GRATTIS ALLA FINA MAMMOR

.

.

.

IMG_9669..

.IMG_9661-7

.
.
IMG_9665-2
.
.
IMG_9673-3

.
.
.

Mina älskade skatter vet vad mamsen gillar! Allra mest gillar jag ju små toksöta lappar och teckningar gjorda med kärlek. Det är det finaste jag kan få (sen är det absolut inte fel att Bea valde lite tjusig kräm i glossig presentbox till mig på parfymeriet:)

.

.

.

.

Heeeej alla mammor!

.

.

.

Mår ni bra på ”vår dag”!? Hoppas ni har blivit ordentligt uppvaktade av era små:)

.

.

Höär hos oss kom mitt gäng tidigt tidigt imorse och väckte mig med rosor och tårta och jordgubbar och paket och sjöng en egenkomponerad ”mammalåt”, hur gulligt som helst. Nu ska vi strax åka iväg till svärmor och ha morsdagslunch och mysa på landet (la familia står faktiskt nere i hallen just nu och ropar att jag måste skynda mig så got to!)

.

.

.

Önskar er alldeles förträfflig fin söndag alla bloggisar (mammor som ickemammor) så ses vi snaart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

4 kommentarer till “GRATTIS ALLA FINA MAMMOR

  1. Så fint, hoppas ni får en härlig dag! 🙂 Och ååh vad jag älskar ”nya” stilen hemma hos dig, jättesnyggt och elegantare än nånsin! Kramar.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg