EN DAGENS

 

.

.

IMG_9359-4.

.

.

Idag på.Frösåkers Golfklubb! Vi var där för att äta god mat och för att fira svärmor och svärfar och så jag själv (ja vi fyller alla i början av maj:) Myycket trevligt och som sagt mycket god mat (jag åt klassikerna rimmad lax och dillstuvad potatis och jag kan nog aldrig tröttna på det) Efter det åkte vi hem till svärmor och svärfar som ju flyttat till ett hus en liten bit från klubben och mumsade Pavlova och hade presentöppning medans skatterna byggde koja på övervåningen:)

.

.

.

IMG_9340-4

..

.

Vill ni kanske vet vad jag hade på mig?:) Körde en mycket klassisk variant som dagens med både klänning och kofta från Busnel (som jag ju visat tidigare). Busnel har ju så tidlösa plagg och när jag såg att Country Dreams hade rea här för ett tag sen så slog jag alltså till på två nya plagg (och jag älskar att ”musikantkjolen” som har den där tuffa orangea randen:). Vet ju att jag kommer använde de där plaggen länge. Stövletterna är av märket Primeboots och väskan LV.

.

.

.

Här har vi mumsat sen middag i form av kebabpizza bla kartonger och färgburkar och stök i stearinljusens sken (lite mysigt faktiskt) och nu blir det fötterna högt och SATC-film! Har ju sett den många gånger men den funkar fortfarande:)

.

.

Ha en fab söndagskväll så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “EN DAGENS

  1. Jamen hur snygg får man vara… Du är dock stunning även om du skulle klä dej i en gammal potatissäck 🙂

Comments are closed.