DEN ÅRLIGA DANSSHOWEN

.

.
.
IMG_8376-2
.

.

Jag och mina älskade och tokglada ballerinor efter gårdagens dansföreställning! (som tyvärr inte var på teatern i år som den brukar. Det är ju lite mer stämning på en gammal teater men alla danstjejerna var ju precis lika duktiga som vanligt så klart:)

.

.

.

.

Bonsoir!

.

.

.

.

.

Här kommer en liten rapport från ett grått och regnigt Småstaden (och ett hus i k a o s för oh my så rörigt det är just nu. Trodde inte det kunde bli värre men det kunde det visst:) Har precis bjudit la familia på en sen middag i form av lövbiff, hemmafixat potatismos, stekt lök och liten riven pepparrot + äggula. (En rätt jag nog aldrig tröttnat på och som är ganska vanlig på vardagar här hemma men skatterna kör dock enbart bea som tillbehör) och på tv rullar mys-Ernst. Gillar verkligen Ernstie för han är verkligen bara så himla puttenuttigt ”hemtrevlig”. Bara glad och positiv och mysig jämt, me like:)

.

.

Ikväll bjuder jag på lite bilder från igår kväll när vi var på Carlforska och tittade på våra sessor som dansade. Lolo dansade hela 7 danser med sina grupper och Bea lilla pluttan dansade en dans med nybörjargruppen (och den blev ju bara totalfel enligt henne själv men vi tyckte så klart att hon var faaantastisk:)

.

.

.

.

.

IMG_8365-4

.
.

Lolo och hennes söta lilla bestie i balettoutfits! S å himla duktiga och det tack vare världens bästa dansskola och danspedagogerna på Liz Balettskola.

.

.

.
IMG_8361-2-3

.
.

Och så lilla fina fina älsklingen i sin röda ”Kinaoutfit” vid sceningången för hennes grupp dansade nämligen en ”Kinadans”( Och ni ser kanske bandaget. Det är efter den hemska dumma klantiga och idiotiska brännskadan förra helgen..)

.

.

.

.

Måste tacka er för era kommentarer angående Stroke. Vill ju inte berätta vad som hänt här på Hofp eller vem och hur, eftersom det är så väldigt privat, men läget är nu ganska okej tror jag och jag känner verkligen med er som drabbats eller har människor i er närhet som gjort det och tack för att ni berättar och delar med er<3

.

.

.

Nu ska jag återgå till Ernst här och se vad han hittar på i Toscana. Är just nu så sugen på all inredningsinspo och är inne i värsta inredningsflowet och ser snyggelisnygg inspiration typ överallt:)

.

.

Ha en fin kväll så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “DEN ÅRLIGA DANSSHOWEN

  1. ÅH vad underbart söta dina flickor är i sina dansklädslar =) Jag längtar och hoppas att min lilla tjej Alexia vill börja dansa. Tack för tipset på maträtten föresten =)

    Missa inte http://www.modevarlden.se idag där ni hittar så mycket inspiration inom mode och inredning!

    Kram Johanna

  2. Fantastiskt fina tjejer och foto! Själv har min lilla 6 åring gått ”all-in” på tennis och fotboll men hon hjular sig igenom fotbolls matcherna i alla fall i super förstort matchställ 🙂

  3. Minns att jag hade precis likadan kjol som Bea när jag dansade hos Liz för si så där hm 30 år sedan 🙂

  4. Hej Petra!
    Jag måste bara tala om hur otroligt mycket jag tycker om din blogg. Kollar in här varje dag och tycker det är så kul att läsa vad du hittar på, både om familjeliv, renovering och shopping. Jag får massvis av inspiration av dig även om jag inte köper exakt samma märken! Men det är ju det som är det fina med inspiration – att inspireras och göra sin egen tolkning, och det går ju oavsett ekonomi! Tummen upp för dig! Jag skulle säga att din blogg är som ett härligt magasin!!! Stor kram från mig!

Comments are closed.