MELLANSKATTENS NYA WORKSPACE

.

.

.

IMG_9304
.
.IMG_9315-2

.
.
IMG_9320
.
.

Vår make-over av cast går sakta men säkert framåt! Lolo´s rum är sig ganska likt men har fått ny färg på väggar och golv och snickerier och tak (fina fondväggen från Christian Lacroix är dock kvar för den gillar Lolo massor!) Så har skatten ju bla fått en ny fräsch och ordentlig arbetsplats också i form av högblankt skrivbord Bestå från Ikea (riktigt snyggt och stilrent och speciellt om man hoppar den där aluminiumlisten på lådorna tycker jag) och ny världskarta från samma varuhus. Stolarna är Eamesstolar som flyttat upp från köket (vi ska ju ha andra där nere) Och ser ni garderobsdörren? Jag lät Värmland (ja vår duktiga snickare) göra ramar och målade det hela. Sen blev det en tur till glasmästaren och för att hämta speglar som han sen limmade dit. Blev gööörbra och det är så fint att förnstret reflekteras i dörren:)

.

.

.

IMG_9323-3

.
.

Nya skrivbordslampan är en maffig mässingspjäs (den är riktigt tung) från Watt & Veke hittad hos By Binett (hittar massor med fina saker där hela tiden) Den gör liksom hela skrivbordet och tillför lite patina och värme till allt det vita.

.

.

.

.

Hallå snyggingar!

.

.

.

.

.

Idag tror jag hela tiden att det är söndag! Är liksom i söndagsmood idag och får gång på gång påminna mig om att det är ju bara lördag, härlig skön och solig lördag (och alltså en hel dag kvar på helgen som bonus – jippie!:) Pysslandet och fixande står som vanligt på schemat idag (kan det inte bli klart snaaart) och just nu målar jag trapp. Den ska ju också bli fräsch och har fått en list och färg på väggar och nu är det trappstegen som ska bli fint kritvita (innan var de slitet vit-grå) Pics kommer jag lovar, ”ska bara” först:)

.

.

.

Hoppas ni har en fin dag vad ni än gör!

.

.

.

Psst, Och apropå kommnetarer om Cirkus. Ja jag gillar cirkus men jag gillar inte när man misshandlar djur. Tror dock inte att personalen på Scott misshandlade de 3-4 ponnysarna och de 5-6 hundarna som är de djur som var med i föreställningen. De verkade iaf väldigt glada, pigga och lite busiga. Men jag vet ju inte säkert men jag utgår från det liksom (fast en busig ponny rymde visst från cirkuen igår stod det i Småstadstidningen) Det är precis som jag inte vet hur hästarna på ridskolan eller galopptävlingen och hopptävlingen som jag kikar på har det egentligen… De där tävlingshästarna får ju faktiskt transporteras mycket och länge till träningar och tävlingar…Eller djuren på Skansen…. Hur har de det egentligen. Man hör ju skräckhistorier hela tiden om djur som far illa och om bönder som låtar kreaturen lida osv och det är hemskt Men man kan inte dra alla över en kam för att några felar och bojkotta allt som har med djur att göra eller ge sig på alla som går på Strösholmstävlingarna ex och som roar sig genom att titta på djur som dompteras. Det gör ju inte hästarna gladare och nej jag ser inte riktigt skillnaden på dressyrhästar som gör piruetter i en paddock och en ponny som gör ett par snurr i en cirkusmanege:S

.

.

.

.

17 kommentarer till “MELLANSKATTENS NYA WORKSPACE

  1. Åhh så fint hon har fått det, din fina lilla LoLo. Jag är så spänd på att se förvandlingen av resten av ert hem också. Är helt övertygad om att det kommer bli fantastiskt 🙂 Jag är också helt i söndagsmood och måste hela tiden påminna mig själv om att det faktiskt bara är lördag, härligt 🙂
    Kram till dig och njut av dagen,
    Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

  2. Hej Petra! Har sett att några andra ställt frågan också, men jag hittar inget svar; är det Lamp Room Grey n 88 från Farrow som ni utgått ifrån för att få fram färgen till hallen uppe? Fint du fixat i LoLo’s rum! Nyfiken på resultatet av ert sovrum 🙂

  3. Men så snyggt det blir!
    Håller helt med dig om cirkusdjur och andra djur. Finns dessvärre djur som far illa överallt (hur mycket jag inte ens vill tänka den tanken). Man kan bara hoppas att Circus Scott hanterar dom väl.
    Kram och tack för en underbar blogg!

  4. supersnyggt!!
    Håller på och målar om vårt sovrum i samma färg som ni gjort ( tack för färgkoden)!
    Vill du tipsa mig om färg på sänggavel till? Skall jag ha en mörkare grå ( typ en i tyg från ikea) eller vit sänggavel? Eller annat… Vill inte ha mönstrat 🙂
    Skall bli så kul att se resten av ert hem!!
    Kram Charlotte

  5. Skillnaden på dressyrhästar och cirkushästar är att dressyrhästarna har ett hem och förhoppningsvis en hage att komma hem till. Om vi också säger att dressyrhästen tävlar varannan helg under en tävlingssäsong blir det bra mindre åkande än cirkushästen där det packas ihop och transporteras så fort föreställningen är slut.

    1. Cirkushästar har säkert också ett ”hem” någonstans och enligt turn’eplanen är cirkusen ute ett par månader och är då på samma ort 3-4 dagar så att de skulle åka någonstans varje dag är ju fel.

  6. Men Truls rum då? Har inte Bea hans rum nu? Var bor Truls och vad har han fått för room make over??

    1. Truls får bo på soffan;) Nej men hans blivande rum blir gästrummet och det har jag inte riktigt hunnit börja med än. Men det blir nya garderober och ny säng bla och någon mysig färg på väggarna:)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg