SNEAK PEEK PÅ KÖKET

.

.

.

IMG_9631-2
.

.

.

.

Bonsoir snyggingar!

.

.

.
.
.

Cooperlicious på favvoplatsen i vårt nya kök! Eller det är ju vårt gamla kök som har genomgått en ganska omfattande make-over och som snaart är klar… Alla luckor och fronter är hos lackeringsfirman just nu och så ska beslag och nya gångjärn på dem och nya lister ska upp och väggarnas målas och ny kran och diskbänk sen, s e n är det klart. Vad som redan är gjort är att ett nytt vinylgolv från Tarkett (looove it) är inlagt, nymålade fönster och tak, skåpstommarna är också målade i en ljus grå fin färg (kulör Kalk från Kvänum) och nya foder och fönsterbrädor och elementskydd och framförallt nya maffiga marmorskivor som kom igår är på plats. Alltså marmor, jag vet nog inget vackrare. Det är något så himla lyxigt med just den där ljusa lena kalla stenen och jag veet att den är omtålig så just därför har vi beställt en stor ny bänskiva i rostfritt där vi kan ”slabba med vin och citroner”:) (och ett tips, marmorn köpte vi till riiktigt bra pris hos Stenskivor i Stockholm;)

.

.

Mer pics och info om allt ni önksar veta kommer när allt är klart (känns som just detta börjar bli en följetong haha;)

.

.

.

Önskar er en fab fredagskväll! (Själva kör vi middag nere på stan ikväll:)

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

20 kommentarer till “SNEAK PEEK PÅ KÖKET

 1. Alltså, hur gullig får man vara? Borde vara förbjudet för hundar att ligga och bara se så jäkla goa ut! Jag är så himla nyfiken på hur ert vardagsrum kommer att bli! Säkert jättefint som allt annat. Ha en fin helg!

 2. Alltså bara den bilden visar ju hur gaaaalet fint ert kök kommer att bli! Man vill bara se mer!

  Ha en underbar lördag fina du!

 3. Hele huset deres blir fantastisk!!!!! Du er så utrolig flink med alt!! Stor inspirasjonskilde!! 🙂
  Ha en fin dag, Petra!

  Klem Siv

 4. Alltså, köket i all ära, men hunden, HUNDEN!!:) Man dör ju sötdöden en smula när han är med på bild:) Fin lördag till dig och din familj! Kram/tanja

 5. Åh vad jag är nyfiken på resten av köket – säkert galet snyggt!

 6. Hej. så himla himla fint! Var kommer bordet från? Och vad heter golvet? Letar själv ett t mitt kök! Kram Lisa S

 7. Allt detta i heeeela huset måste kosta multum, så oj vad jag hoppas du blir nöjd nu, och kan ha det så länge! Tror du det? (Gingerbreadhouse som har en tendens att ligga långt fram vad gäller trender dissar det mörka, murriga, ombonade nu, och vill ha in ljust, skandinaviskt ist!) OjOj!! 😉

 8. Denna stil hoppas och tror jag att Petra och hennes familj valt för att de gillar stilen och inte för trendfaktorn! inredningsstilen är ju kanske inte det senaste men jättefint blir det! En feelgood blogg kan ju följa trender och ändå vara toppen! Tror det är svårt att bli nöjd en längre tid när man förändrar i snabb takt men kanske vill familjen förändra hela tiden och det gör det roligt för oss läsare! Även om jag själv kan fundera över vårt slit och släng samhälle! In ena dagen och det bästa köpet ”ever” för att en månad senare åka ur huset. Jag själv är inget undantag tyvärr även om det inte är i denna omfattning. undrar om du också känner så ibland Petra eller om dessa funderingar aldrig dyker upp?

 9. Vackert med det rutiga golvet och marmor till :)))) ska bli spännande att se resten när det blir klart. Så stor vovven har blivit, sååå söt!!! Kram P

 10. Golvet är ju så snyggt – jag har ju beställt precis samma så jag kanske är lite ”partisk” – det kommer bli perfekt i vårt nya kök! Längtar tills renoveringen startar!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg