BYE BYE

.

.

.IMG_6933

.
.

Hej då säger vi till Beas lilla rum ikväll för imorgon kommer snickarna och river väggar!

.

.

.

IMG_6948

.
.

Bea är dock helt med på noterna och har hjälpt till att tömma sina skåp och lådor och slänga gamla ”småbarnsleksaker”. Jo hon är stor tjej nu tycker hon och haatar Hello Kitty haha och är så på att fixa nytt. Vad hon önskar i sitt nya rum är bla flera madrasser på varandra (vet ej varför?) och när jag hittade detta pics i Cole & Son´s nya tapetbok Whimsical som vi lånat och visade henne så tyckte hon detta var jätteflott och även cirkustemat. Får se vad jag får till:)

.

.

.

.

.

.

.

Tjingeling söndagskväll!

.

.

.

.

Kryare nu mina vänner och ikväll kör vi all in på söndagsmyset här hemma (eftersom lördagskvällen blev lite si så där med en toktråkig krasslig mams som låg och sov istället för att vara helgmysig..) Det blir hemmagjord pizza och Hemmakvällspåsar och filmtajm för hela slanten och yes det får vara lördag på en söndag också. Så kan vi ju fira att det är sommartider också! Sommartider, oh my så helt fantastiskt det låter inte sant:)

.

.

.

.

.

barnrum
.
.
.
Apropå cirkustema så kanske man skulle göra något åt det här hållet åt skatten? Äälskar den här bilden från Sköna Hem. Tror ni btw att det är svårt att få till de där circusränderna uppe i taket? Plättlätt är det nog inte iaf…men kan ju vara värt ett försök. Kanske:).

.

.

.

.

.

Önskar er alla den bästa av söndagskvällar!

(och glöm inte att vara lite extra snälla mot er själva och mot alla andra! Mitt söndagstips ikväll – be good)

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “BYE BYE

 1. Jag ÄLSKAR också det rummet som jag har sparat i min inspirationsbank till Alexias framtida rum. Hoppas vi får se bilder när det är klart!

  Missa inte http://www.modevarlden.se om ni älskar mode och inredning. Idag visar jag helgens shopping!

  Kram Johanna

 2. Ooh, ännu mer renovering, jippi! Älskar oxå det barnrummet med cirkus-taket, ja hela deras hem är ju underbart!

  Hoppas du mår bättre nu, kram

 3. Mysigt med renovering…å kul för skruttan att få ett rum för ”stora tjejer”! Det ska bli kul att följa med i renoveringen! En härlig kväll önskar jag dig!

 4. Bästa söndagstipset! 😉 <3 Ska bli jättekul att se allt du hittar på där hemma, kramkram!

 5. Wow, superfint! Med lit tejp och stege borde det inte vara supersvårt. Bra träning för gäddhänget också 🙂 Kram

 6. Häftigt med en hög madrasser på varandra! Ska bli spännande att få se resultatet! Inspirationsbilden i Sköna Hem är från Sofia Björnsdotters hem. Känner henne väl och det går säkert att höra med henne om något tips för hur man får till takmålningen 🙂 Hon finns på FB. Lycka till med renoveringen! Kram

 7. ska bli spännande att se vad ni väljer. Känns som more is more is the way to go! Min tjej valde tapeten Budgies från Photowall. Blommor, fjärilar, underlater och nyckelpigor i en salig blandning – helt ljuvlig!
  Kram
  Rebecca

 8. Åh, flera madrasser på hög, prinsessan på ärten ju! Kanonmysigt.

  Ser fram emot resultatet. Grått är så flott. Har haft (ljust) grå väggar i vårt hus i 13 år och har ännu inte tröttnat.

  kram

Comments are closed.