PÅSKIGT & LYXIGT BUD

.

.

.

IMG_7422-2
.
.

Måste ju bara visa de lyxiga guldäggen som ett bud kom med häromdagen!

.

.

.
IMG_7433-2


.
.

I ett litet ”bo” låg nämligen två Ferraro Rocheröveraskningar fyllda med gott-gott, mmmm. Ferraro Rocher vet ju att jag fullständigt avgudar deras praliner och det är nog med stor sannolikhet därför de vill surprisa mig med mina favoriter. Lucky me:)

.

.

.

IMG_7437-2.

.

Så denna Annandagsmorgon mumsar jag lyxpraliner, sippar latte och läser nya magasins (bla ett väldigt fint reportage i nya Elle Interiör) för fullt här hemma. Kunde ha det sämre:)

.

.

.

Hej hallå vänner!

.

.

.

Idag står bla utflykt ut i skogen på schemat för la familia och såna utflykter händer ju inte direkt för ofta hos oss! Jag tokgillar egentligen skogen men har tydligen väldigt svårt att ta mig dit..(händer max ett par ggr per år typ:) Men idag ska vi dit och det blir medhavd matsäck och korvgrillning och mys bland barr och blad (och det är ganska skönt att fly fältet då vårat casa är under renovering och inte den hemtrevligaste platsen för tillfället)

.

.

.

Önskar er alla en underbar dag så länge så ses vi lite senare!

.

.

.

KRAM
.

.

.

.

7 kommentarer till “PÅSKIGT & LYXIGT BUD

  1. Världens godaste godis. Min syster hade lika tur hon som också fick de där fina äggen och var snäll nog att bjuda mig på godsakerna. Har sett dessa vackra ägg hos flertalet bloggerskor denna helg. Underbara.

  2. Jag dööör av avund, haha!! Igår gick jag själv och köpte mig (i brist på denna typ av lyxiga sändebud… 😉 ) Ferreros största ask med dessa ljuvliga bonbons… Älskar dom!

  3. Kan du inte bjuda oss inredningsintresserade läsare på en tjuvtitt på sovrummet?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg