NU ÄR DET SOM FINAST

.

.

.

IMG_9572-2
.
.

Finns ingen tid jag tycker är en lika fin tid i trädgården som nu! Det är verkligen tokkrispigt där ute på gården och fullt av tulpaner och syrener och äppelblom som gör så att det ser ut som det snöat på gräsmattan… (Ny gunga i trädet är från Granit)
.
.
.

IMG_9586


.
.
Tulpaner, älskar tulpaner. Helst liljetulpaner och fransiga och mörkt lila…

.

.

.

IMG_9590
.
.

Ny lanterna har också kommit upp där ute! Fann denna hos Modesto och den ger mig lite skön ”thaivibb” och jättemysigt sken på kvällen

.

.

.

IMG_9602-2.

.

IMG_9580-2


.
.
Pallkrageodlingen breder ut sig. Nu har jag en vid uteplatsen längst ner i trädgården och i den har jag sått nejlikor och kultärter och örter. Tänker att det ska dofta ljuuuvligt där sen och flyga vackra fjärilar…

.

.
.IMG_9609

.
.
Min gård och min lilla oas. Har lagt ner ganska mycket tid där ute (det är så kul!) och det börjar verkligen ge resultat. Planteringen är just nu frodiagare än någonsin tror jag och buxbomshäcken runtom tät och grön och fin. Kanske skulle man göra en likadan fast spegelvänd också.. (tror dock inte resten av familia ger tummen upp på att jag gräver en stor rabatt mitt i fotbolls-krocketplanen:)
.
.
.
Nu ska jag sticka iväg på lite utvecklingssamtal här! (alltid lika spännande!:S)
.
.
.
Ha en fab tisdag så ses vi snart igen!
.
.
.
.
KRAM
.

.

.

.

.

19 kommentarer till “NU ÄR DET SOM FINAST

 1. Det är så fint i er trädgård, jag beundrar dina gröna fingrar och det jobb du lagt ner. Jag fullkomligt älskar när en trädgård ser sådär välarrangerad och ”städad” ut! 🙂 Kram!!

 2. Ja, visst är det en fantastisk tid där ute nu! Roligt att se bilder från trädgården och hur planteringen har växt fram. Det är inte alltid lätt att ha tålamod och se målbilden :). Jag är så glad över att vårt gröna äntligen har vuxit så mycket så att man med gott samvete kan gå ut och klippa till sig en rejäl syrenbukett. Det är majlycka det!

 3. Inte klokt vilken fin trädgård du har, ”Lilla Botaniska” skulle jag kalla den, underbar. Vi har inte kommit fullt så långt i vår, för det första är den väldigt mycket mindre, och så har vi inte bott här så länge. Men jag håller med, trädgårdsfix är väldigt kul, och att se förändringarna, hur det tar sig år till år ger lite julaftonskänsla 🙂

  Kram

 4. Hej Petra,
  En sådan härlig trädgård.. Och jag håller verkligen med om att den bästa tiden är just nu, dock är solen och värmen en aning frånvarande.
  En fråga gällande gruset ni har vid er uteplats. Vilken sorts grus är det och vilken dimension?

  Tack för en alltid trevlig och bra blogg
  /Emelie

 5. Jättevackert och vilket hårt arbete du har du gjort! Håller med att det är så fantastiskt kul och att man bara vill ha meer och meer ju längre man kommer i sin trädgård. Mysigt med små rum lite här och var. Jag planterade svarta fläderbuskar i helgen väldigt effektfullt jag hoppas det blir mycket blommor så det blir flädersaft iframtiden. Gillar att få tips från dig som du så generöst delar med dig av. Njut i din vackra trädgård!
  Hälsningar Kamilla från Örebro

 6. Sååå fint ni har i er trädgård!
  Skulle bli jätteglad om du ville tala om vilken storlek ni har på ert gårdssingel?
  Kram från Anna

 7. Var har du hittat plåtkanterna?
  Tack på förhand/Pernilla

 8. Super fint…jag var själv ute å påtade i trädgården igår…rensade jordgubbslandet och även smultronlandet….så härligt!

  Jag verkligen älskar denna årstid när det fullkomligt exploderar av grönska utomhus!

 9. Godmorgon:-) Härliga bilder,förstår att du njuter av eran vackra trädgård. Ha en fortsatt fin dag. Kram/Marie

 10. Hela trädgården är verkligen ljuvlig! Vilken oas du har!
  Mörklila tulpaner; jättesnyggt!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg