HALLTAPETEN

.

.

.

Skärmavbild 2015-05-27 kl. 20.46.32
.
.

Idag får ni ett litet instapics från Iphonen! Hann ju inte ta något med min fina och ”riktiga kamera” men så här ser det alltså ut i entréhallen efter att målaren var här idag och tapetserade klart:) Det är ganska väldigt mycket annorlunda mot hur det såg ut förut med Värmlands tjusiga speglar på väggarna osv och det är såå roligt och härligt med förändringen. Numera har vi en mycket klassisk och ganska pampig hall som inte känns blek och tråkig utan maffig och lite spännande istället! Det saknas ju möbler och det kommer bla flytta in ett Asplund Tati desk (har beställt men lååång väntetid på det..) och någon häftig lampa och kul fotokonst osv. Nya mattan på golvet är iaf på plats och det är ännu en silkesloom (från Carpetvista.se) Yes, det kan vara världens bästa matta det där. Och tapeten då? Tapeten är en William Morris från den sprillans sprillans nya kollektion Archive III och heter Seaweed Silver. Tokgilla på den. Mer och fler och bättre pics kommer jag looovar.

.

.

.

Nu blir det en liten kvällsprommis med Cooper och jag önskar er ett fab avslut på lill-lördagen vänner!

.

.

.

KRAM
.

.

.

.

16 kommentarer till “HALLTAPETEN

 1. Å såååå fint, og en kjempeforandring. Gleder meg masse til å se resten 🙂

 2. Så fint! Älskar också ”papperskorgen”, varifrån kommer den?
  Kram, Magdalena

  1. Hej! Jag har för mig att hon i ett tidigare/annat inlägg skrivit att den är från Svenskt tenn? 🙂

   1. Japp den kommer från SVENSKT TENN. Jättedyr men jättesnygg :=) Tror man kommer tycka om den en lång tid fram över dock,,,,,,,,så väl värd sina pengar.
    Kram L

 3. Så fantastiskt snyggt!!!! Det är så roligt att få följa denna renovering. Du har så god smak. Tack för att du delar det med oss som är intresserade 🙂

 4. Häftigt med halva väggen i mönstrad tapet och halva i paneler! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg