurrklänningen. Hade gärna klätt min Joy i en sådan, men den tiden är nog förbi när jag får klä henne i söta klänningar, bara så där.

  Ha en flott dag från mig i ett blåsigt värre Norge

 2. Härligt med en ledig dag 🙂 vi håller på att blåsa bort i våran lilla hamnstad (och frysa ihjäl) men snart så, snart är det vår på riktigt 🙂

 3. Visste inte att ni hade privata grundskolor i Sverige! Hunden är bara sååå söt, som en del av inredningen 🙂

 4. Hej!
  Lampan du har i fönstret, var har du köpt den?
  Snygg =)
  Mvh Helene

 5. Hej fina !!! Så skönt med ledig dag , underbar snurr klänning på sötaste lill flickan … Så roligt att se copper växa det går ju ruskigt fort ! Ha en fortsatt skön vecka kramis !!

 6. Hmm, det heter väl friskola. Det finns inga privatskolor i Västerås, jag tror att det bara finns tre privatskolor i hela Sverige.

  1. Jo det är riktigt att det är en fristående skola. Det jag menade var att skolan ej drivs av kommunen utan istället av en stiftelse och har egna fridagar etc (Man måste ansöka om plats och göra intagningsprov i musik eller dans på denna grundskola men den är inte avgiftsbelagd:)

 7. Hej Petra,
  Fint ni har!
  Varifrån kommer svarta lampan bakom Bea?
  Med vänlig hälsning, Jenny i Sollentuna

 8. Jag har beställt elementskydd från Lundberg, och fick faktiskt inspo från en av dina döttrars rum (eller kanske fd rum) där jag såg att ni hade såna med kryss. Vi bor i ett hus från 1890 och jag måste säga att det blev toksnyggt med dom!!

  Annars kanske såna i rotting med smått mönster skulle passa, googla så hittar du säkert några som tillverkar dessa 🙂

Comments are closed.