SÖTASTE KROKARNA

.

.

.IMG_6962IMG_6980IMG_6970
.
.
,

Ni vet det där barnrumspicset jag visade igår? I samma barnrum så såg jag att de där klassiska Svensk Tennrosetterna hängde på varsin sida av ett skåp med leksaker och då tänkte jag direkt att de skulle bli söta på en vägg i Beas nya rum också. Men nu när de packades upp så vill jag ju ha dessa inne hos oss med. Inte i klädkammaren ovan (den ska bli H:s) utan i sovrummet (eller i min nyfixade lilla klädkammare som snaaart är klar) Tokfina är de iaf mot de där varmgrå-greiga!

.

.

.

.

.

Bonjour nya vecka!

.

.

.

.

Idag har jag planerat lite för en liten tjejtrip som blir av i slutet av veckan! Vi ska iväg med våra döttrar och mysa och njuta av storstaden lite och få ”storstadspåskfeeling” och köpa massa gott lyxpåskgodis till helgen som man inte får tag på här där vi bor. Sen så har jag lagt in heltäckningsmatta i två klädkammare (ja den grå som syns ovan) och dessa får bli dagens tips till er! Letar ni kanske matta till era ”wic:s”? Tycker att det kanske är lite dyrt (för en garderob) och verkar omständigt att beställa. Åk till Bahaus! Var där idag för att bara checka lite och fann en tjock härlig och riktig glansig heltäckningsmatta på rulle i en jättefin färg (den är så pass tjock och glansig att det blir ”spår när man går”:) Så den fick självklart följa med hem igen för typ en tredjedel av vad den mattan jag funderat på att beställa skulle kostat ( och bra att spara pengar när man vill ha många tjusiga krokar:)

.

.

.

Nu blir det grilltime och sen ska vi tömma Trulles rum som ska börja fixas imorgon. Det är verkligen hantverkara ö v e r a l l t här hemma just nu och nej, det är inte så krispigt för tillfället:)

.

.

.

Ha en skön måndagskväll så ses vi!

.

.

.

KRAM

.

.

Psst! Jag behöver 30-tals dörrar! Flera stycken sådana som syns på bilden ovan och som har 3 speglar. Om någon av er finingar har några sådana över, eller ni kanske känner någon som har det, och vill sälja dessa så pleeease maila mig. Då blir jag överlycklig:)

.

Rekommenderade inlägg

26 kommentarer till “SÖTASTE KROKARNA

 1. Jag har också gått och sneglat på de där krokarna ett tag till dotterns rum men har prioriterat annat istället. I vårt sovrum tror jag det blir dots. Fint oavsett att hänga upp krokar för finheter.
  Kram

 2. Vilka super fina krokar!
  Där är spännande =) skall bli så kul att se rummet klart. Tror att det kommer att bli toksnyggt =)
  Kram Linda

 3. Superfina !! Vill också ha 🙂 Jag älskar Svenskt tenn !! Hittade inte krokarna på Webshopen dom kanske bara finns i butik. Vad kostade dom. Spännande o följa eran renovering du har så bra smak.

 4. Hittar ofta dessa typer av dörrar på återvinningen! Speciellt om någon butik finns kopplad till återvinningsstationen.

 5. Det ser lite ut som Harry Potters kryp in, det som ska bli din mans klädkammare…

  Jo, dörrar. Har ni någon Byggåtervinning i er kommun? Vi har en där jag bor och både utbudet, grabbarna som jobbar där och priset på allt som hittas där är suveränt. Hör drivs den av kommunen, kanske är det så hos er med.

 6. Det blir så snyggt!! 🙂

  Jag vet inte om det bara är jag som tänker och känner så, men jag tänker på mattor och alla andra textilier som vi har i våra hem. (Likadant med kläder och mycket annat också för den delen.) Och det är alla gifter som faktiskt finns i våra textilier. Jag får för mig att köper man billigt så är det ofta syntetmaterial och i dessa material är det ofta massa olika kemikalier som kan vara farliga för hälsan. Hur tänker och känner du kring detta?
  Jag tänker på det väldigt mycket och försöker alltid köpa naturliga material, för jag tror det är bättre för vår hälsa.
  Inomhusmiljön är ju inte den bästa idag, speciellt när vi målar om så ofta som vi gör och byter ut inredning m.m.
  Skulle vara jättekul om du vill berätta lite hur du tänker och känner om det här.

  Ha en fin kväll!

  Kram Eva

  1. Jag tänker som Du Eva. Det är otroligt mycket gifter i allt möjligt idag och vi bör tänka till och välja smart och bra. Många tvättar inte ens nya textilier innan användning, det är ju hemskt. Speciellt när det gäller barns plagg. Eko utan gifter i alla lägen, väljer jag.

 7. Jo sådana krokar väntar här hemma också på att bli uppsatta… Men jag har inga passande skruvar till, vad har du ordnat för några? Jag vill gärna ha i mässing och tillräckligt långa. Tips please!

 8. Åh, jag är så pepp på er renovering! Tack för att du bjuder oss på inspiration!

 9. Så fina bilder som alltid 🙂
  Undrar var du / ni har köpt heltäckningsmattan ? Den gråa 🙂
  Kramen damen

  1. Hej, stod det inte att den är från Bauhaus? 🙂 Vilken sort kan nog bara Petra svara på.

 10. HEJ,såg att någon undrade på priset på rosettkrokarna,jag köpte en i julas och med frakten gick det på 900kr så de är ganska dyra ,mvh Lena

Comments are closed.