CIRKUS I STAN

 

.

cirkus b.

Ett litet så kallat inspomoodboard inför inredandet av Beas nya rum!

.

.

.

.

Todeloooo Lördag!

.

.

.

.

Ja ni. Här fortsätter renoverandet i oförändrard takt och just nu är jag inne i Beas nya rum och fixar! Hon ville ju ha temat Cirkus och vi har kommit fram till att det ska hon ha ien lite softare och elegantare cirkusvariant i pastell (inte klassiska rött och vitt). Rutiga tapeten från Cole & Son kollektionen Whimsical har hon gillat sen hon först såg den (minns ni?) och trots att vi gått några varv i x antal tapetbutiker och showroom och tittat på tapeter med fåglar och rosor och luftballonger och Morris och spårat ur helt så hamnade vi ju tillbaka där vi började. Till Cirkusen:) Så nu letar jag för fullt på nätet på fina detaljer på temat och hittar massor med fint i rätt stil! Posters och tavlor med Vintagecircustema finns det gott om så det kommer vi lätt kunna hitta ett par fina (de ovan är ex från Allposters.se) Så finns ju den där svenska Cirkuslampan som är såå snygg och kuddarna från Coral and Tusk med Circustema, mmm. L o v e l y. Finns en toile också om man vill sy gardiner och hur fint vore inte det… Sen så har jag köpt en tokfin ny garderob till skatten från Oliver Furniture på Sleepo. Den är precis lagom stor för rummets nich och inte för hög och kommer bli mumma att sätta fina korgar på. Så måste hon ju få någon typ av vimpel också och Numer0 74 cirkusgirlang i dova färger är nog given. Funnen hos Mokkasin.

.

.

Nu är det dock färdigfixat för idag och det doftar just nu ljuvligt utifrån grillen här. Köksmästaren H har minsann lovat oxfilé, bea, sparrisar och pommes och nu är jag så sugen så jag håller på att smälla av – mums!

.

.

Ha nu en skön lördagskväll så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “CIRKUS I STAN

  1. Hej Petra så fint med cirkustema. Men jag undrar vad tapeten hon hade i sitt gamla rum kommer från? Vänligen Karina

  2. Denna renovering/makeover blir ju bara mer och mer spännande!! 😀 Låter ju helt fab!

  3. Du har reklam för julklappar i höger fält, bara så du vet.
    Cirkustema låter inte så kul i mina öron, men du får säkert till det på bästa vis och säkert inte alls som det ploppar upp i ens eget huvud. Du är ju så duktig på inredning!
    Mvh Jeanette

Comments are closed.