FULL AV INSPO

.

.

.IMG_7450

.

.

Mitt nyfikna lilla sällskap tidigare idag! De var såå trevliga och söta mot tjejerna på butiken ovan och de fick bla mysa med hundarna bakom disken:) Så kul när man får sånt där extra trevligt bemötande i affärer eller hur? Väldigt hjälpsamma och tillmötesgående (speciellt på en sån där ”lyxig Östermalmsbutik” Har ju varit med om det helt motsatta hos en konkurrent, inte alls långt därifrån, och det är verkligen big no no på snorkiga butiksbiträden…)

.

.

.

Heeej Tisdag!

.

.

.

.

,

Idag har jag haft en riktigt bra liten solig insporesa till Hufvudstaden till tillsammans med mina små tjejer! Tänkte att nej nu måste jag bara få massa nya sköna intryck av fina miljöer, färger och tapeter så vi åkte och besökte lite olika butiker och ställen i storstan och jag kände flera gånger att bara wow, så h ä r vill jag ju också ha. Härligt härligt när man får den där känslan:)

.

.

.

.

.

IMG_7447

.

,

 

IMG_7461
.

.
IMG_7458
.
.
IMG_7463


.
.

Efter mysig lunch på Vapiano på Sturepan så var vi och kikade bla in på Garbo Interiors på Brahegatan (ja den butiken där de är så fantastiskt trevliga:)

.

.

.
IMG_7465
.
.

Med mig hem fick jag bla ett finfint fikonträd och böcker av bla idolen Ilse Crawford. Som Cooper tydligen tyckte var en himla god bok eftersom han i ett ögonblick av sekunder lyckades gnaga i sig en bit av pärmen när den låg fin och ny på soffbordet. Grrrrrrrrrr. Taskig hund. Myycket taskig hund faktiskt!

.

.

.

IMG_7487-2
.
.

Så kikade jag även in snabbis på Kvänum för att kolla köksluckefärger….

.

.

.

IMG_7484

.
.

Och såg bla ett blått kök med marmorskivor. Jag smäller av så flott. Nu kommer jag inte välja blått kök för att jag är lite för feg men fint som bara den var det.

.

.

.

.

Nu blir det filmtajm här för kvällspigga påsklovsbarn! (De kör visst Harry Potterfilm-marathon just nu:)

.

.

.

Hoppas att ni också har en mysig kväll raringar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

16 kommentarer till “FULL AV INSPO

  1. Vi valde det blå köket efter att ha sett den fantastiska bilden på marmorskiva, ekgolv och blå kök på pilotfruns blogg! Tyckte inte jag var så modig direkt eftersom det kändes som en klassiker! Men håller med att grått är ursnygga också! Kommer kanske tröttna på blått men jag kunde inte släppa denna fina kombo. Vi har ett pyttelitet kök så det blir inte katastrofdyrt om jag måste byta om några år…

  2. Låter som att ni haft en härlig dag! Jag är så spänd på att se hur du förvandlar ert hem, det kommer att bli superfint, det vet jag! 🙂

  3. Vilken härlig dag ni verkar haft!
    Vad är det för snygga skor du har på dig? Ser sköna ut, är dom det?
    kram Lena

  4. De där små liven har en förmåga att tugga lite varstans när de är små :)) Här har det rykt både fårskinnstofflor och babyskor bland annat. Köket var ju to die for.

    kram

  5. Vackra butiker. Kan du ibland känna att nu får det vara nog med prylar? Känner själv så men visst är det kul med inredning…

    Vårkram

    Hälsningar

  6. Jag älskar den butiken. Doften inne på Garbo´s är drömsk och ger mig så mycket inspiration. Brukar också komma ut med någon växt när jag är där. Fikonträd låter spännande. Är de svåra att hantera?

    Busig hund ni har…men ändå lite charmigt med en kantbiten bok.

    Ha en bra dag. Kram Kamilla

  7. Men gud så smart att åka på Inspo-tripp, det tror jag att jag måste kopiera konceptet på :-).
    Busiga busiga Cooper!!!
    KRAM

  8. Åhhhhhh, vad mycket fint !!
    Är mitt uppe i målning och förändring jag med och detta var ju bara superbra inspiration, tack för det 🙂
    kram o ha en bra lill-lördag 😉
    Monica i Rom

  9. Vilken fantastisk butik och härliga bilder. Så kul att åka med barnen till Stockholm. Ha en fin kväll. Kram Annika

  10. Så mysig tripp ni haft. Eftersöker något helt annat, nämligen en sökfunktion på din blogg. Letat som en galning efter din makes pastarätt som du skrivit om. Vill så gärna prova den men antingen är jag helt kocko för jag kan inte hitta den hur mycket jag än scrollar. I receptkategorin verkar den inte finnas. Eller är det jag som är jätteblind?

  11. Gjorde nyligen om vårt kök, blev svarta luckor. Sidenmatt färg där man ser träts rörelser igenom. Marmorbänkar och åldrade mässingshandtag. Inspo från Leila Lindholms kök i boken ”welcome home”!
    Tänkte fega ur på det svarta men bestämde mej för att köra fullt ös, och det blev aaaaldeles underbart : )

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg