NÄR VI GJORDE SKANSEN

.

.

.IMG_8732-5

.

.

Pics från när vi gjorde Skansen (ovan på picset syns skatternas söta och tuffa kusse T som ska få bli storasyster precis när som helst just nu:)

.

.

.

.

Bonsoir mes amis!

.

.

.

Vilken dag! Migrän från jag vet inte vad + ett inferno av leveranser och felleveranser och ett myller av hantverkare överallt i vårt casa. Inte lätt att gå och vila och dra ner rullgardinen då (läs ”bang-bang-bang” och ”wiiiiieeesliiipa och ”sågasågasåga” och ”Peeeeetra, hur vill du ha det med..!?!”) Nu har iaf H kommit hem med migränmedicinen Zomic åt mig  och Zomic är ju den bästa medicinen någonsin. Ett par minuter efter duschen i näsan så – poff – är dunderhuvudvärken och illamåendet plötsligt över! (men man blir ju lite seg och ”småsvajjig av den” om man säger så:)

.

.

Eftersom jag mått som jag mått så har jag faktiskt inte fotat något idag! Så jag bjuder på lite skåpmat i form av pics från Djurgården och Skansen när vi var där hela la familia för två veckor sedan. Solen strålade och det var fantastiskt fint och trevligt och mysigt på alla sätt. Jag gillar verkligen Skansen, det är så där gammeldags härligt och lugnt och mycket mycket vackert..

.

.

.

,

IMG_8724-3

.

.

På Skansen tittade vi på djur (så klart) med kusinerna och de små fick rida hästar..

.

.

 

IMG_8790

,

,

Och så åkte vi Bergbana med min balla paps (ja det är han som ser ut som en fransk storebror till Stefan Löfven:)

.

.

.

IMG_8756-2

.

.

Och jag njöt av vädret tillsammans med min lika balla mams!

.

.

.

IMG_8845

.

.

och så hade jag min nya tooksnygga vårväska från See by Chloé som jag nog inte visat. Fyndad på Isacouturerean (men den verkar vara slut nu?)

.

.
.IMG_8820.
.

Så lunchade vi på Godthems uteservering allihopa och skrattade och sjöng och skålade för födelsedagsbarnet (och jag skålade så himla glatt så jag hällde ut h e l a mitt glas med vin på de stackars barnen:)

.

.

.

IMG_8829.

.

(Vi åt så klart plankstek på Godthem. Finns inget bättre ställe att äta denna rätt på!)

.

.

.

 IMG_8832

.

.

Så prommade vi i vårsolen och jag hade en tokgammal skinnjacka från Munderingskompaniet + byxor och silkeslinne från BY MB (Isacouturefynd) och boots från Primeboots (Country Dreams)

.

.

.

IMG_8864
.
.

och shoppade heliumballonger utanför entrén innan vi åkte hem till Småstaden igen!
.

.

.

.

Lovar att kika in till er imorgon igen med riktigt pinfärska pics!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

8 kommentarer till “NÄR VI GJORDE SKANSEN

 1. Gissar att du menar Zomig nasal. Skönt att den hjälper. För mig är det hopplöst. Har också haft värsta anfallet idag och såg bara halva ansiktena på mina barn och halva ord när jag försökte skriva till min man att komma hem… Blää alltså. Hoppas forskningen går framåt på den punkten. Oerhört invalidiserande. Vad söt du var på videoinlägget förresten;) Brydde mig inte så mycket om själva reklamen dock utan det var mest kul att höra dig prata:)

 2. Hej
  Det är verkligen mysigt på skansen.
  Kommer eller har ni sängkappa till er säng i nya rummet? Jag har som ni en sängavel och behöver ha en sängkappa för att inte se den tråkiga madrassen… Men vet inte vilken stil… Stram , eller en vågig i linne. Du har ju samma stil som mig så behöver verkligen tips el inspo från dig gällande detta.
  tack:)
  Kram

 3. Mysigt med skansen, det var några år sen jag var där med barnen…dom gör heldre grönan när vi är på djurgården 😉 Funderar dock på att ta mig in när Allsången börjar – det brukar ju alltid vara så härligt!

  En skön fredag önskar jag dig!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg